שלום לכולם ! .. כנסו ..

itai18n

New member
שלום לכולם ! .. כנסו ..

אני חדש.. שמי איתי.., אני מבין שכולם מסכימים פה שבון ג'ובי מספר אחת.., עכשיו .. רציתי שכל אחד יכתוב.. איזה עוד להקות הוא אוהב..הלהקות במקום השני והשלישי וכו'..., ונראה אם יהיו התאמות.. יאללה אנשים..תגיבו... אל תהיו יבשים...

inbal287

New member
הממ...

אנלא חושבת שבונג' הם מספר אחת, אבל אני חושבת שהם מעולים. הלהקה האהובה עליי היא HIM, ואח"כ יש את הגו גו דולס, ניקלבק, נגטיב, צ'ילדרן אוף בודום, GN'R, פידר, סמאשינג פאמפקינס, מוניקה סקס, אביב גפן, אוונסנס... האמת שהרשימה עלולה לא להיגמר לעולם
, אז אני אסתפק באלו. אגב - ברוך הבא
.

archer girl

New member
אני לא חושבתהםספר אחת.. ^-^../images/Emo79.gif

אבל אני אוהבת ושומעת אותם
. אוקיי, הלהקה האהובה עליי היא דרים ת'יאטר, אח"כ בולט פור מיי ולנטיין, אז אנט'מה, אחריה אופת', אליס אין צ'יינס, דה יוזד... ויש עוד הרבה ^-^ אבל אלה האהובות. וולקאם ^^

itai18n

New member
אוקיי חבר'ה ...

חח..אז כנראה לא הבנתי נכון.., .., באמת יש עוד מלא להקות.., חח, אני בעצמי לא יודע איך לדרג.. אבל בון ג'ובי אחת הלהקות האהובות אליי.. אין הרבה להקות שמחזיקות כלכך הרבה זמן.. ומוציאות כלכך הרבה שירים טובים.., אין.. פשוט אין שיר שלא אהבתי.. לפחות מהבחינה הזאת הם מספר אחת אצלי :) אגב יפה אנשים מהדרום..?... אממ.. אנשים בכלל ..חח.. הפורום הזה די ריק

neurotica

New member
אוקיי, זה בא לי בהפתעה.

הנחתי משום מה שלפחות אצל המנהלת הלהקה תהיה במקום הראשון. מה שבטוח שאצלי הם כן. אחרים באים גאנז, הימ, ארוסמית', היהודים, ולהקות אימו למיניהן.

inbal287

New member
../images/Emo6.gif... סליחה שאכזבתי../images/Emo3.gif

מקום ראשון בשבילי הם HIM... בונג' בהחלט בטופ 5. "ולהקות אימו למיניהן" -
!

neurotica

New member
ohwell

ומה, אימו זה כיף. fall out boy, panic! at the disco, death cab for cutie, taking back sunday, bullet for my valentine, my chemical romance... לכל אחד יש לפחות 3 שירים שאני אוהבת.

Black Balloon

New member
אצלי הם מספר 1. ../images/Emo9.gif

אח"כ באים הגוגו דולז, בלו, דה קולינג, יו2, לייפהאוס ועוד מלא
ברוך הבא
!

Fall 0ut Girl

New member
בלה בלה בלההה כנסווו

אצלי זה רד הוט... והרבה רוק ישראלי.. ברי סחרוף עיברי לידר קצת אביב גפן.. בסך הכל...יש בארץ אחלה מוזיקה לא??

למעלה