....שלום לכולם..........חזרתי.....

גל-עמית

New member
....שלום לכולם..........חזרתי.....

....זהו....נגמרו החגיגות....היה נפלא ואני שוב במציאות היום יומית..... כמו שכתבתי, עקבתי מדי פעם אחרי הכתוב.....ואמשיך לעשות זאת גם עכשיו וביתר אינטנסיביות....

גל-עמית

New member
היי חונה.......

בסה"כ הייתי כאן, בעירי היפה.....חנוכה....עם הנכדים והילדים בחלק מן הזמן.. גם מועדון הבריאות "זכה" לארח אותי לא מעט.... בסו"ש האחרון, חגגנו ב-"שרתון-מוריה" בת"א. סו"ש בנושא מיסטיקה. היו כמה הרצאות מענינות בנושא+ הרצאה משגעת על חלק מסויים בהודו, הרצאה שהועברה ע"י בחור שהוא מדריך טיולים מיוחדים וגם צלם של "מסע אחר" - מגניב. זהו. בימים האחרונים אני מנסה לצמצם פערים.....אני משוכנע שעד סוף השבוע הזה - אספיק.

זהבוש

New member
היי גל אני מקוה שנהנית בחופשת ך../images/Emo139.gif

וכפי שקראתי הייתה בהרצאות מענינות מענין אותי עם הבחור שהינו צלם מה שמו . האם גם אתה במיסטיקנים למינהם שבאופנה כיום בארץ לפחות זה מה שהתרשמתי מביקורי האחרון בארץ, יש גם איזה בחורה שקוראים לה אפי משהו אני לא זוכרת שנותנת הרצאות מבוא בניסים שמעתי שזה מאד מעניין גם כן. באם תרצה פרטים אוכל לברר לך יותר בהמשך.

גל-עמית

New member
היי זהבוש....

לצערי, איני זוכר במדוייק את שמו...שם משפחתו משהו כמו סטנטון...... לא, איני "אופנאי" כמו שאת מתארת......איני מאמין במזלות, גורלות וכד´... סתם אוהב לשמוע סיפורים. חוויה מיסטית אחת, באמת נגעה בי. דודדתי עברה מוות קליני במהלך התקף לב בהיותה מאושפזת בבי"ח. סטז´ר תורן החייה אותה והיא סיפרה לי את הרגשותיה....

זהבוש

New member
סתם אל תבין מזה שאני מבינה../images/Emo42.gif../images/Emo121.gif

בענין המיסטיקה, פשוט מישהי שאני מכירה מעבירה את הקורס, מה שבאמת עדיין לא הבנתי מה עושים בו בדיוק ,אני רק יודעת שאחי נכנס לזה מאד עם אותה אחת והוא מאמין גם היום בגלגול נשמות, ממש שגעון שאינו ברור לי כלל, אני פשוט כל הזמן צוחקת עליו ושואלת אותו כל פעם אם זה הןא ,או הנשמה הקודמת שלו, אני פשוט מתה מהדברים האלה בצחוק זה פשוט לא יאומן ,במה שהם מאמינים כל המיסטיקנים האלה, זה נראה לי מאד מוזר אבל לשמוע זה לא מפריעה כל עוד לא הופכים את הדבר הזה למשהו פנטי . וחוץ מזה הכל הכל בסדר.

ez2

New member
אני דווקא חושב שהמיסטיקה מזיקה.

זה לא סתם שעשוע גם אם (חלק מהם) אומרים כך. זה מסיט אותך מהמסלול ה´קונבנציונלי´ לכל מיני אפיקים מפוקפקים - לא צריך לעבוד אלא להתפלל, לא צריך לדאוג ולהבין ולחפש ולהתגבר - מספיק להתפלל ולסתמם ולשקוע בנרוונות. לא צריך רפואה קונבנציונלית, רק קמעות ולחשים. מי שהולך לזה בעיניים פקוחות ומבין את התוצאות האפשריות ובכ´ז ממשיך - יבושם לו. בסופו של דבר ידרדר ויסתמם וימות - הברירה הטבעית. אבל למי שלא מבין - צריך לפחות להסביר.

magy

New member
שאסביר בשיר , איזי.????????

