שלום לכולם !! חזרתי...

adsn33

New member
שלום לכולם !! חזרתי...

נשואה ! ראשית רציתי לברך את החדשים שהצטרפו, ולאחל לכולם שנה טובה ומתוקה (ומלאת שלום !). אז ככה.. היתה חופשה ארוכה (קצת מידי). אני ממש מרגישה אשמה שלא הייתי כמעט חודש וחצי בארץ בעוד חבריי עובדים בחופשת הסמסטר ומרוויחים את לחמם (ואת שכר לימודם), אבל בהחלט היה כיף ושווה. אז למי שלא יודע: אני ישראלית מכף רגל ועד ראש ובעלי (עדיין לא מאמינה שהוא בעלי..) הוא הולנדי, שאינו יהודי. לאחר שנתיים מקסימות שאנחנו גרים ביחד, לאחר שההורים שלי כבר מכירים ואוהבים אותו, לאחר שנסענו כמה פעמים להורים שלו ולאחר מסכת תלאות ארוכה של מציאת ושליחת טפסים שונים החלטנו להינשא. האופציות היו קפריסין או הולנד. בחרנו כמובן באופציה השניה שהיא ארץ הולדתו של בעלי שאליה יהיה יותר נוח לאורחים להגיע. אז ככה: כל ההכנות החלו עוד מהחורף: כל הרישומים בהולנד בעירייה ובהאג (נדמה לי שאפשר להינשא בהולנד בתנאי שאחד מבני הזוג לפחות הוא בעת דרכון הולנדי). קניתי שמלה יפה שם עוד בחורף (כי המחירים בארץ פשוט מפלצתיים וחסרי פרופורציות .....) והסידור הכי משמח: ההורים שלי קנו כרטיסי טיסה להם, לאחים שלי,ולסבתא שהסכימה לבוא !!!! ויותר מזה: 3 חברים שלי קנו גם הם כרטיסי טיסה והגיעו לחתונה! מצאתי d.j שהכין לי כמה דיסקים בעברית לשמח את האורחים הישראלים וההולנדים. נסענו בתחילת אוגוסט לחוצים מאוד מאוד. אני במיוחד, כי זוהי הפעם הראשונה שההורים מתראים (עם המצב הבטחוני שסבלנו ממנו השנה, לא הרבה תיירים היו מוכנים להגיע לכאן). למרות הלחץ הע-צ-ו-ם שהיינו (א-נ-י)שרויים בו, הטיול עם המשפחות (שלי ושלו) הוגדר כהצלחה. יום החתונה: 08:00 - הספרית שילבה לי בשיער פלסטיקים רותחים ששרפו לי קצת את הצוואר. 09:00 - עם הרולים החמים (מאוד) האלו נסענו למאפרת שמרחה אותי בטונות של מייק-אפ. משם בשיא המהירות - חזרה למספרה להורדת הרולים. 10:00 - לבשתי את השמלה, ענדתי את התכשיטים, נעלתי את הנעליים הלוחצות. התוצאה : משביעת רצון. החתן לבש חליפה ולפי המסורת ההולנדית נתן לי את זר הפרחים שהיה משגע: סחלבים לפי בקשתי. 11:00 - הצילומים נמשכו, נמשכו ונמשכו... והמתח ! 14:00 - החתונה בעירייה. טוב, אז עד עכשיו ראיתי רק חתונות יהודיות כשרות תחת חופה. בעירייה, בנישואים אזרחיים, הכל היה שונה. עורכת הטקס היתה אישה. לא הוזכר שום מוטיב דתי. היא דיברה עלינו, איפה היכרנו ועל העתיד המשותף. הייתי קצת בהלם בכל מהלך הטקס, הכל היה כ"כ שונה ממה שאני מכירה. אח"כ לפי הטקס צריכים לחתום על המסמכים (אנחנו והעדים שלנו)וזהו ! אנחנו נשואים. 16:00 - לאחר נשיקות וה-מ-ו-ן צילומים נסענו למקום המסיבה. בחרנו במין אולם נחמד שהוא מסעדה לערוך את המסיבה. כ"כ הקל עליי שהאנשים שאני אוהבת היו איתי - ההורים, האחים, סבתא והחברים. בארוחת הערב, ביקשתי, כדי לכבד את האורחים, לא לבשל בשר וחלב יחד ולא לבשל "בשר לבן" - וזאת כדי לתת לאורחים הישראלים הרגשה של "בית". לאחר הארוחה החלו הריקודים שהיו בקנה מידה כ"כ קטן ממה שמכירים פה בארץ ! אפילו הבאתי דיסק של מוסיקה מזרחית, רק כדי לתת לאורחים שוב תחושה של ארץ מולדתם. זה הזמן לומר: נחמד לראות אירופאים רוקדים את המוסיקה הזאת, זה אפילו משעשע. בשעה 01:00 הסתיים כל היום הארוך הזה. כולם היו מרוצים, מאושרים וקצת שתויים... אח"כ הייתי צריכה לישון יומיים. ורק אחרי שבוע התחלתי לקלוט מה קרה ביום הזה. ורק עכשיו שיש לנו את התמונות התחלתי להיזכר בפרטים. וזהו.. אחרי חודש אין יותר אורחים ונשארים שנינו לבד כזוג נשוי וצריך גם להירשם במשרד הפנים - אני מקווה שלא יהיו בעיות עם זה. עד לכאן סיפורנו. אני קוראת גם את הסיפורים והודעות המעניינות של החברים האחרים. אני רוצה לברך על כך שיש פורום כזה. כיף לספר ובעיקר לשמוע. שנת שלום לכולם!

adsn33

New member
כמו כן, רציתי לבקש סליחה...

