שלום לכולם! כמה אנקדוטות ...

nerod 72

New member
שלום לכולם! כמה אנקדוטות ...

שאספתי בראש בעקבות הצפייה היום וביום ראשון: 1. זה רק אני או שעד שחשבתי שנפטרנו מאדל וטום (במיוחד טום הדביל..) החזירו אותם במהלך מעצבן ? 2. הומור שחור אבל לדעתכם זה מקריות שבפרק של "פולין" נתנו להם משימה של להדחס למכונית (המתה ע"י גז במכונית שהיתה אחת השיטות הראשונות להשמדת יהודים וחולי נפש בשואה )? אני חשבתי שזה היה קצת טעם רע... 3. שזה בלתי נמנע שבפרק הבא הבלונדיניות יעופו (הן כל הזמן על הקשקש ניצלות)? 4. שחיקוי של ענהאל בארץ נהדרת פשוט מתבקש כבר ? (מתי הם חוזרים כבר ?!) 5. שלתימניות מגיע להגיע לגמר כי בלעדיהן התכנית הזו פשוט לא אותו דבר? 6. שמוטי הוא אחד המעצבנים בתכנית שחושב שהשמש זורחת לו מהתחת והוא מתת אל לכל הגויות? 7. שלמרות הטריקים והטקטיקות לאחים הכי מגיע לזכות כי הם הכי חכמים שם?

nerod 72

New member
ואחת אחרונה ...איך שכחתי

אולי הכי ברורה- 8. שכל סיפור "הדתיים" קצת לא נראה אמין, במיוחד ענהאל שממש לא מתנהגת כמו אישה דתייה (אולי היא חדשה בתחום) בכל מקרה כל 5 שניות להגיד קדוש ברוך הוא ועד כמה היא אוהבת קצת נשמע מוגזם וכפוי ....

ורדונה2

New member
יאללה זורמת איתך

1. זה רק אני או שעד שחשבתי שנפטרנו מאדל וטום (במיוחד טום הדביל..) החזירו אותם במהלך מעצבן ? באמת?! אני דווקא ממש רציתי שיישארו! הבלונדיניות האלה מעאפנות ולא מעניינות במיוחד, וטום ואדל שניהם שני בולי עץ אבל הם מבדרים הרבה יותר מהבלונדיניות! 2. הומור שחור אבל לדעתכם זה מקריות שבפרק של "פולין" נתנו להם משימה של להדחס למכונית (המתה ע"י גז במכונית שהיתה אחת השיטות הראשונות להשמדת יהודים וחולי נפש בשואה )? אני חשבתי שזה היה קצת טעם רע... האמת שבכלל לא חשבתי על זה. אני חושבת שאתה הולך קצת רחוק עם החשיבה הזאת... אני לא מאמינה שזה באמת עבר למישהו בראש. אם הייתה משימה עם גזים בפולין- הייתי מזדעזעת. אבל מדובר כאן על מכונית. והמתה ע"י גז מכונית? באמת? סלח לי על הבורות, אבל הייתי בטוחה שהיו חדרים שהיו מיועדים לזוועה הזאת, ולא ידוע לי שהשתמשו במכוניות. 3. שזה בלתי נמנע שבפרק הבא הבלונדיניות יעופו (הן כל הזמן על הקשקש ניצלות)? כן. אני מקווה גם שיעופו, הן הכי פחות מעניינות/חמודות. 4. שחיקוי של ענהאל בארץ נהדרת פשוט מתבקש כבר ? (מתי הם חוזרים כבר ?!) וואי, אתה לא מבין!!!!! בדיוק היום חשבתי לעצמי שח-ו-ב-ה לעשות חיקוי למתמודדים השנה במירוץ למיליון. יש כ"כ הרבה על מה לצחוק, אני לא יודעת אפילו מאיפה להתחיל!
5. שלתימניות מגיע להגיע לגמר כי בלעדיהן התכנית הזו פשוט לא אותו דבר? לא לגמר, אבל בהחלט מאוד רחוק... הן חמודות רצח ואני ממש לא רוצה שיעופו מהמשחק מהר מדי. 6. שמוטי הוא אחד המעצבנים בתכנית שחושב שהשמש זורחת לו מהתחת והוא מתת אל לכל הגויות? מוטי הפתח תקוואי? תהרוג אותי, אני אני פשוט שרופה לו על התחת
הוא קורע אותי מצחוק... כן, הוא נרקסיסט ודי מאוהב בתחת של עצמו, אבל הוא פשוט טיפוס הורס מצחוק בעיניי. אחד הפייבוריטים שלי. 7. שלמרות הטריקים והטקטיקות לאחים הכי מגיע לזכות כי הם הכי חכמים שם? לאו דווקא. האח ההומו האמת קצת מעצבן אותי, ואני לא מצליחה להבין בדיוק למה. יש לו איזה "וייב" מעצבן. והם לא תמיד הכי חכמים, לפעמים הם כ"כ מנסים ללכת הפוך על הפוך שהם יוצאים הכי סתומים בעולם. 8. אני לא ממש אחת שתזדהה עם אמונה דתית, אבל אנערף... כל אדם באמונתו יחיה. לי דווקא נראה שזה אמיתי, למרות שאני האחרונה שתזדהה עם התנהגות כזאת. והם כאלה מקסימים שזה גם לא מפריע לי בכלל

