שלום לכולם פה

• פותח הנושא jasam
  • פורסם בתאריך

jasam

New member
שלום לכולם פה

מזל טוב על הפורום החדש . היות ואני כבר חייל אני אשמח לענות פה לשאלות של אנשים לגבי כל מה שנקרא צו ראשון ,גיוס, טירונות וכו כו'..

light angel

New member
לא אומר לי כלום... ../images/Emo4.gif

אני הולכת (טפו טפו טפו!!) למודיעין.

טוב יש לי שאלה.

למה אנלא מקבלת זימונים והצבא מתעלם ממני ומשקר לי

המ

אני מתגייסת ב25/4/06 ומעולם לא קיבלתי זימון וכל פעם שאני מציקה להם הם אומרים שאקבל ביולי והופס אוגוסט פה.

jasam

New member
את מתגייסת עוד הרבה זמן

ואגב יולי מסתיים מחר רק... אולי תקבלי עוד כמה ימים

SuGaRBabe1

New member
גם לי הם עושים את זה...

או שהם שולחים לי פעמיים זימון לאותו אשכול, ואז כשאני מתקשרת לבקש מיונים למה שאני רוצה [אני רק רוצה מבצעים ופיקוח, אני לא מבקשת הרבה!] הם מתקשרים אליי ואומרים שנגמרו כבר המיונים לזה... ואז אני שולחת פקסים, והפקידה הסתומה בלשכת גיוס מעירה אותי באיזה 9 בבוקר בשביל להגיד לי -שוב- שאין מיונים לזה יותר. וכל זה כשאני יודעת בוודאות שיש מיונים לאשכול הזה בשני תאריכים באוגוסט!!! זה לא מונע ממני להמשיך להציק להם, אגב... שלחתי כבר פקסים למדור קד"צ ואני מחכה להתייחסות...

jasam

New member
אם להיות כנה

היות ואני לוחם אז אני מבין טוב יותר בקטע של זימונים ליחידות קרביות ועל טירונות קרבית וכל מה שקשור לחיילים קרביים לעתיד.. אני פחות מבין בדברים אחרים אבל בעיקרון להציק לצבא זה טוב וצריך להתעקש איתם ולשגע אותם כדי לקבל את מה שרוצים

אעעעעע

את לא רצינית
המ היה די ברור לי שאני אגיע למבצעים ופיקוח כי הדרישות לא כאלה גבוהות. בסוף קיבלתי מנילה חסרת אשכול זה ופניתי אליהם לקבלת זימון והם ענו לי שלפי צרכי הצבא אין צורך בזה והם לא מוכנים לתת לי זימון. בכלל, אין לי מושג מה זה זימון מעולם לא הייתי באחד.

SuGaRBabe1

New member
זהו, שהוא היה לי במנילה

ודירגתי אותו מקום ראשון, אבל לא שלחו לי משום מה... ואמרו לי שהקב"א המינימלית שצריך בשביל להתמיין לאשכול הזה היא 52, וביררו לי את הקב"א שלי והיא 54, ועם פרופיל אין בעיה... אז אני לא מבינה למה לא שלחו לי מיון לזה!! העיקר שלחו לי פעמיים את ניהול ואבחון כוח אדם
[שדירגתי אותו במקום השני כי לא היה לי מה לדרג... זה היה זה או רפואה...] בכל מקרה יש איזה פקידה אחת בלשכת גיוס שכבר מכירה אותי מרוב שאני כל הזמן מציקה להם.. היא תמיד מתקשרת אליי כשאני שולחת פקסים.. אז היא אמרה לי שכנראה יהיה סבב מיונים ממש מצומצם באוקטובר, ואם יהיה סבב אז אני אוכל להתמיין למה שיהיו מיונים, אבל היא אמרה שלמבצעים ופיקוח אין יותר מיונים בכלל, גם לא באוגוסט... ואני חוזרת ואומרת שאני יודעת בוודאות שיש מיונים למבצעים ופיקוח מחר וביום שלישי... אז למה היא משקרת לי

כי הצבא שקרן.

אם יש מיונים זה אומר שהצבא צריך אז גם לי הם שיקרו :|. ובכלל אם יש מיונים באוקטובר בכלל. אז אני גם אמשיך להציק להם :|. ויש לי קב"א לפחות 52 לפי מה שאמרו לי אז מה הבעיה שלהם
.

jasam

New member
יש דבר כזה שנקרא צרכי הצבא

אם הצבא רוצה אותך לתפקיד מסויים לפני הגיוס גם אם יש מיונים לדברים אחרים לא תקבלי, לא משנה כמה תרצי.. ככה זה..

jasam

New member
לא יודע מה להגיד לך

אבל אני למשל חוץ מגיבוש צנחנים לא קיבלתי כלום.. לא זימונים למודיעין או עתודה או דברים אחרים שחברים שלי קיבלו ובסוף הגעתי למקום שאני מרוצה בו

SuGaRBabe1

New member
לי היא אמרה משהו ממש הזוי...

אמרתי לה שאני יודעת שיש מיונים, אז היא אמרה לי שהסבב מיונים של עכשיו ממיין רק לתפקידים שלא היו לי במנילה באשכול... [היו לי פקחית טיסה, פקמ"צית ומפעילת קש"ב טקטי, ויש עוד שלושה שלא היו לי] מאוד הגיוני שנגמרו המיונים ב-ד-י-ו-ק לשלושת התפקידים האלה שהיו לי במנילה, ושעכשיו ממיינים רק לתפקידים האחרים... גם אמרו לי שזה בולשיט לגמרי, אז המשכתי להציק. ואז היא התקשרה שוב ואמרה לי על העניין הזה עם המיונים באוקטובר... בחיים אי אפשר להבין אותם, אני מכירה מישהי עם קב"א 55 שלא קיבלה ובסוף היא התגייסה בכלל צה"לי... הם דפוקים לגמרי שם...

dreamgirl21

New member
מוצלחת

אני מאמינה שייקחו אותך לתפקיד טוב אפילו אם לא היו לך מיונים

dreamgirl21

New member
לפחות

לפחות יש לך קב"א גבוהה............לפי התפקידים ששלחו לי יש לי קב"א 49

dreamgirl21

New member
גם אני

אני קיבלתי במנילה רק את הצד ללא מיונים......את המיון היחדי שסידרתי לי היה להדרכה ולא עברתי

למעלה