שלום לכולם! חזרתי... :)

שלום לכולם! חזרתי... :)

טבעתי בים החזרות לקראת מסיבת הסיום... כמובן לקחתי על עצמי כל תפקיד אפשרי, שזה כולל ריקוד, שירה, משחק... כמו תמיד אני מתחייבת ליותר ממה שאני יכולה ואז שוקעת בזה עד מעל הראש כדי לסיים, בנוסף גם בתקופה האחרונה היה לי וירוס ולוח הזמנים מנע ממני למצוא זמן ולסדר את זה, אז תעדכנו אותי אם היה משו מיוחד... מה קורה איתכם? התגעגעתם?

punctual

New member
עידכונים

אין משהו מיוחד.. אה לפני כמה ימים ניכנסתי ממישהו עם מצלמה לצ'אט ושידרתי :)) אממ... מה עוד... זהו לדעתי תסתכלי בהודעות לא משהו מיוחד.. כמו שמישהי (חח מישהי) אמרה: no news good news. אצלך מה חדש? חוץ מהחזרות.. ודרך אגב איפה המסיבה תהיה אני בא לראות!!! (אם זה במקום פתוח ואם זה יהיה קרוב אליי)

הייתי רוצה להזמין רשימה של איזה

200 אנשים, אני רוצה לחלוק עם כולםם את היום הזה, שהוא שמחה גדולה בעיקר, העצב כבר מתחיל לעבור לי (אני נושאת את הפחד הזה מהפרידה מהחברים כבר מכיתה ט' ועכשיו כשהגיע הזמן, זה עובר לי...כוחו של האבסורד) ואני לא יכולה לחכות כבר להתחיל "פרק חדש בחיים" כמו שאנשים אוהבים לקרוא לזה... אבל, לצערי, בית הספר שלנו החליט להעביר את הטקס לגבעת וושינגטון במקום לבית ספר בשביל לחסוך השכרת גנרטור חירום(4000 ש"ח) כי שם כבר יש גנרטור חירום, ככה שאני מוגבלת, אני יכולה להזמין 2 אנשים מקסימום, ואלה בטח יהיה ההורים שלי... (סורי מייקי...) אבל אני בטוחה שכל המשפחה שלי תבוא ותידחף על אפם ועל חמתם של כולם (:)

SadClown

New member
שלום לך:)

ברור שהתגעגענו!!! איזה יופי שאת כל כך פעילה בטקס ועוד את חשבת שלא תתקבלי למשחק חיחי שמחה שחזרת:)
וכשתהיי מחוברת לאיסי שלחי לי הודעה

למעלה