How I Disappear

New member
למה לא מתנהגת כמו דתייה ?

היא לא חרדית קיצונית שונאת ישראל (בכוונה ההקצנות) מה הבעיה בצורה שבה היא מתנהגת ?

mmeny

New member
היא עולה חדשה.נראה לי שבחו"ל הם קצת פחות

נראה לי שהדתיים של חו"ל קצת פחות לחוצים ויותר פתוחים מהדתיים בארץ. ואם היא עברה על נגיעה או שכחה לברך,אני בטוח שמוחלים לה מלמעלה,כל עוד לא עשתה זאת בכוונה

נכון

אחרי הכול מי ששופט אותם הוא אלוהים והוא יודע מה המחשבות של כל אדם, ומוחל למי שחטא בשגגה.

retard boi

New member
נלך על זה

1. זה רק אני או שעד שחשבתי שנפטרנו מאדל וטום (במיוחד טום הדביל..) החזירו אותם במהלך מעצבן ? בכל פורמט של התוכנית הזו יש לגים ללא הדחה ודי הגיע הזמן לאחד בעונה הזו. תקציבית, אני לא יודע כמה הם יכולים להרשות לעצמם להיות גמישים בעניין, זה די דורש מהם להיות מאוד גמישים בכל מה שקשור לתכנון של המשימות ולהחזיק רזרבות. אני לא יודע אם הלגים ללא הדחה הם מתוכננים מראש לאל מקום לשינוי, אבל תכלס הם צוות די מעניין שמוסיף עניין לתוכנית אז אני די שמח שהם נשארו. 2. הומור שחור אבל לדעתכם זה מקריות שבפרק של "פולין" נתנו להם משימה של להדחס למכונית (המתה ע"י גז במכונית שהיתה אחת השיטות הראשונות להשמדת יהודים וחולי נפש בשואה )? אני חשבתי שזה היה קצת טעם רע... לא נראה לי שמשהו מלבדך חשב על זה האמת. 3. שזה בלתי נמנע שבפרק הבא הבלונדיניות יעופו (הן כל הזמן על הקשקש ניצלות)? לא. אני חושב שהן הולכות להתברבר מאחור עוד זמן מה. 4. שחיקוי של ענהאל בארץ נהדרת פשוט מתבקש כבר ? (מתי הם חוזרים כבר ?!) ענהאל מוגחכת מספיק מוצלחת בפני עצמה. לא צריך חיקוי בארץ נהדרת. 5. שלתימניות מגיע להגיע לגמר כי בלעדיהן התכנית הזו פשוט לא אותו דבר? הן צריכות להוריד את הטונים לטעמי. אני יכול לראות תרחיש שבו הן מגיעות לגמר ומפסידות. 6. שמוטי הוא אחד המעצבנים בתכנית שחושב שהשמש זורחת לו מהתחת והוא מתת אל לכל הגויות? אני די מחבב אותו, האמת. 7. שלמרות הטריקים והטקטיקות לאחים הכי מגיע לזכות כי הם הכי חכמים שם? אורן הוא בין האנשים הבודדים שנמצאים שם כי הם רוצים להיות שם ולא בגלל שהוא ממש רוצה להיות בטלוויזיה אז אני ממש בעדם. אני גם רוצה שהם יזכו אבל יש לי תחושה שהם עפים קצת לפני הגמר. 8. שכל סיפור "הדתיים" קצת לא נראה אמין, במיוחד ענהאל שממש לא מתנהגת כמו אישה דתייה (אולי היא חדשה בתחום) בכל מקרה כל 5 שניות להגיד קדוש ברוך הוא ועד כמה היא אוהבת קצת נשמע מוגזם וכפוי .... יש המון סוגים של דתיים ולכל אחד יש נטייה להשתמש באל בצורה קצת שונה. ענהאל היא דתייה גלותית, הם מתנהגים בצורה שונה ברוב הפלגים המאוד ברורים שיש לנו בארץ ויש בניהם אחוז לא זניח של פאקצות (בדומה לענהאל). להגיד כל שנייה "השם ירחם" ולשבח את האל כל שנייה זה משהו שבדר"כ מאפיין דתיים חרדים, יש מצב שבצרפת המשפחה קצת התחלשה אבל עדיין שימרה חלק מההתנהגויות האופייניות למגזר. בכל מקרה אני חושב שהיא מקצינה כל דבר שהיא עושה באופן מכוון בשביל למשוך תשומת לב מהמצלמה כי ככל הנראה היא ממש רוצה להיות שחקנית ורואה בתוכנית הזו כקרש קפיצה.

