שלום לכולם/ן.

שלום לכולם/ן.

שלום, לפני מספר שעות חזרתי מ"ועידת העשוקים ה-5 של ישראל". זה היה מיצג כוח מרשים של הקומוניסטים! אתם, נוער יח"ד, נוער מרץ הדגול, כנראה שהתברכתם בחוסר מרץ מ-ו-ח-ל-ט! היינו ממש פתטים! דגל מסכן אחד ושלושה אנשים, מול עשרות אנשים של חד"ש ומק"י, השומר הצעיר ומה לא!!!! "אנו רוצים לשנות? אנו רוצים להוביל?" איפה זה כתוב? בפתיחה של הפורום! מנהל הפורום, לא נראה לך שצריך למחוק שקרים מכל מקום בהם הם נמצאים? חבל שהם יהיו בכל מקום!!! הגיע זמן עשייה אמרתי מספר שעות לפני הועידה. עכשיו הבנתי עד כמה!!!! גם ביקורת עליכם לקבל. חבר'ה, תתחילו לזוז!!!!

eviv

New member
אני יענה

קודם רציתי לברך את עצמי ואת כל שאר האנשים שהיו בועידה אני חושב שהייתה הפגנה בעלת מסר נכון למרות האופי המיוחד שהיה שם... כבר אמרתי לארתור את דעתי על העניין אבל אומר לשאר את דעתי, אני חושב שהפעילות קשורה למוטיבציה ואני יודע מבחינתי שכרגע המוטיבציה לפעול עם המפלגה שרק היום מפורסם שהיא בין השאר מצילה את ממשלת הליכוד, נמוך. ואני יודע שמוטיבציה הירודה הזאת אכן השפיעה על ההחלטה למשל האם לבוא למרכז, להכין שלטים, ולהתקשר לאנשים והזמין אותם לועידה.

האח אביב,

איך אני מוצא את התמונה הזו ללא עזרתך
(אם כי היא מוצלחת ומבורכת
) בתודה,

eviv

New member
אופי מיוחד-

ההפגנה הזאת הייתה בין עצרת להפגנה. התאים לשומר הצעיר למרות שאני חייב לציין שיחסית היה די מוצלח להפגנת תנועת נוער כחולה. את האמת קצת התאכזבתי מהחברים ממק"י או בנק"י הם היו כל כך רדומים. ובכלל היה משעשע לראות שמוצניקים-קיבוצניקים-שפתאום ראו לידם עשרות על גבי עשרות ערבים ישראלים שמפגינים ביחד איתם.

shay or eli

New member
לא רדומים

סתם קצת לא מבינים מה קורה סביבם - שירי כדורגל זה לא דבר מקובל בהפגנות של בנק"י... גם להרבה חברים היה קצת קושי עם סיסמאות בשפה העברית באותו יום...

eviv

New member
סביר להניח שזו הייתה הבעיה

אני ממש מקווה שהפגנות יהודיות ערביות יהיו גם בהמשך.

croovy

New member
הצלחת בלי סימני קריאה מפחידים!

ישר כוח! אבל עדיין יש לך יותר מדי סימני קריאה...

תפסיקו לסטות מן הנושא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

דיברנו על חוסר המרץ של "נוער יח"ד" הגיבו על זה

סלוניק

New member
תפסיק לצעוק עליי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

(מוהאהאהא).

למעלה