שלום לכולם- חזרתי...

רק לילה

New member
שלום לכולם- חזרתי...

הייתי בסדנה כל השבוע והיה מ-ד-ה-י-ם אמרו לנו לא לנסות להעביר מה שלמדנו בחמישה ימים בחמש דקות כי זה לא יעזור בכלום... אז אני אביא לכם את זה בטיפה טיפה... למדתי על עצמי ועל אחרים המון!!!! למדתי אופטימיות, משחקים שאנחנו משחקים, בטחון עצמי, וכל דבר עצמי שעוד עולה לכם לראש... למדתי להפתח יותר ולמדתי לא לשפוט אנשים ועוד יותר לא לשפוט את עצמי... למדתי לראות את הנשמה שבכל אחד מאיתנו ואת הנשמה שבי למדתי לאהוב את עצמי!!! ועוד המון כ"כ שאין לכם מושג!!!! לסדנה קוראים אינסייט והיא מומלצת בחום!!!!!!!!! לכולכם!!! אני שמחה שנהנתים במפגש האחרון.. חבל לי שלא הייתי.. אבל אני אגיע למפגש הבא!! אוהבת המון!!! יערה

ג.

New member
הי יערה.

אשמח גם אני לקבל פרטים. תודה.

רק לילה

New member
פרטים..

אוקי אז ככה הנושאים המרכזיים של הסדנה הם: מודעות עצמית בטחון עצמי שיפור יחסים בחברה ובמשפחה התגברות על חרדות התמודדות עם רגשות שליליים שיפור השגים בתחומים שונים שותפות.התחשבות.אהבה והבנה נתינה/קבלה של בקורת "חיובית"/"שלילית" שימוש יעיל ובונה בהיזון חוזר (אני יודעת שזה לא אומר לכם כלום עדיין) לקחית אחריות התמקדות בחוזק שבך במקום בחולשותיך קבלה עצמית וקבלת הזולת ניתן ליצור קשר בטלפון או פקס: 08-9713769 או בדואר אלקטרוני: [email protected] או בדואר: אינסייט ישראל. ת.ד 213 נתב"ג 70150 הסדנה שינתה לי את החיים ואני ממליצה בחום עליה לכל אחד ואחד ממכם!!! אוהבת המון יערה.

יערה!!

מוזר שאת רוב הדברים עשיתי בתהליך ארוך של עצמי עם עצמי והסביבה. שיניתי לבד את חיי.. מאושרת בשבילך שנעשה בך שינוי. כנראה הבנת ולמדת הרבה בסדנה, ויודעת שתצליחי ביישום. מחכה לראותך. שני

ד"א - פעם השתתפתי בסדנת "מיכאל"

אשר עבדה על הרבה בנושאים אלו.. ממש עזרה לי בתקופה ההיא להבין יותר..

NoyNoy

New member
יערונת,

אני מסכימה עם קיפודת ים... גם אני עברתי את רוב (אם לא כל) הדברים האלה בתהליך ארוך עם עצמי והסביבה... אבל אני מאוד שמחה שחזרת עם מצברוח כל כך טוב וחיובי (קראתי את מה שכתבת בפורום של סהר, ואני מסכימה עם רוב מה שכתבת, אם תירצי אני אענה לך כאן את מה שאני חושבת). אבל - אני מציעה לך להחליט עד כמה הסדנא שינתה לך את החיים, בעוד חודש בערך. כי בדרך כלל כשעוברים הרבה דברים חשובים, בצורה כל כך אינטנסיבית, את ההשפעה האמיתית צריך לבדוק כשיש יותר פרספקטיבה, ואחרי שחוזרים לשיגרת החיים. אני מאוד מאוד ממליצה לך לכתוב לעצמך את כל הדברים שאת מרגישה וחושבת על הסדנא, מה את חושבת שהשתנה בך, איזה דברים למדת, מה את רוצה ליישם בחיים שלך, ובעוד חודש, ובעצם כל פעם שתירצי, תוכלי להסתכל על מה שכתבת ולרענן לך את הזיכרון. אני יודעת שכשאני עברתי קורס רייקי, הרבה דברים השתנו בי, וגם אני הרגשתי שהחיים שלי השתנו מקצה לקצה, אבל עשיתי טעות שלא רשמתי את כל הדברים שמתחוללים בתוכי, כי חלק מזה נאבד עם הזמן. אם הייתי רושמת לעצמי את מה שעברתי, הייתי יכולה לרענן את קו המחשבה שלי, ובאמת באמת לשנות את החיים שלי (הם גם ככה השתנו אחרי הקורס שעברתי, אבל הם היו יכולים להשתנות אפילו עוד קצת לטובה אם הייתי כותבת לעצמי את הדברים האלה).

זהרי

New member
יערה.........

שמח שהגעת..כבר דאגנו לך שמח שלמדת וגם הפנמת שמח שידעת את אשר עברת ורציתי רק לומר לך ברוכה השבה למקום הקט שאוהב ללא סייג ללא הבדל מין ודת וכעת ברצינות...לפני זמן העברתי הרצאה בסדנה כזו...על מודעות לשפת גוף המביאה לבטחון עצמי... אמרתי שהתגעגענו????? זהרי

רק לילה

New member
לכולם!!

האימייל החדש שלי הוא: [email protected] הסדנה נעשית ברמת גן והיא עולה 1200 היא 5 ימים!! נויה מתוקה כבר כתבתי את כל הדברים שלמדתי.... אז אני "מכוסה" בקטע הזה... ותודה לכם!! גם אני התגעגעתי אליכם מאוד!!! אבל אני עכשיו נוסעת לידיד שלי מהסדנה לישון אצלו אז אני אחזור עוד כמה ימים... אוהבת המון יערה.!!!

חצופה שכמוך! מה זה?!??!

אי אפשר לדבר איתך, להיפגש איתך, להיות איתך!!! ישר הולכת!!! תקשיבי, מתוקה: 1. אני רוצה תקשורת! 2. רשמתי את האי-מייל שלך... 3. תתקשרי אליי! אני אפילו ארשום לך פה את הטלפון, תראי: 347619-052. אוהב ומתגעגע, בן

למעלה