שלום לכולם! לא מזמן

למה???

New member
שלום לכולם! לא מזמן

התחלתי לקרוא ספר גרפולוגיה בשם "כתב היד כראי הנפש/יגאל ורדי". אין לי ידע קודם בנושא... ואף פעם לא נתחו את כתב ידי. שמעתי מכמה אנשים שזה מאד אמין... וחשבתי לבדוק את זה... אז אם תוכלו לנתח את כתב ידי זה מאד יעזור לי. בתודה מראש, אלכס. (לא הצלחתי לצרף את הקובץ, אז הקובץ יופיע בהודעה הבאה, מכינוי אחר)

תהליך כתיבה אטי פותח זקוף ובהמשך

בזוית כתיבה מעט קהה. תהליכי התנסחות והבעה זהירים, מחושבים, תחת פילטרים שנועדו לסנן את האמירות כך שיתאימו לתמונה הרצויה. גיבוש האופי גבוה מכפי הגיל המוצהר. בחורה אינטלגנטית, מתכננת את צעדיה, בוררת בזהירות את מלותיה ובקורתה, מעבדת את המידע והרשמים אך נותנת לכך בטוי מצונזר, מסבותיה שלה. לפעמים לוקחת את המתרחש ברצינות רבה מדי, אף בחשדנות. זה המקום להציע לך לשוב להתלהבות וחדוות החיים והנאת הרגע שנסוגו מעט לטובת תהליכי חשיבה וניתוח. חוש הומור קיים, ייחודי, קצת עוקצני ולכן לא תמיד מובן ו.. מצחיק. להתראות.

למה???

New member
ואם אפשר עוד משו...

"תהליך כתיבה אטי פותח זקוף ובהמשך בזוית כתיבה מעט קהה."
מזתאמרת? ואם אפשר.... איך הגעת לכל המסקנות האלה? ע"פ מה? תודה תודה
אלכס...

תהליך כתיבה אטי ניכר בעיצוה מוקפד

של הצורות, הפרדת אותיות, זוית כתיבה ישרה ( זקיפות ) התקמרות שורה שבהכרח גם מטה את זוית הכתיבה הישרה לקהה. בכל אלה יש בטוי של מעצורים וכבילת הבעה/התנהגות משוחררים יותר. בשילוב אלמנטים כובלים נוספים בצורה ובלחץ. השקעה בלחץ חזק, אחיד, ועיצוב מדוייק ע"ח זרימה ותנועה, ניתן לזהות מעצורים וחסימות. פחד להיחשף, חשדנות שמקורה בנסיון מוקדם, זהירות להכשל שמביאה לאבטוח ותכנון כל פסיעה, הסתרה של דברים בלתי רצויים ובכך נוצר תיאום פנים/חוץ מצונזר. מאד קשה להסביר דברים בצורה כזו.

shonshon5

New member
במחשבה שניה..

..ולא שהיתה בכלל מחשבה ראשונה, אני מוצא את כתב היד ראוי להתעמקות מסויימת מצידי. אבל רק אחרי ארוחת הבוקר. והסידורים בבנק. והקניות לחג הביכורים. אלזו - אוף ווידר זעהן. מישהו נוסע לציריך בקרוב? אבי

למעלה