שלום לכולם, מזמן.....

bcnbcn

New member
שלום לכולם, מזמן.....

לא כתבתי. האמת שאין לי הרבה גישה לאינטרנט. דווקא יש לי חדשות טובות. חזרתי לארץ לפני יותר מחודש והתחלתי להריץ את הבקשה במשרד הפנים. האמת היא שאנחנו מצפים לצאצאית ובטח זה מה שמיהר את העניין אבל אישרו לנו להתאחד כאן בארץ הקודש. אמנם בעלי קיבל ויזת של תייר לחודש, אבל בטח ניתן להחליף אותה אח"כ בסוג ויזה אחר לזמן ארוך יותר. אז יש תקווה! אז מה שנשאר עכשיו זה לקבל חותמת מהשגרירות במדריד, להתקפל מברצלונה ולחזור הבייתה. מקווה שכולכם בסדר, אני.

blixgirl

New member
מזל טוב! ../images/Emo24.gif../images/Emo85.gif../images/Emo85.gif../images/Emo65.gif

קודם כל מזל טוב על הצאצאית שבדרך ! ומזל טוב על ההתפתחויות בנושא בן הזוג וההשתקעות בארץ! שיהיה המון בהצלחה - אנא המשיכי לעדכן אותנו מתי שתוכלי
מחזיקים לכולכם אצבעות
בליקסי

GalGula

New member
יווווו איזה כיף!!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מזל טוב יקירתי!!! איזה יופי! באיזה שבוע את? באמת חדשות נפלאות, העלית חיוך על פני עכשיו...
. אני מקוה (ומאמינה) שבסופו של דבר הכל יסתדר גם עם משרד הפנים. טוב לראות אותך כאן!

blixgirl

New member
../images/Emo24.gifמצאתי אמוטיקון של ../images/Emo95.gif

והיתי חייבת להוסיף להודעה שוב מלאן מזלטובים
בליקסי

bisty

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo24.gifמזל טוב!!!!

חדשות נהדרות! זה אחד הדברים שתמיד עושים לי טוב על הלב,לראות אייך מתגברים על כל הקשיים ומקימים משפחה למרות ובגלל הכל!!! המון המון מזל טוב ושתהיו מאושרים ובריאים,שיעבור בקלות... אנשים...יש לנו כבר שלוש הריוניות בפורום הזה! אני הולכת להשמע פולניה (כי זה מה שאני...)יאלללה מה עם כל השאר? ושוב מזל טוב והמון הצלחה לדפנה(נכון שזה השם?) ומשפחתה החדשה! מיכל

bcnbcn

New member
תודה רבה רבה ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

על כל האיחולים. רק עכשיו נכנסתי לפורום שוב. אנחנו באמת מאושרים רק שאני עדיין פה והוא שם. אבל עוד מעט נתאחד, רק שיגמרו עם השביתה הזאת כבר! אני רוצה לדעת אם מותר לי כעת לצאת מהארץ, כי קודם לכן הייתי צריכה להיות פה כל עוד מטפלים לנו בתיק. אני רוצה לחזור קצת לברצלונה ולפחות שנהיה ביחד בזמן ההתארגנות לחזור לפה. אני בשבוע 23 ולא עובדת אז זה עובר די בקלות - אין תלונות. שוב תודה ואני מקווה שלכל אחד ואחת יהיה טוב במצבו/ה כי בסה"כ זה מה שאנחנו מחפשים - שיהיה לנו טוב. מקווה להיות בקשר בקרוב, דפנה.

למעלה