שמי יוסי ואני חדש בקהילה. אני מעוניין לקנות אופנוע ים ספורטיבי, הייתי מעוניין לקבל פרטים וחוות דעת על אופנועים ומקומות רכישה. נ.ב ----- מהי המהירות המקסימלית שאופנוע ים יכול להגיע אליה. בתודה מראש יוסי.
שלום אני מעוניין לרכוש אופנוע ים ספורטיבי , היית מעוניין לקבל חוות דעת על אופנועים. כמו כן הייתי מעוניין לדעת מהי המהירות המקסימלית שאופנוע ים יכול להגיע אליה.
אופנועי הים הספורטיבים והרדיקלים שבהם,נושאים בבטנם מנוע בהספק של 150 כוחות סוס.באמצעותו הם מפתחים מהירות של 80 קשר !!!!!!!(חברים,אין לי שגיאת הקלדה). ולחוות דעת על אופנועי ים-קטונתי.ולכן צלצל ליבואנים או בקר באתר שלהם. וחפש אופנועי ישיבה 150 כ"ס.
יוסי הנחמד אנו בעיקר אנשי ספינות(וזה לא תירוץ) בספינות הכל זורם לאט לאט. גם הספינה שטה באיטיות(אז אל תמהר להאשים) אופנוע ים כלי שיט רדיקאלי במיוחד וכך גם תגובתך. מאידך גיסא- אנו עושים מאמצים שואלים מביני דבר,ובודקים.וכמו בספינות זה לוקח זמן. אז לאט לך.ותן את הכבוד הראוי לכחול הגדול ולמשתמשיו.
ספורט ימי אחר כלשהו ,כמו אופנועי ים, גלישת גלים ,קייקים או KITE ..זה פשוט תחום אחר לכן ההבנה של רובנו בנושא שלך מועטת...SORRY .. נ.ב. בהקשר לסגנון תגובתך ,אענה בסגנון דומה.. למה אתה חושב שמישהו חייב לך משהו..??
יוסי, א. מקומות לרכישה אופנוע חדש ניתן אצל היבואנים: אמביל, אבניר, מוטו כל אחד והחברות שהם מייצגים. ב. אופנועים יד שניה או יעוץ טוב אתה יכול לקבל ברשפון אצל בלאקג'ק או אצל מוטוג'ט. זה באיזור המרכז בחיפה ישנה ימית חיפה. ג. מהירות כ"ש זה תלוי מאוד באופנוע נפח מנוע וכו. מקווה שעזרתי וכמו שידידי כתבו בים הכל על מי מנוחות.