שלום לכולם(חדש)

the dark blade

New member
שלום לכולם(חדש)

שלום לכולם, שמי טל ואני בן 12 מהמרכז. אני מתעניין בדו-קרב מפלצות(בשם הנפוץ יוגי-הו). אנני מקווה להשתלב בפורום ולהגיע להשגים. נ.ב אני חדש בכלל בפורומים של תפוז אז שלחו לי עם דברים שידועים לכם על הפורומים לא יהיו ידועים לי נ.נ.ב אני בדרך כלל לא יותר מדי רשמי אבל בגלל זאת הודעה ראשונה במערכת פורומים חדשה בפורום חדש,אני רשמי,חוץ מזה שרשמיות מקצרת את ההודעה.

ברוך הבא

שלום לך לי קוראים ליאור ואני מפ"ת אמרת שאתה מהמרכז מאיזה עיר בדיוק אם אפשר לדעת אהה ואני בן 15

Amir Noy

New member
ברוך הבא

אני עמיר נוי,בן 15(טוב עדיין לא.אבל בשבילך אח שלי 15) ואני מגבעת שמואל.

the dark blade

New member
תודה

תודה,אחרי יותר מ6 שעות מישהו נזכר להגיב... ואני גר בראשון לציון אני חייב לשאול אותך משהו איזה מטר אתה?אני מטר 73,אני רוצה לבדוק עד כמה אני גבוהה...

אמרת שאתה מראשון לציון

אתה יודע משהו בקשר לטורנירים מדי איזה יום הם מתקימים באיזה שעות,איך נרשמים וכאלה.

impale

New member
תגובה

הטורנירים בימי רביעי ושבת הם (לרוב חינמיים) ב5 נראה לי :X ותשאל את מור מה לעשות פעם בשבועיים במהלך החופש עושים טורנירים בתשלום סמלי של 15 שקלים שכולו הולך לפרסים.

impale

New member
תשובה.

בתחנה המרכזית החדשה-"שער ראשון". ברציפי האוטובוסים

MasterOfDragons

New member
Wellcome..

אני מאחל לך השתלבות מהנה.. בכל מקרה, יש לי הרבה דברים חשובים שאני צריך לעשות. אז אני חוזר לעיסוקיי עכשיו, להתראות ושיהיה לכם יום מצויין.

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| ../images/Emo99.gif!

אני כ"כ אוהבת את התמונה הזו! ;[ כחולי העיניים ישלטו בעולם, וחסר למי שינסה לעצור אותם! [...למה אני לא יכולה לעשות צחוק כמו של סטו? ):]

Witchcrafts

New member
../images/Emo24.gif ברוך הבא!

אני יסמין. ^^~ במדה ואתה נתקל בבעיות טכניות הקשורות לתפוז, אתה מוזמן אל הפורום הזה (או שפשוט תשלח לי מסר, ואראה אם אוכל לעזור). לכל פורום יש את החוקים שלו שמתבססים על תקנון תפוז - קישור לחוקי הפורום שלנו. מוטב שתקפיד על "אומנות השרשור", בכדי למנוע אי הבנות וכיו"ב. שהות מהנה והשתלבות מהירה.

למעלה