דעתי

1. זה לא רק אתה 2. זה כן רק אתה 3. לא יודעת ולא מעניין אותי 4. בהחלט. אם כי מסכימה עם retard boi שהיא מספיק מגוחחת בפני עצמה. 5. לא. אם כבר ארץ נהדרת הן מזכירות את החיקוי של מרגול. לא מלהיב אותי. אפשר לראות שמדובר בנשים נחמדות וטובות אבל הן לגמרי לא עושות את המשחק ואני לא אוהבת את ה type cast שתפרו להן. 6. כן 7. בהחלט ולא למרות. הם בהחלט מוצלחים, מעניינים, שנונים ושם כדי לזכות. ושוב אני מסכימה עם retard boi שאורן הוא אכן היחיד ששם כי הוא באמת רוצה להיות במשחק. אלון לא - אבל זה לא מפריע לו לשחק בשיא המוטיבציה. הוא לא בא לבלבל את המוח. הוא בא לנצח
(והוא לא שם כדי להתפרסם) 8. לא מסכימה. היא טיפוס מוגזם, אבל זה לא הופך את זה לשקרי. בדיוק כמו עם ה"שושי, יא שמשון" וכו' - שזה נראה מאולץ ומגוחח אבל אפשר לראות שבאמת יש שם אהבה ופרגון. ככה גם עם הדת. אני לא אוהבת אותם. הם מעצבנים. אבל הם דתיים באמת. בדרכם שלהם, שאכן לא תמיד מתאימה לסטנדרטים של דתיים אחרים - אבל זה בסדר גמור. לא צריך להתאים, צריך להיות שלם עם עצמך.

...

1. כמה דקות לפני שהיה את הקטע עם חיש גד אני וחבר שלי הסכמנו אחד עם השני שבטח יחזירו אותם בגלגל הצלה שהם המציאו לטובת הרייטינג (כמו שעשו עם יניב רוחן ויולה מהישרדות). אז ממש לא הופתענו כשזה קרה... כמה צפויי... 2. לא רואה את זה ככה 3. גם לי נראה ככה. 4. לגמריי! ואני ממש יכולה לדמיין את אסי כהן מחקה את טום אבל הוא עזב את ארץ נהדרת. 5. לא מסכימה. ולדעתי הזוגות שיגיעו לגמר זה האחים, חן ואלון, ומוטי ופונדק (איזה מן שם זה?). 6. הוא בסדר. 7. עוד לא גיבשתי דיעה.

