שלום לכולם -עזרה

מיטל11

New member
שלום לכולם -עזרה

למרות שלא הייתי כאן מזמן אז מי שזוכר אני היא כוכבית, פשוט כעת שיניתי את שמי. היום, כמו כמעט בכל בוקר, התעוררתי בלב כבד ודיכאון נוראי, לא יודעת למה התחושות האלו, אולי בגלל שאני כבר בת 30? לבד? לא יודעת, החיים דווקא בסדר, אולי השגרה שוחקת, אבל אין כוחות, אין כוח לשנות, בקושי התלבשתי ויצאתי לעבודה. מחר כבר ס"ש ואין לי כוחות לכלום. בטח גם אתעורר במצב דכאוני, קשה להתחיל כך את הבוקר. מה דעתכם? כל עצה תתקבל בברכה רבה.

rubber duck

New member
היי מיטל ../images/Emo13.gif ../images/Emo39.gif

מה לעשות
שאלה טובה יש לה המון תשובות
ונתחיל בראשונה והעיקרית - לפחות לדעתי
פשוט לעשות לשנות לזוז להסתכל לבחון לא להשאר באדישות
פשוט לעשות
שרון

soulbird

New member
היי ברוכה החוזרת

אין לי נוסחת קסם רק רוצה לומר שאני מכירה את ההרגשה הזאת של קירנות ושל אין בשביל מה לקום בבוקר מן "סתם יום של חול שכזה" מה אני עושה בימים כאלה? מחריחה את עצמי לקום ולהתחיל את היום ומכווה שבלהיות עסוקה אני לא אחשוב אל זה יותר מידי.

~דויד~

New member
היי, יקירה

אני אישית נעזר בספרים. ספרים של לואיז היי המדהימה ושל קריון(לי קרול). אני קצת חולה כבר כמה ימים, אחרת לא הייתי פותח ספר... קראתי אתמול קצת מהספר "הכוח טמון בתוכך" של לואיז, ו"קריון 2000-לעבור את הסמן", ואני מתכון להמשיך לקרוא גם היום... רק אספר לך מעט על מה שקראתי אתמול: "הכוח טמון בתוכך" : ללכת בעקבות קולי הפנימי, ואהבת לרעך כמוך, כוח המוח - ביטויים: להחליף "אני צריך" ב- "אני בוחר", "אל תשכח" -> "אנא זכור", לשים לב לשימוש במילה "אבל" כדי לא לגרום למסרים סותרים. להחליף אשמה באחריות. "קריון 2000" : לחיות ב´עכשיו´, משמעות הזמן, הפחד נובע מחשש לגבי העתיד, אבל העתיד הוא יצירה שלנו, אז ממה בעצם אנו פוחדים?

שבילים

New member
היי מיטל - כוכבית

כן, לפעמים אופפת אותנו תחושה כזאת של עצבות בלי להבין למה. ואולי זה החורף. מזג האוויר בחוץ, לדעתי עושה את זה. וכמובן זאת יכולה להיות כל סיבה אחרת. בשבת האחרונה, הרגשתי רע מאוד. בסוף החלטתי, (מכיוון שבאותו זמן גם אני הייתי לבד) להפסיק לחכות לגאולה. ולצאת מהמצב בכוחות עצמי. אז כיביתי את המחשב והלכתי לשחות. (אם כי היום אני לא בטוחה שהייתי מעזה לעשות את זה בהתחשב במזג האוויר הסוער) וזה שינה לי את ההרגשה בצורה מדהימה! ככה כל אחד יכול לדעת מה עושה לו טוב. נסי להזכר בדברים שגורמים לך להרגיש טוב. ועשי אותם. ואולי את המשפט: בטח אתעורר במצב דכאוני... כדאי להחליף ב: בטח אתעורר ליום חדש שזאת הזדמנות חדשה להתחיל במשהו חדש. בטח יהיה לי יום נפלא היום והרגשה נפלאה כי ככה החלטתי. מה דעתך על המשפט הזה?

מיטל11

New member
תודה לכולכם, אנסה ליישם למרות

שכל פעם אני אומרת זאת מחדש, אבל טוב לשמוע תזכורות, כנראה שבעניין הזה יש לי זיכרון קצר. תודה וס"ש נעים.

*אביבה*

New member
מיטל

כוכב לבד. אני רוצה להוסיף רק ש: "החיים בסדר. יש לי כוח לשנות. התלבשתי ויצאתי לעבודה.......וכו´. מה חסר מיטל? מה את רוצה שיהיה?

גיל גיל

New member
היי מיטל!!!

נעים לי מאוד! אני רוצה להצטרף לשאלה של אביבה. מה בדיוק חסר?

מיטל11

New member
לאביבה וגיל גיל

לשאלתן: מה שחסר זה תוכן, אני מרגישה כ"כ ריקנות. כמובן שזה בתקופות...עושה הכל כמו רובוט, אפטית כזו... הכל שגרתי, לפעמים כמובן שאני מרגישה טוב אבל מהר מאד זה מתחלף, קשה לי להשאיר את ההרגשה הטובה..

למעלה