שלום לכולם..כנסו

שלום לכולם..כנסו

הייתי אתמול במדרשת איילת השחר ולא מצא חן בעיניי. הבנות אחלה הרב באמת בן אדם טוב אבל הם ברמה רוחנית גבוהה הרבה יותר ממני וכך גם הלימודים במדרשה אני לא יודעת מה לעשות איפהב לומדים את הבסיס ???איפה אלוקים...כאלה שאלות דשמעתי על מכון אורה אבל לצערי אין לי כסף ללכת לשם מה אני עושה?איזה מדרשות שילוב יש ??

עד כמה שידוע לי,

"מכון אורה" מקבלים גם כאלה שאין להן אפשרות לשלם. בכל אופן, ככה זה ב"מכון מאיר"...

לפי מה שנראה לי הבעיה היא כזאת

כדי ללמוד במדרשייה, שבה צריכים לשלם עבור שיעורי תורה, ללא תשלום צריך לגשת לאחראית (או אחראי) על נושא איסוף הכספים ולהסביר שיש לך בעיה כספית ואין לך יכולת לשלם. הרבה בנות מתביישות לעשות את הצעד הזה.

הטייסת

New member
יש בע"ה "סמינר " של ערכים

בחודש אדר שיבוא עלינו לטובה ואם לא היית,מציעה שתלכי . זה הבסיס לדעתי..., אמנם מעודי לא הייתי בכזה סמינר אך מהיכרות אישית עם בנות בתחילת התשובה שלהן שהלכו לכזה סמינר הן טסו בשחקים אחרי הסמינר זה נתן להם כ"כ הרבה..:) והשינוי שחל בהן והכוח והרצון והעזרה שהן מקבלות מהרבנים והרבניות שנישארים עימם בקשר זה דבר צבורך לכל הדעות. אז אם לא היית- טוסי..:) וה' הטוב יהיה בעזרך. בהצלחה

את צריכה להמשיך ולנסות מקומות אחרים

עד שתמצאי מדרשייה שבה תרגישי שאת רוצה להמשיך ללמוד בה. מדרשיה היא מקום של לימוד תכנים בצורה מסודרת. לרוב, זה לא מקום לשאלות בסיסיות, אלא אם כן את תוספת שיחה בארבע עינים עם אחת הרבניות או אחד הרבנים במקום. כדי לקבל את הבסיס, מקום שבו תוכלי לשאול שאלות בסיסיות כאוות נפשך, צריך ללכת לאחד הסמינרים שמארגנים אחד מהארגונים של החזרה בתשובה: "ערכים" או "צהר" של חסידות בעלזא שנמצא בירושלים. אם יש לך בעיה כספית, אל תתביישי להגיד להם שם, הם יוכלו לסדר לך משהו.

למעלה