שלום לכולם!!! חזרתי!!

Emiko

New member
שלום לכולם!!! חזרתי!!

hajimemashite (אני כבר לא זוכרת איך כותבים את זה... אני מקווה שיצא לי נכון.) הייתי פה בפורום בשם :kitten mitsu.... ושיניתי אותו כמו שאתם רואים.. רציתי לשאול האם סידרה chobits תשודר ב yes? האם בכלל משהו טוב ישודר ב yes? חוץ משתיים עשרה הממלכות אני לא מצאתי שם שום דבר מעניין... נ.ב. דרך טובה ללמוד יפנית= להסתכל הרבה מנגה, זה ממש עוזר ואני מתרגלת לשמוע יפנית... arigatou gozaimasu....

nyuu

New member
hajimemashite

כן, כותבים hajimemashite, חבל שאני לא יודע לכתוב את זה ביפנית... :( לי יש yes, אבל עד כמה שאני יודע, 12 הממלכות זה אנימה ולא מאנגה... סדרת אנימה טובה שאני יכול להמליץ לך עליה: ElfenLied. סדרת האנימה הכי טובה שראיתי... אגב, ב- yes היה גם מתישהו Generator Gawl, קראו לזה "הלוחמים מן החלל" אני חושב, זו הייתה סדרה אדירה.

Emiko

New member
ואני לא ממש יודעת להבדיל בין מנגה

לאנימה...

nyuu

New member
המממ

אין לי מושג אם יהיה משהו טוב ביס... אני מקווה שיהיה שוב את generator gawl... אגב, דבר מעניין שעשיתי, יצרתי קשר עם כמה אנשים משכבת הגיל שלי מיפן, אני מדבר איתם באייסיקיו וכל זה... אחד הדברים הטובים ביותר שעשיתי אי פעם. חלקם גם מבין באנימה...

5 0 6

New member
זה קל:

מנגה היא הקומיקס ואנימה היא סדרת האנימציה. וברוכה השבה

last day

New member
תכני ערוץ יסANIME

לא נראה לי הפורום קובע אותם ^^; והדרך היותר טובה ללמוד יפנית היא לקחת שיעורים (בכל צורה שהיא) ולשבת על זה שעות, תראו בעזרת זה למדתי להגיד AKAI TAKO ובטח זה שגוי דיקדוקית. תמנון אדום ! דניאל

naruto sama

New member
אנימות טובות

1) Naruto - הכי טוב מכולם 2) Full Metal Alchemist 3) אני רואה גם Bleach אבל זה לא הכי משהו... אני לא רואה 12 הממלכות אבל שמעתי שזאת סידרה טובה. לא משנה, העיקר שתיראי NARUTO !!!!

Emiko

New member
ראיתי נרוטו לפני כמה חודשים...

זה דיי נחמד... ראיתי רק כמה פרקים כי הורדתי מאימיול...אילו היו רק מראים את הסדרה בערוץ כלשהו...

Emiko

New member
ראיתי כמה פרקים מ-Naruto...

ו... זה דיי נחמד... ושמעתי הרבה על -Full Metal Alchemist .. מקווה שמתישהו ישדרו את הסדרה..

naruto sama

New member
נרוטו משודר ותוריד מביטורנט

אל תורידי מאימיול, זה גם איטי וגם מי יודע איזו גירסה את מורידה... תורידי מביטורנט של DB או של AonE ו/או ANBU .... איכות מעולה עם תרגום ברמה והמהירויות הורדה מדהימות (50-100 KB) www.bittornado.com חוץ מזה בספטמבר נרוטו עומד להיות משודר בערות cartoon network אבל כמובן בצנזורה גדולה מאוד, קטעים החשובים ביותר בסידרה שמעצבים את הדמויות לא ישודרו כי הם אלימים מדי, תורידי מהאינטרנט...

5 0 6

New member
לי יש ביטורנט, רק חסרים אתרי

טורנטים. נהגתי להוריד בעיקר מבוקסטורנט, אבל עכשיו הוא אתר סגור שצריך להירשם אליו, אז זה מוציא אותו מהרשימה שלי, לפחות עד שאני אתייאש מלחפש אתרים אחרים. אם אתה מכיר אלה, אתה יכול, בבקשה, לשלוח לי מסר בנושא? תודה.

naruto sama

New member
בטח, הנה אתרים

www.gotwoot.net - באתר הזה לכי ל torents , ושמה תמצאי כל מיני סדרות ויש את נרוטו שמחולק ל25 פרקים (1-25 26-50 51-75 76-100 והלאה....) זה האתר המועדף עליי כי זאת הגירסה של AnimeOne (AonE( תורידי את זה ככה או אם את רוצה הנה האתר של DB (Dattebayo( אז http://yhbt.mine.nu/t/

nyuu

New member
alchemist

Alchemist גם מצויין, יש לי איזה ארבעה פרקים על המחשב... ואם את כבר מורידה, חפשי בשבילך Elfen Lied. לא סתם אני אומר לך... :)

למעלה