שלום לכולם! + עזרה...

שלום לכולם! + עזרה...

שלום אמהות יקרות,

אני חדשה פה בפורום אבל עוקבת כאורחת כבר זמן קצר אז מרגישה שאולי טיפה מכירה אתכם (אתכן יותר נכון...) ומרגיש לי נוח לשאול (ובעצם להצטרף....)-

ראיתי שיש פה אמהות "שריונריות" שהיו בטקס בשבוע שעבר בלטרון -
האם מישהי יודעת איך אפשר להשיג דיסק מהצלמים שצילמו את הטקס? הבן שלי אמר לי שהכריזו שאפשר לבוא להזמין אך מרוב התרגשות ובלגן לא שמעתי בכלל.... צילמתי קצת בפלאפון ומזה אולי הצלחתי לפענח מהחולצה של הצלם את שם החברה אבל לא בטוחה בזה.
התקשרתי ליד לשריון והם אמרו לי שלא הם הזמינו את הצלמים ולכן הם לא יודעים איך יוצרים איתם קשר.
האם למישהו יש מושג או רעיון?

תודה לכן מראש!
שנה טובה, כתיבה וחתימה טובה!

שויו

New member
היי אמא שיריונרית

אני אמא שיריון משוחררת טריה. גם אנחנו היינו בטקסים בלטרון . אם קלטת את שם החברה שצילמה, תתקשרי אליהם ותזמיני עותק. תמורת כסף הם ישמחו מאד לשלוח אליך עותק .
אגב, אנחנו הזמנו בזמנו והתאכזבנו מהתמונות. מה שנקלט במצלמה הפרטית היה טוב הרבה יותר .
בהצלחה ובהנאה בשירות, לשיריונר ולכל המשפחה

גם ממני|חיבוק אני אם השיריון של הפורום עם

עם שני שריונרים ושריונרית בעצמי. מחזקת את אהובתי שויו.
גם אנחנו נפלנו לקנות אחרי אחד הטקסים קלטת והתאכזבנו נואשות. המלצה שלי היא שחבל לבזבז אנרגיה.
הצילומים שלך וגם אם מעט בטוח יותר טובים ורואים את החייל יותר טוב.
בהצלחה בדרך שעוד נכונה לכם.

תודה

תודה לכן!
בנתיים מצאתי את החברה (למרות שהראיה שלי כבר לא משהו הצלחתי לקורא את השם מהחולצה של אחד הצלמים שנתפס אצלי בפלאפון...) ובאמת מסתבר שאפשר לקנות מהם דיסקים של תמונות ודי וי די.
החייל שלנו עמד במקום די קרוב אז בטח יראו משהו, אנחנו ישבנו די רחוק אז הצילומים בהתאם....
טוב, בכל מקרה אנחנו עוד צהובים, מותר לנו לקנות דיסקים.... עוד שנה בטח אדבר כמוכן...

katam

New member
מאחלת לכם שרות קל ושיחזור הבן בשלום

שנה טובה

הבן שלי בתותחנים כך שתשובה אין לי

סיון01

New member
ויתרנו על הצילום

הוא לא היה מעונין, ולנו היו דברים יותר טובים לעשות (למי לקח פחות משעה לצאת מהחניה בסיום הטכס? איזה באלגן!)
עוד יהיו מספיק הזדמנויות לצילום במהלך שלוש השנים הבאות, לא?

meri15

New member
לא הפסדת הרבה אם

לא הספקת לקנות דיסק כיון שצילומי הטלפון האישי והמצלמה הפרטית עושים עבודה טובה מאוד אף יותר. בכל מקרה בטכסים של השריון בלטרון מגיעה בדרך כלל אותה חבורת צלמים ותוכלי לבקש גם את הטכס שנוכחת בו עכשו. את הדיסקים קניתי רק למשפחה של החייל שלי בחול.בשבילם זו היתה חוויה מיוחדת לחוות את צה"ל.
בברכת חתימה טובה ובריאות,
מרי

meri15

New member
לא הפסדת הרבה אם

לא הספקת לקנות דיסק כיון שצילומי הטלפון האישי והמצלמה הפרטית עושים עבודה טובה מאוד אף יותר. בכל מקרה בטכסים של השריון בלטרון מגיעה בדרך כלל אותה חבורת צלמים ותוכלי לבקש גם את הטכס שנוכחת בו עכשו. את הדיסקים קניתי רק למשפחה של החייל שלי בחול.בשבילם זו היתה חוויה מיוחדת לחוות את צה"ל.
בברכת חתימה טובה ובריאות,
מרי

רבקה6

New member
בזבוז כסף! משמע-לא הפסדת...חסכת!

אני "מתגלצ'ת על הזקן של אחרים" = קיבלתי עצה מאמא של חבר של הבת - אל תקני! הם קנו...למרות שהבן שלהם כנראה היה החייל הכי גבוה בצה"ל - בקושי ראו אותו וגם זה-לשניה ורבע. אנחנו צילמנו (כבר פעמיים!!!) במצלמה שהבאנו מהבית ובפלאפונים-ובעיקר-ראינו! תמונות נחרטו במוח.
עוד חמישה שבועות שאנחנו שם...שוב! (מי הזהירה אותי שלטרון יהפוך לנמל הבית שלנו???) - הפעם סיום קמ"ט.
והבלגאן ביציאה? חלק מהטקס...אנחנו הולכים תמיד לקפה..שותים...עושים פיפי ובעיקר מחכים שהבלגאן יתפזר.
ר/

שריון

דווקא הזמנתי את הדיסק (אחרי שבסוף איתרתי את הצלמים...) ואני מחכה כבר בכליון עיניים שיגיע, אני יודעת שרואים את הבן שלי רק שניה וחצי, (למרות שעמד במקום מרכזי מאד) אבל זאת מזכרת נחמדה, בשבילו בעיקר, (אנחמו אמנם מכירים משם רק אותו אבל הוא מכיר עוד רבים....),
ובכלל, חייבת לומר שדווקא מאד נהניתי והתרגשתי בטקס ואיזה כיף שעוד מעט עוד אחד!

להתראות שם!

למעלה