תפסיקו למכור לי כל יום אלוהים…. תפסיקו למכור לי - כל יום אלוהים הרי הוא מפלסטיק - עטוף הבלים תפסיקו בלי הרף - אותו לשווק עם הרבה הנחות - אבל בלי לנמק… איפרתם אותו - בהמון קישוטים כיניתם אותו - בשמות מפוצצים פעם הוא רב - ופעם רופא פעם סדנא - או צמח מרפא… פעם אנרגיה - חייזר - או עב"ם אחר כך זה "וודו" - מסוף העולם מודרני כעת - מחר כבר "פסה" אתם מבטיחים - עם יד על חזה… מוכרים אמונה - מוכרים גם תקווה עושים הון בבנק - על חשבון המצוקה תפסיקו למכור לי - כל יום אלוהים זה נהיה מעייף - להאמין לפעמים… 11/97

ez2

New member
אמת ויציב מג ../images/Emo45.gif

מילייך נכונות וקולעות.

מבוא בניסים?

ומי שמסיים הולך לקורס מתקדם, ומקבל תעודה של עושה ניסים מדופלם? יש שיעור ותרגיל? יש בחינה? עבודה סמינריונית? (מצטערת, זה פשוט מצחיק אותי לראות משהו כל כך מיסטי כמו ניסים, מתחבר למינוח כל כך אקדמאי כמו מבוא ). בוקר טוב לך זהבוש ושיהיה לך ולכולם יום מלא ניסים. ואני , כריאליסטית מפוכחת הולכת לעשות לעצמי את הניסים שלי הבוקר. לא מחכה לנס חיצוני.

ez2

New member
זה מזכיר לי. הייתי פעם פתח-תקוואי

וערב אחד, באוטובוס, בדרך הבייתה עלתה קבוצה של סטודנטיות מבר-אילן עם השמלות הארוכות וכו´ הן מדברות על הציונים שקיבלו בבחינות ואחת שואלת את השניה - תגידי, כמה קיבלת בצניעות? מסתבר שיש (לפחות היה) נושא כזה בבר-אילן. סמסטר אחד? 2 סמסטרים? מקצוע חובה? תנאי לתואר שני? .... [סמיילי של צניעות] ....

ez2

New member
בחיי אדוני בספר התורה - דברים יפים

אלו שמעו אוזני. ... [סמיילי של אוזני] ...

גל-עמית אם דיברת על מיסטיקה

אז, היום לקחתי חלק בסדנה לפיתוח מנהלים. הסדנה עסקה דווקא בקטע הרוחני של המנהל והניהול - היה מעניין וחזק.

גל-עמית

New member
היי חונה....

הכל טוב ויפה..... אענה לך כפי שעניתי לזהבוש - איני מאמין ממזלות, גורלות וכד´. רק בעובדות. נכון, זה מסקרן מותח ומעניין ולכן בתור אחד שאוהב ספרות - אני נהנה לשמוע סיפורים, מה עוד שארחו אותנו בבית מלון תל אביבי לסו"ש..... מה רע?

עיניים

New member
סוף שבוע רוחני

רוחניות. זה שם המשחק. כל נושאי המיסטיקה לסוגיהם, התורה הסינית, המאנטרה, הרפואה האלטרנטיבית, גוף-נפש, גילגול נשמות ואפילו הפסיכוטרפיה, קשורים בצורה זו או אחרת ברוחניות. מסע אל תוך הנפש,,,, מאמינים-או-לא-מאמינים - נכחתי פעם ב"סיאנס",,,, מרוב שלא האמנתי בכך קודם - באותו מעמד פשוט,,, התעלפתי,,, בוקר לכם במיוחד לגל-עמית ולזהבוש אותם באמת מזמן לא קראתי כאן (לא מעט באשמתי).

גל-עמית

New member
שבת שלום לכולם.....

....לסיום הפרק הזה, מה אגיד לכם - אני "נצלתי הזדמנות" וביליתי אחלה סו"ש ברמת VIP ב"שרתון-מוריה" (שודרגנו ע"י בת של חברים...).. ובדיוק עכשיו לפני שבוע - חזרנו מארוחת ערב, אחרי אמבטיית קצף........ .............שיהיה רק טוב.......

למעלה