פרינז

New member
התשובות שלי :)

1. אני לא חושב שזה היה מהלך מעצבן לדעתי הנקודות באמת נקבעו מראש בתוכנית בלי קשר לאיזה זוג מגיע. ואני לא חושב שטום דביל הוא דווקא משעשע אותי אדל אם כבר היא החוליה החלשה שם. 2. נראה לי מקרי לא חשבו על זה, יותר הפריע לי כל הזמן לצחוק על הסטיגמה של "פולני" כמו שחושבים על זה בארץ עם בדיחות על פולניה, או המשימה של הנשיקות. 3. לצערי זה כנראה באמת בלתי נמנע, הן חלשות פיזית אז משימות כאלו קשות יותר עבורן, והן לא הכי מבריקות בניווט או גם משימות אחרות, למרות שכזוג אני חושב שהן בסדר. 4. אישית אני לא אוהב את ארץ נהדרת אז אני לא מחכה לראות את ענהאל שם אבל זה כנראה יקרה אם הם יחזרו בקרוב, אם הם לא יחזרו על סוף התוכנית אז כנראה שזה לא יהיה... 5. ממש לא, לגמר ממש לא מגיע להן להגיע, הן משעשעות קצת אבל לא הרבה יותר מזה..לטעמי הן יכלו כבר לעוף... 6. מוטי ממש מעצבן, פוזה חושב שהוא ממש מדהים למרות שהוא לא כזה מיוחד, והפרק הזה הוא שוב חזר להיות מעצבן. 7. ממש לא מגיע להם לזכות, אני לא חושב שהם הכי חמכים שם, עם המלח למשל לדעתי זה היה יותר מזל ולא בגלל שהוא הסתכל וראה נקודה חשודה. הם מבזבזים זמן על שטויות יותר מדי פעמים כי האח הצעיר לחוץ מדי והאח הגדול נראה כאילו הוא לא באמת רוצה להיות במירוץ אבל נגרר בחוסר ברירה. 8. ממש לא נראה לי, מה שכן נראה לי שאמרו לה לומר הרבה פעמים "השם ישמור" כמו שהתימניות כל הזמן שרות "מי שמאמין לא מפחד" או מוטי כל הזמן מזכיר את הפייסבוק שלו. חוץ מזה היא אומרת את זה כמו שמישהו אחר אומר "שיט" "פאק" "אמאא" "אוי ויי" או כל מני מילים שאנשים רגילים לומר בבהלה או בלי לחשוב פשוט זה מה שיוצא לה.

גם לי היתה אסוציאציה של קרון בדרך לאוושוויץ

היתה לי עוד אסוציאציה שבה הזוגות מבקשים מהנהג למהר. בגרמנית זה היה נשמע (כמו בסרטי שואה): שנל,שנל.

נזכרתי עכשיו בעוד אסוציאציית שואה שהיתה לי

כשענהאל הזיזה את הקרונית עם האבנים במכרה, נזכרתי בקטע מהסרט החיים יפים שבו רוברטו בניני סוחב משהו מאוד כבד במאמצים רבים.

השורד

New member
תשובות

1. זה לא רק אתה, אבל רוב הזוגות מעצבנים. אני אוהב רק את האחים (וגם הדתיים בסדר) 2. לא ראיתי את רוב הפרק. קשה להתרכז בשעמום הזה 3. זה נכון לכל פרק של המירוץ למיליון מתחילת העונה - מתי הן כבר יעופו? 4. כן. אבל ארץ נהדרת כבר מיצתה, שמישהו יחקה אותה ביו-טיוב. 5. ממש לא - שיעופו כבר, מיצו מזמן. 6. כן!!! הלוואי שיעוף 7. כן!!!

לגבי 7 - למרות?

בגלל!!! כבר חז"ל אמרו שמי שחושב קודם מהמוח (כלומר, משתמש בהגיון קר) הוא מלך, ומי שחושב מהלב ונותן לרגשות להפריע, הוא למך (חדל אישים)

למעלה