שלום לכולם!!! חזרתי!!!!!!!!!!!!!!!! חזרתי אתמול בבוקר... עדיין עייפה! מה חדש עם קיילי?
N Noopy New member 18/8/03 #1 שלום לכולם!!! חזרתי!!!!!!!!!!!!!!!! חזרתי אתמול בבוקר... עדיין עייפה! מה חדש עם קיילי?
P p i n g o New member 18/8/03 #2 כמה זמן לא ראינו אותך!!! ../images/Emo24.gif אני שמח לראות שלא שכחת אותנו ספרי לנו איך היה ואיפה היית... ואת יכולה להתעדכן בדפים האחרונים בפורום ולראות מה היה
כמה זמן לא ראינו אותך!!! ../images/Emo24.gif אני שמח לראות שלא שכחת אותנו ספרי לנו איך היה ואיפה היית... ואת יכולה להתעדכן בדפים האחרונים בפורום ולראות מה היה
N Noopy New member 18/8/03 #6 טוב.. אז ככה... קודם כל - לא הייתי חודש. הייתי כל הזמן באיטליה והיה ממש ממש כייף! עשיתי המון טיולים...ו...זהו! ואני מחכה לעוד דיסק של קיילי!
טוב.. אז ככה... קודם כל - לא הייתי חודש. הייתי כל הזמן באיטליה והיה ממש ממש כייף! עשיתי המון טיולים...ו...זהו! ואני מחכה לעוד דיסק של קיילי!
ס סקייטר גירל New member 18/8/03 #4 ברוך שובך יקירתי!!! איך היה? חלזרת מחופשה אני מתארת לעצמי-נכוון? תלכי לנוח קצת! הממ כמה זמצן לא היית בארץ? קיילי---לא ממש חדש גכלום בשבוע האחרון לא קראתי שום חדשות מעניינות עליה
ברוך שובך יקירתי!!! איך היה? חלזרת מחופשה אני מתארת לעצמי-נכוון? תלכי לנוח קצת! הממ כמה זמצן לא היית בארץ? קיילי---לא ממש חדש גכלום בשבוע האחרון לא קראתי שום חדשות מעניינות עליה
P p i n g o New member 18/8/03 #7 רואים שאת לא קוראת טוב ת'פורום! מה עם האוסף שאולי יגיע לארץ?? זה אפילו בעמוד הזה אם אני לא טועה... נ.ב.: לא אומרים למי שחזר מחופשה שילך לנוח קצת
רואים שאת לא קוראת טוב ת'פורום! מה עם האוסף שאולי יגיע לארץ?? זה אפילו בעמוד הזה אם אני לא טועה... נ.ב.: לא אומרים למי שחזר מחופשה שילך לנוח קצת