מכל מי שפגעתי בו השנה בטעות, זה לא היה בכוונה. (אם עדיין לא מאוחר לבקשת סליחה)

DanaBanana

New member
../images/Emo140.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo70.gif Congratulations

Dear asdn33, it was so exciting to read about your wedding! I hope you have a long and happy life together we all know how much mixed couples like ourselves deserve it,because we went through many difficulties in the process. Cant write much at the moment as I am still in Sydney until Saturday, I extended my stay by 4 days,just wanted to add that I wish my family accepted us the way yours did. You are lucky! We started talking about marriage more seriously lately but I have to finish my degree in Israel first and make all the errands. Mazal tov again, Dana, Sydney

GalGula

New member
adsn32, מזל טוב וברוכים השבים! ../images/Emo140.gif

איזו דרך נפלאה להתחיל בה את השנה החדשה... כזוג נשוי ואוהב
... ובאמת לא יצא לאחל לך, כי לא היית כאן, אז שנה טובה ומתוקה!
יום החתונה נשמע כמו יום נפלא, לא שגרתי ומהנה ביותר, ועוד יותר נפלא שהצלחת להביא לשם את המשפחה ואפילו כמה חברים
! איך התרשמו מהחתונה האירופאית המשפחה והחברים הישראלים? מה שנותר לי זה רק לאחל לכם באמת המשך מוצלח בחיים הזוגיים, שתשכילו להתגבר על הקשיים ושתמשיכו לאהוב
. אני מיד מכניסה את סיפור החתונה שלכם למאמר (כמו שאר סיפורי החתונה שסופרו בפורום). אם יהיו לך שינויים/תוספות, את מוזמנת לפנות אלי במסר או מייל. (ועוד דבר קטן: האמת היא שהייתי מתה לראות תמונות מהחתונות של חברי וחברות הפורום... אבל לא נעים לי לבקש... אז הנה ביקשתי בכל-זאת, ואם למישהו בא לשלוח לנו תמונות - אני בטוחה שאני לא אהיה היחידה שאשמח...
) זהו בינתיים. אה עוד דבר קטנטן: מקוה ששמת
לאיחולים שקיבלתם כאן בפורום.
אוהבת, גל

adsn33

New member
תודה רבה! אני גאה להצטרף...

לסיפורים המקסימים של כולם. בטח ששמתי לב לאיחולים המקסימים של החברים (עוד פעם השתמשתי במילה הזאת) וגם עקבתי אחרי ההודעות של כולם. תודה לכולם וגם לדנה ולגל. כל האורחים הישראלים מאוד נהנו ובעיקר כמובן שתו בירה! עד עכשיו זאת שיחת המשפחה. כמובן שיש אנשים במשפחה שמרימים גבה לגבי הנישואים, אבל האנשים הקרובים לי, שחשובים לי, הגיעו לחתונה ושמחים בשמחתי. לדנה, תמשיכי לעשות חיים ומאחלת לכם אושר. לגל, תודה (כבר אמרתי?) על הכל, מתי את נפגשת עם אהובך?

GalGula

New member
תודה? על מה? ../images/Emo12.gif

ולגבי אהובי... אני מאד מאד מאד מאד מאד מקוה שמתישהו בזמן הקרוב.... תוך מקסימום חודש... שוב - מקוה...
.

bisty

New member
מזל טוב!

סיפור החתונה שלך נשמע פשוט מושלם,שמחתי לשמוע שהיה לכם כייף ושכולם נהנו, גם אני כמעט התחתנתי בשבוע שעבר...יש לי כרגע מן טבעת אירוסין קלטית על האצבע וזה משתיק את האנשים בעבודה שכל שניה באים להגיד לי מזל טוב....מביך... מקווה שזה יקרה אצלנו בקרוב. כנראה שבקפריסין ואולי עם נציגות מצומצמת של המשפחה. משפחתו של סיימון בהחלט הביעה את רצונה להשתתף, לגבי המשפחה שלי זה עוד לא ברור. בהצלחה במשרד הפנים, מקווה שילך בקלות. שוב המון המון מזל טוב ואושר אין סוף... מיכל

RB28

New member
Mazzel Tov לך../images/Emo24.gif

מאד התרגשתי לקרוא על יום החתונה שלך (רק היום נכנסתי לפורום,אחרי הרבה זמן ).זה תאור שהזכיר לי את החתונה שלי בהולנד,לפחות את חלקו הראשון של היום,כי אנחנו באותו היום עשינו גם טכס חתונה יהודי. גם ההורים והסבא שלי היו והתרשמו לטובה מהולנד,עד היום שואלים אותי למה אנחנו לא מנסים לחיות שם . שיהיו לכם חיים מאושרים ושמחים יחד.לא משנה היכן תחליטו לגור בסוף לחיות ביחד ולעבור את הכל ביחד זה הרבה יותר פשוט!!!

adsn33

New member
תודה. מתי אתם נישאתם?

גם אתם התחתנתם בעירייה? איפה בהולנד ? (אם מותר לי לשאול)

RB28

New member
תגובה מאוחרת ל-adsn33

ניסיתי קודם לכתוב לך הודעה וזה לא הלך,אז אענה בקיצור,מקווה שעכשיו אני אצליח:אנחנו התחתנו לפני 5 שנים בעירייה של Haren זה "פרבר" של העירGroningen בצפון הולנד. אני לא זוכרת באיזה עיר את התחתנת. אני לא נמצאת הרבה בפורום הזה ,אני אשתדל לבלות פה יותר כדי שאוכל לקרוא את התגובה שלך. ביי בנתיים

adsn33

New member
תגובה מאוחרת ל- RB28

אנחנו התחתנו בעיירה veere שב- zeeland בדרום. והתמונות יצאו מקסים !!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה