Sun of Nations
Member
אז בואו נעשה את זה קצר.
קצר ומתוק.
החלטתי לחזור לתפוז, ולכבוד תקופה חדשה של כתיבתי בתפוז, החלטתי לפתוח חשבון חדש בהתאם, וזה החשבון החדש שלי.
"שמש העמים" שמו.
הולם אותי, עם זה אי-אפשר להתווכח.
בכל מקרה, בתחילה פרשתי בחודש יולי האחרון בעקבות תחושת מיצוי, אך כעת תחושת המיצוי שלי תמה וחלפה לה, אז כעת חזרתי.
סיפור חזרתי הוא די מעניין.
ברמה העקרונית, חזרתי למה שהיה אמור להיות ביקור חד-פעמי, בדמותו של שרשור בודד, שאותו פתחתי בערב יום שישי ה-26 בדצמבר בשני פורומים, ושבו שיתפתי את החברים בהתלבטות כה קשה שהיא החזירה אותי לתפוז בשביל להיוועץ עם החברים, באשר לשאלת הבחירה בין שני זוגות נעליים.
מתלבט בין שני זוגות נעליים. | תפוז פורומים
הקטע המצחיק, הוא שבזמן ההתדיינות עם החברים, נזכרתי בחדוות הכתיבה בתפוז וההנאה שבשיחות עם החברים, ולכן החלטתי לחזור.
מה אני אגיד לכם?
יש לכם הרבה מזל.
תעריכו.
אגיד ואומר כבר עכשיו, שאין לי שום עניין בהמשך הויכוחים והעימותים מימים עברו.
באתי וחזרתי בסה"כ בשביל להיות כותב מן המניין, גם אם הטוב ביותר והמוערך ביותר באתר.
בנוגע לשאלה מתי אפרוש שוב, נדמה לי שכשאתחיל להתפרסם.
בכל מקרה, נתראה בקרוב.
בינתיים אני צריך לזוז.
מרגיש טוב לחזור

קצר ומתוק.
החלטתי לחזור לתפוז, ולכבוד תקופה חדשה של כתיבתי בתפוז, החלטתי לפתוח חשבון חדש בהתאם, וזה החשבון החדש שלי.
"שמש העמים" שמו.
הולם אותי, עם זה אי-אפשר להתווכח.
בכל מקרה, בתחילה פרשתי בחודש יולי האחרון בעקבות תחושת מיצוי, אך כעת תחושת המיצוי שלי תמה וחלפה לה, אז כעת חזרתי.
סיפור חזרתי הוא די מעניין.
ברמה העקרונית, חזרתי למה שהיה אמור להיות ביקור חד-פעמי, בדמותו של שרשור בודד, שאותו פתחתי בערב יום שישי ה-26 בדצמבר בשני פורומים, ושבו שיתפתי את החברים בהתלבטות כה קשה שהיא החזירה אותי לתפוז בשביל להיוועץ עם החברים, באשר לשאלת הבחירה בין שני זוגות נעליים.
הקטע המצחיק, הוא שבזמן ההתדיינות עם החברים, נזכרתי בחדוות הכתיבה בתפוז וההנאה שבשיחות עם החברים, ולכן החלטתי לחזור.
מה אני אגיד לכם?
יש לכם הרבה מזל.
תעריכו.
אגיד ואומר כבר עכשיו, שאין לי שום עניין בהמשך הויכוחים והעימותים מימים עברו.
באתי וחזרתי בסה"כ בשביל להיות כותב מן המניין, גם אם הטוב ביותר והמוערך ביותר באתר.
בנוגע לשאלה מתי אפרוש שוב, נדמה לי שכשאתחיל להתפרסם.
בכל מקרה, נתראה בקרוב.
בינתיים אני צריך לזוז.
מרגיש טוב לחזור