שלום לכולם, חדש

digikids

New member
שלום לכולם, חדש

היי אני *** (תקראו לי DK),בן 13 (צעיר הא?) מאיזור ירושלים. ראיתי את התכניות עד עכשיו (חוץ מהראשונה) של 1 נגד 100 והתאהבתי. אז אני מצטרף לפורום החדש שלכם. ותקראו את החתימה שלי זה חשוב!

תמיר1991

New member
נכון, בצפון קוריאה יש רצח עם ../images/Emo4.gif

חמור יותר המצב בדרפור. העולם שותק לנוכח ביצוע רציחות עם, ובמיוחד אנחנו, שעברנו שואה.
ובכל מקרה, אני תמיר ואני הילד מהתוכנית השלישית
ברוך הבא! תמיר.

digikids

New member
אז מה ההגדרה של זה??

סתם חח אני מבין שאתה מנסה להצטנע אבל בכל מקרה - אתה גאון!

תמיר1991

New member
ההגדרה של גאון היא משהו אחר לגמרי,

יום אחד אולי נעשה על זה איזה דיון... אבל אני ממש לא עונה להגדרה. פשוט קראתי הרבה ספרים, יש לי זיכרון טוב ולכן יש לי ידע כללי, והצלחתי להביא כסף בתוכנית כי אני מתעלה במצבי לחץ וכי אני לא מפחד ממצלמות. מכאן ועד "גאון" הדרך ארוכה...
תמיר.

יוליקה

Member
מנהל
אם כבר מדברים....

על הסטוריה, מישהו ראה אתמול את התכנית על מלחמת ששת הימים? פרשנות שטחית כזאת כבר מזמן לא ראיתי. אם מישהו רוצה ללמוד על ששת הימים אז שלא ילמד מסגל ומלוקץ' כי הם לא עשו תחקיר בראי ההסטוריה אלא בראי הרכילויות והסקופים. ללמוד אפשר מ-2 ספרים: "החודש הארוך ביותר" של מיכאל בר זוהר ו"חשופים בצריח" של שבתאי טבת.

תמיר1991

New member
לא, לא ראיתי -

אבל על ששת הימים אני מציע ללמוד מ"1967" של תום שגב, אם כי אם מדובר בימני בעל לב חדש וחוסר פתיחות, אני מציע לחפש מקור אחר...
תמיר.

אואו צנוע שכמותך ../images/Emo8.gif

אתה חייב להודות שיש לך ידע רב יותר מאשר לממוצע של בני גילך כיום אני בת 15 שנה פחות..ולא יודעת אפילו רבע...
כן כן זה מה שיש..

תמיר1991

New member
לא אמרתי שאין לי ידע כללי רב בקרב הממוצע אצל

בני גילי, אבל מכאן עד לגאונות....... בקיצור, בלי תארים פומפוזיים
תמיר.

Ogakor

New member
אני קצת לא קשור אבל אני חייב להגיד לך משהו

ראיתי אתך בתכנית (אני בן 15) ופשוט מגיע לך כל הכבוד!! ובאמת, כל הכבוד על הידע שלך, ובכלל 115 אלף שקל זה לא רע לנער בגיל שלך! (מה עם הטיול לגרמניה
)

תמיר1991

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo9.gif

הטיול לגרמניה? בקיץ הבא. הכסף מגיע באוגוסט-ספטמבר, וכל שנה הבאה לא אוכל לנסוע [בצפר, אוני', פולין...] - והקיץ יתאים לזה בדיוק
זה גם לטובה, כי אבוא מפוכח הרבה יותר לאחר המסע לפולין. תודה רבה על ההתעניינות
מוזמן לדבר איתי במסן, בכרטיסאיש. תמיר.

למעלה