תקשיבו טוב..."חברים".
כשמשה רבנו אמר לדתן ואבירם: "רשע למה תכה רעך" הוא לא ראה "חברים", והוא לא עמד ואמר: "היי חברה..כאילו...אולי תפסיקו עם המריבות האלו.." ..."זה ממש מפריע לנו להגאל".... הוא עמד וצעק: ררררררששששששעעעעעעעעע..... לפני שבועיים, הגיע אוטובוס של "חסידי ברסלב" למירון, ירושלמ'ס צעירים, "אשכנזים" טהורים, הם עלו במעלה לציון, כשהגיעו לקרבת הנ-נח, מישהו זרק איזה הערה, האמת אף אחד לא יודע איך זה התחיל.... אבל תוך שניות ספורות, כל רחבת הכניסה לציון, הפכה לזירת איגרוף, מה אני אגיד לכם, השוטרים קבלו מכות.... קרב "ברסלב", ב"ברסלב"... העולם יתמהו על האהבה שבינכם... מה אתם אומרים? ברסלב? קישקוש בילבוש! התלמידים שלי....שלושה ארבעה... איי מה כל הגדודים האלה? היכן שתמצא את האהבה שיתמהו העולם עליה...שם תמצא ברסלב!! הבנתם את זה "חברים"? אם מגיע אליכם מישהו עם אגרופים קמוצים, ומבט של חיה טורפת בעינים ומדקלם את כל הליקוטי מוהר"ן בע"פ...אז זה ברסלב? אתם יודעים כמה פרופסורים בעלי קרחת אמצעית עם צמה קוקו יש באקדמיה שלומדים גמרא בשבת עם מקטרת מעשנת כשברקע מתנגן לו שוברט? למישהו מכם נדמה שאני כתבתי את ההודעות שהבאתי מתוך תיבת המסרים שלי? אני לא! העתקתי אותן, ככתבן וכלשונן. אז עכשיו אני שואל: הכל מתנהל פחות או יותר על מי מנוחות ואז לפתע פתאום חוזר לכאן זה שעזב לפני שבועות מס' אחרי מדנים קשים ואיך הוא חוזר? חיזרו רגע להודעה הראשונה שלי בשרשור זה וראו. וכל מה שיש לכם להגיד זה: "חברים", "ונו...די עם המריבות האלו... והגדיל לעשות המנהל הדגול..."שיש לו עוד דברים לעשות חוץ מלגלוש בפורום"... איכס...זה מגעיל אותי.