שלום לכולם/ן

frog101

New member
שלום לכולם/ן

אני חדש כאן, שוטטתי מתוך סקרנות ונראה לי שזה פורום שמתאים לי הסיפור שלי קצת יותר "מתון" משל רובכם, אבל נכנס לגבולות הפורום. זה נידמה לי או שרוב הפורום זה נשים? אני בכל מקרה במערכת יחסים ארוכה ומפותלת עם בחורה נפלאה מצרפת שעלתה לישראל לפני כ 4 שנים (כשכבר היינו ביחד) אבל הפערים התרבותיים לא הפכו קלים עם הזמן מקווה למצוא אוזן קשבת ולתת גם למי שצריך/ה ביי

GalGula

New member
ברוך הבא, frog101 ../images/Emo13.gif

כן - הגעת לפורום הנכון!
אתה מוזמן להרגיש כאן לגמרי ב
. נשמח לשמוע את סיפורך, וגם רציתי להבין למה כוונתך בכך שסיפורך מתון יחסית. האם חברתך יהודיה? נראה לי שכן - אם היא עשתה עליה
. אין לי ספק שלמרות זאת (אם אני צודקת בהשערתי שהיא יהודיה), הפערים התרבותיים דומים להפליא לאלה של רוב חברי הפורום. אם תקרא את הודעת המנהלת, תבין שאתה בהחלט נכנס לגבולות הפורום. לגבי ריבוי הבנות כאן בפורום - כן, אתה צודק. ולכן כל גבר שמצטרף אלינו מתקבל בברכה ובשמחה!
טוב... עכשיו אני מחכה, ובטוחה שגם האחרים, לשמוע את סיפורך. תודה על הנכונות לשתף, וגם לתת אוזן קשבת במידת הצורך. הרי בדיוק לשם כך אנו כאן
אז שוב - ברוך הבא!
גל

frog101

New member
תודה

תודה על קבלת פנים כל כך פתוחה ומזמינה כפי שאת רואה השעה מאוחרת אחרי מה שקראתי בטוח שאשן יותר טוב עוד אשוב לספר ולחלוק לילה טוב

cielo

New member
צפרדע יקרה ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה אח יקר שלי, כל סיפור אהבה הוא חלק מהפורום שלנו .... נשמח לשמוע את סיפורך, ושוב ברוכה הבאה, שלי

למעלה