שלום לכולם/ן!

SnipeR3

New member
שלום לכולם/ן!

ראיתי במקרה שקיים פורום לאחת הלהקות שנורא נורא אהבתי אז נכנסתי לרחרח קצת. על עצמי: אלעד, בן 23 מהמרכז. את בון ג'ובי הכרתי לפני כ-13 שנה, כשאחותי הגדולה אהבה אותם. אני עצמי התחלתי לשמוע אותם לפני 9 שנים בערך. לצערי הרב, הלהקה ממש איבדה מדרכה באיזור שנת 2000, עם הוצאת האלבום קראש, והלכה והידרדרה מאז... כיום אני לא ממש עוקב אחרי הלהקה, אבל מתענג על הימים ההם עם "דיס דייס" ו"קיפ דה פיית'". ביי

keroit

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif../images/Emo109.gif

אני שחר, נעים להכיר

SnipeR3

New member
כמה פרטים שהייתי מעוניין לדעת

חברי הפורום הם ברובם בנות עשרה, או שיש גם זקנים כמוני?
יש פה עוד מישהו שחושב כמוני שבון ג'ובי היום הם לא יותר מבריטני ספירס עם טיפה דיסטורשן? (רמז: זה לא טוב. בכלל.)
עוד מישהו מתגעגע לשנות ה-90 וה-80 המאוחרות?

neurotica

New member
אולי אני אתאים.

אני לא "זקנה כמוך" אבל מתקרבת ל20 בצעדי ענק. (וואו, עכשיו שאמרתי את זה אני די מפחדת) בנוגע להשוואה לבריטני ספירס - אני לא מסכימה לחלוטין. כן, הם בהחלט טיפה התקלקלו מאז שנות ה90 וה80, וכן כל הלהיטים שלהם (it's my life, everyday, hand) די על אותו בסיס אבל הם ממש לא "מבריטני ספירס עם טיפה דיסטורשן". בכל אלבום אני מוצאת לפחות 3 שירים שרמתם שווה לאותם להיטים של שנות ה90 וה80. הלהקה יודעת שאותם הלהיטים לא יתקבלו אצל הקהל היום, שכן רוצה לשמוע את את בריטני ספירס, לכן הם שמים דגש על שירים יותר פופיים. אבל הם לא התקלקלו לחלוטין. וכן. כ"כ.
הייתי נותנת הכל כדי להיות בגיל שלי, רק בשנות ה80 וה90. ואגב, ברוך הבא לפורום. אתה בהחלט משהו מיוחד כאן, please stay.

SnipeR3

New member
במילה אחת: מסחרה

להקה שמוכרת את הנשמה שלה בשביל כסף, זה רע מאד. ואלו בון ג`ובי היום. פייס איט. ואגב, ככה חושבים גם חברים שלי שהעריצו איתי את בון בזמנו.

neurotica

New member
תקרא לזה איך שאתה רוצה.

זה לא ישנה את העובדה שהם עדיין עושים מוזיקה מעולה, ועדיין מעלים הופעות ברמה שלא נתפסת ועדיין rocking the world.

SnipeR3

New member
אולי, אבל

המוסיקה שהם עושים היום רחוקה מלהיות טובה, מוסיקלית נטו, שלא לדבר על החוסר גיוון, או האלבום השקט שלהם שהוא עדיין חידה בעיני. לגבי הופעות: גם ריקי מרטין נותן שואו, ובון ג`ובי לצערי נראים היום ונשמעים כמוהו.

neurotica

New member
נוטוב.

אז אולי לפי ההשוואה שלך בקרוב גם בון ג'ובי יודיעו שהם באים לארץ (ויבטלו כי גם להופעה שלהם רק 300 איש יקנו כרטיסים
). האלבום השקט בהחלט תעלומה. מצחיק שהשיר הכי אהוב עלי משם זו גרסת הלייב של the distance, שלא דומה לכל שאר האלבום.

inbal287

New member
בחור,

זאת רק דעתך. תקבל את זה שיש חבר'ה שחושבים כאן אחרת. אני לא יודעת מה ההגדרה שלך למסחור, אני יודעת שבעיניי בונג' לא ממוסחרים בגרוש.

SnipeR3

New member
אז את פשוט מתעלמת מהמציאות?

אין לי בעיה שתגידי שאת אוהבת אותם למרות זה, אבל אי אפשר לומר עוד על בון ג`ובי, שמה שמניע אותם כיום זו האהבה למוסיקה... וחבל.

inbal287

New member
בטח שאפשר,

הנה, אני אומרת לך את זה. הנקודה היא שאין טעם להווכח. אתה רואה אותם כממוסחרים ואני לא. זאת דעה אישית ואתה לא יכול פשוט לבוא ולקבוע דברים חד משמעית בשביל פורום שלם.

inbal287

New member
אני אנסה לענות,

1. טווח הגילאים בפורום נע מבני ובנות 12 עד לאנשים בשנות ה20 שלהם. אם אני לא טועה, הגולש הכי מבוגר שכותב פה, בן 28. 2. זאת דעה אישית ואני מניחה שלכל גולש יש את הדעה שלו לגבי המוזיקה של הלהקה. למרות שלי סקרים ושאלות שהיו פה, הרוב יגידו לך שבונג' זה טוב בכל תקופה. אישית, הכי אהבתי את שנות השמונים... אני לא חושבת ששנות האלפיים כ"כ כ"כ גרועות, היו להם שירים טובים. אבל שנות השמונים זה הכי בעיניי. 3. טוב, עניתי על זה בתשובה הקודמת

למעלה