שלום לכולם! (יש לי בעיה..)

camgirl

New member
שלום לכולם! (יש לי בעיה..)

גמני מאוד אוהבת את מארון כמו כולכם...ואני מבקרת פה די הרבה (המקום הכי טוב להתעדכן בחדשות לגביהם..אתם עושים אחלה עבודה!)למרות שאני אף פעם לא שותפה פעילה.. עכשיו,בגלל הבעיה שלי,הייתי חייבת לפנות אליכם.. אז ככה,מהרגע ששמעתי ש"סאנדיי מורנינג" יצא ניסיתי לראות אותו בכל דרך אפשרית...ניסיתי את כל הקישורים ששמתם פה בשרשור ההוא..ושומדבר לא מצליח לי..תהיתי אם מישהו שהוריד את הקליפ יוכל להעלות אותו לקאזה..??ואז אני אנסה להוריד משם...?או אולי לקבל הסבר למה אני לא מצליחה לראות בקישורים כלום???? אנא! עזרו למעריצה מיואשת..!כבר כמעט אבדה תקוותי..! תודה מראש!!:)

camgirl

New member
אין אין אין...זה לא עוזר...

אני לא מצליחההההההההההה!

camgirl

New member
מה זה אומר..??!! לא יודעת..

בדיוק בגלל זה אני כאן! שואלת!

הורדות לא חוקיות ../images/Emo128.gif

לצערי דיבורים על הורדות לא חוקיות אסורים על גבי הפורום. אם למישהו יש תשובה לשאלה זו שיגיב במסרים בבקשה

KerenWelling

New member
זה לא הורדות פשוט לראות את זה

באינטרנט מותר....זה אפילו מוצג באתר הרשמי שלהם לצפיה ושמיעה זה לא עבירה או משו...היא לא מורידה את הקליפ היא צופה בו און-ליין...

זה בהחלט מותר

אבל היא דיברה על הורדת השיר דרך קאזה, שזה כן נחשב הורדות לא חוקיות

KerenWelling

New member
לצערי אסור לענות על זה בפורום אבל..

את יכולה לשמוע את השיק ולראות אותו באתר של MTV (אפילו בעמוד הראשי יש לך קישור לתמונות מהקליפ, לצפיה ושמיעה של הקליפ...)ובאתר של VH1 (גם כן כמו בMTV זה ברשימה של הוידאואים החדשים לצפיה ובעמוד על הלהקה יש קישורים לוידאו המלא אפילו...) כמו כן באתר הרשמי של הלהקה תוכלי למצוא את זה בקלות יתר!

inbarushh

New member
אני יגיב...../images/Emo8.gif

כל הכבוד לך!! אני מאוד מעריכה את זה....

camgirl

New member
תודה רבה רבה קרן..!

אבל זה עדיין לא מצליח לי..לכל קישור שאני מגיעה..אני מצליחה לראות רק את הפרסומת וזהו..השיר לא עולה..נראה לי שיש לי בעיה עם המדיה פלייר שלי או משו כזה.. לא משנה..אני אחכה בסבלנות שזה יגיע לMTV וזהו..

KerenWelling

New member
תחכי קצת....

זה יופיע לך אחרי כמה זמן. אולי פשוט אין לך חיבור אינטרנט מהיר ולוקח לזה לבצע אגירה הרבה זמן...?

inbarushh

New member
../images/Emo4.gifהבנתי למה זה לא עולה לך...

אם את רוצה ליראות את זה דרך האתר של mtv את ציכה שיהיה לך realone player זה לא יעבוד לך על מדיה פלייר... (גם לי זה לא עבד בהתחלה עד שהורדתי realone) מקווה שעזרתי..

camgirl

New member
יששששששששששש../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo98.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

הצלחתי לראות!!!! בלאנץ'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה יפה הקליפ!! תודה לכל מי שניסתה לעזור לי! אין עליכם!! (אתם קולטים שתמיד כשהקשבתי לשיר הזה דמיינתי מליון אנשים שרים אתי יחד את הפזמון והם עשו בדיוק ככה בקליפ??!! ענק!)

למעלה