שלום לכולם, חזרתי

Dor K

New member
שלום לכולם, חזרתי

איזה קטע היה לי אתמול! אתמול ירד כזה מבול רציני, ונסעתי בעת סיור שיגרתי באיזור עם הג´יפ, ואני קולט את המפקד שלי תקוע עם הג´יפ שלו כל כך עמוק בבוץ, יושב בתוכו עם פרצוף זועף כולו. כמובן שירדתי לבדוק מה קורה, נעמדתי בגשם והתחלתי לחפור בבוץ, כי לא יכולנו להזיז את הג´יפ! הגלגלים היו תקועים לגמרי! קיצר, עמדתי בגשם ההיסטרי איזה שעתיים וניסינו (יותר נכון ניסיתי, כי הוא היה בעיקר היסטרי), וחילצתי אותו משם. והוא היה כל כך גאה בי, והזמין אותי לבירה (עזבו את זה שכולם בפאב הסתכלו עלי כאילו אני חייזר, כולי הייתי מלא בוץ ורטוב לחלוטין), ואז הוא אמר לי שמחר בבוקר, אני משוחרר הביתה עד יום ראשון. yey!

זיו25

New member
ברוך הבא!

כמה תהיות.. ממתי יש בירות בצבא? ממתי יש פאב בצבא? האם המפקד שלך הוא "גאה" ? האם הוא היה יותר "גאה" כאשר הוא ראה אותך "רטוב" ? וכל זה אחרי שבוע וקצת בטירונות?? בברכה, זיו.

כן...כזהו דורק´ה שלנו

אני מציעה לקראת יום שלישי-רביעי הבא, לגנוב למפקד את הפלאפון. כל הפלוגה תהיה עסוקה בחיפושים (מה שימנע מכם לצאת לפעילות שוטפת ולסכן את חייכם), אתה במקביל תנוח, ולקראת הערב, צא החוצה וצעק במלוא ריאותיך "מצאתי, מצאתי" (סוג של ספין אוף לארכימדס). מפקדך יפול על צווארך וייבב כילד מאושר, הפלוגה כולה תחשוב שאתה הגבר, קצינת הקישור תביט בך בעיניים מעריצות, והרס"פ יתנדב בעצמו להסיע אותך ביום חמישי בבוקר, לעוד סופש ארוך בחיק המשפחה, החברה והקרציות מהפורום.

למעלה