שלום לכולם.צריך עזרה בקניית נייד

שלום לכולם.צריך עזרה בקניית נייד

משומש. אני צריך אותו ללימודים, גלישה באינטרנט ,העלאת תוכנות לשיתוף קבצים ורצוי שאני אוכל להעלות עליו ווינדוס xp. חשבתי על פנטיום 3 1000 מגה הרץ בעל לפחות 256 מגה זיכרון. יש לי כמה שאלות בנושא: 1.האם מחשב כזה הולם את הצרכים שהצגתי לכם? 2.על אילו דברים כדאי להקפיד שאני רוכש נייד כזה? (כמו למשל שיהיה מטען ..) 3.על אילו חברות אתם ממליצים? איך פוגי'טסו? 4.האם כדאי לשלם לטכנאי כדי לבדוק את המחשב במעבדה לפני שאני קונה אותו וכמה זה אמור לעלות לי? 5.האם מישהו ממכם הוא טכנאי מחשבים שיכול לעשות לי את זה תמורת תשלום? 6.האם לדעתכם כדאי להזמין נייד מחו"ל? שמעתי שאפשר להשיג עסקאות טובות אבל לדעתי החיסרון הוא שאי אפשר לבדוק אותם קודם.. 7.על אילו אתרים ישראלים אתם ממליצים שאפשר לרכוש בהם ניידים משומשים? תודה רבה מראש לכולם

Ixion

New member
מחשבים עם פנטיום 3 הם לא....

1. איך אני אגיד את זה הם פשוט לא מספיקים. אתה תשב במחשב שלך, ואתה תרצה שהוא ייתן לך יותר, וזה פשוט לא יקרה. 2. תחפש מחשב משומש (תמיד עדיף בעצם לקנות חדש, והזולים עולים רק ב1500 יותר ממשומשים) עם פנטיום 4 או M, ושיהיה במצב טוב. אז בנפרד תוכל לשדרג לו את הזכרון ל512 (אם צריך), ותמיד אפשר לקנות דיסק קשיח חדש. הבעיה היא שעם ההוצאות האלה זה כמר מגיע לך למחירים של מחשב חדש.. (אני אישית אף פעם לא נתקלתי בנייד משומש ששווה את המחיר שהציעו עליו). 3. חברות מומלצות הן IBM, DELL, SONY, הדגמים החדשים של טושיבה\gateway וACER. חברת HP לא מומלצת בגלל עשרות הבעיות בנוגע לאחריות ותיקונים שלהם. פוג'יטסו וLG מייצרות מחשבים הגונים, אבל לדעתי הם יקרים יחסית, ולדעתי עדיף להוציא טיפה יותר בשביל ללכת על מותג שנמצא בעסק הרבה זמן. 4. אתה יכול לבדוק אותו לבד. בודקים שריטות, פיקסלים מתים, חבטות, מקשי מקלדת (שכולם עובדים), עכבר, מקשים נוספים, את כל החיבורים ואת החומרה בעזרת BELARC ADVISOR (זה מראה את כל החומרה שמותקנת במחשב). כדאי גם לשאול מה לא בסדר עם המחשב\מדוע הוא מוכר אותו. 5. אני טכנאי, אבל אני באמת חושב שאתה יכול לעשות את זה לבד (ראה סעיף 4).. 6. אם אתה בקיא בכל עניין המכס והייבוא, לייבא זה אחלה. כשאתה מגיע לארץ תצטרך לצרוב על המקשים עברית (יש מקומות שעושים את זה; 250 שקל בערך). אני חושב שכדאי להזמין דרך חברת ייבוא מקומית (ראה סעיף 7) שגם מטפלת לך בנושא האחריות והשירות. 7. www.buy4less.co.il תהנה, ושנה טובה.

אני רוצה בבקשה עוד תגובות בבקשה

lxion תודה על התגובה המפורטת. רציתי לגם לשאול אותך (אנשים אחרים גם מוזמנים לענות) כמה דברים בקשר לתגובה שלך: 1.נכנסתי לאתר buy4less הם נראים כמו חנות רגילה לכל דבר באינטרנט. האם אני יכול לסמוך עליהם וגם על אתרים אחרים שהם ימכרו לי מחשב חדש ולא מחודש? איך אני מוודא את זה? האם אתה יודע איך ואיפה אני מקבל את האחריות שלהם במקרה ולמשל יש לי תקלה במחשב? 2.למה התכוונת שכתבת pentuim M? מה זה? 5.לגבי תגובה 5: שמעתי שכדאי לתת את המחשב למעבדה כדי שיפתחו את המחשב ויבדקו אם כל הנגדים והרכיבים החשמליים בפנים תקינים ולא שרופים או משהו כזה. מה דעתך על זה? בשביל זה אני רוצה שטכנאי יבדוק לי את המחשב.. תודה מראש על התשובות

למעלה