שלום לכולם. חדש!

oriel ahamud

New member
שלום לכולם. חדש!

חבר מאחד פורומיי הגאווה כאן בתפוז המליץ לי על הפורום הזה. חשבתי שאם ארשום כמה פרטים עליי אז אולי בעזרת השם אני ימצא בן זוג. אף פעם לא הייתי בזוגיות לעולם! אני בן 25 איך זה שלא הייתי אף פעם בזוגיות לפני הגיל הזה? גם הבעיה היא שאני מגיע ממשפחה דתית, עדיין גר עם ההורים, ובארון.... וגר בדרום הארץ. אולי כתבתי תירוצים למה אני לא יכול למצוא זוגיות וכו' אבל זה המצב. מי שאני מחפש הוא בעיקר נערים אלו הבחורים שמושכים אותי ואני לא רואה שמשהו יותר מבוגר שנושק לגיל ה 30 או יותר יתאים לי (סליחה אם פגעתי במשהו כאן) אני יודע שרוב הבחורים הצעירים מחפשים משהו בגיל שלהם. (זה דבר נכון) אני גם צעיר אבל ברוחי אני שבור. אין לי כוח לדשדש כל הזמן בין אטרף, צא'ט, קבוצות היכרויות שאני כבר מבין ששום דבר לא יעזור כאן. לאחר המון שיחות שלי עם עצמי אני מבין שאני לוקח דברים יותר מדיי קדימה . חשבתי שאם אני אשיג את הבחור המושלם שלי אז זהו ישר למיטה ולא נפרד לעולם ועד. היום אני מבין שיש אנשים שלא רצו אותי רק בגלל שאני גר בדרום הארץ (שם כאמור אין פתיחות טוב לא רק בדרום) הם מתל אביב .... וגם למצוא משהו מהדרום זה כרוך לריב עם האנשים - נייד? אולי תבוא אליי לבית... (כאילו דייט)? , בוא נזדיין ואז נראה מה יהיה בהמשך? ועוד שטויות מפגרות ומבינים שאנשים לא רציניים בכלל. בשנים האחרונות היו לי רק מספר דייטים אם אני לא טועה כולם נגמרו בערב זה ואני לא זוכר שהיה לי דייט מוצלח. בסדר שהאינטרנט עוזר אבל מכל המידע הרב שיש פה שום דבר לא עוזר. אני מגיע למפגשים במרכז הארץ (ת"א אלא מה..) מתבייש מהאנשים סביבי רק בהזדמנויות שיש לי אני פותח את הפה וגם אם יש לי הזדמנות להתחיל עם בחורים אני קצת מגמגם ועונים לי סורי אנחנו לא פנויים או שהם לא בנויים על זה עכשיו... זה לא שאני חולם על בחורים יומם ולילה ומקנא בהם. האמת אני קצת מקנא בחתיכים הצעירים ובשמחת חיים שלהם. אבל אני גם יודע שמתחת לכל זה אנשים מזייפים המון דברים.... ותאמינו לא קשה לזייף. אני אולי ממורמר אבל מביט בעתיד בתקווה גדולה שמשהו יקרה. מכיוון שאני לא גר לבד זה חוסם אותי. מונע ממני לראות עולם... זה מונע ממני לטייל עם הומואים להנות וכו'... וגם לצאת מהארון זה לא קל . זאת המגילה שלי
אז תקבלו אתי בברכה?

yosef 30

New member
ברוך הבא באהבה מלאה |חביוק| ../images/Emo140.gif

שבת שלום אוריאל החמוד
ראשית, תודה רבה על השיתוף שלך - מזכיר לי אותי בגיל 25 רק שנשמע שאתה קצת יותר מנוסה ממה שאני הייתי בגיל הזה
. אני מחזיק לך אצבעות שתכיר מישהו דרך הפורום הלוואי - השמחה תהיה של כולנו. ותודה לחבר שלך שהמליץ לך על הפורום הזה. כמו כן יש את פורום גאווה ופורום בנים בלבד ופורום של גאים דתיים שגם שם אתה יכול להתחיל לכתוב, לשתף ואולי דרך זה להכיר מישהו שבאותו ראש שלך, מהאזור שלך, אולי בארון ואולי לא אך יוכל להבין את המקום שבו אתה נמצא כרגע בחייך. שלח לחמך על פני המים..... אמרו חכמיינו.
לא להיות בזוגיות בגיל 25 זה לא כזה נדיר - גם היום
הנסיבות מובנות מאוד, לא תמיד קל לחיות איתם אך כרגע זה מה יש
. האםא תה סטודנט
חושב לצאת מתישהו מבית ההורים
לא מוזר למשפחה שאין לך חברה
אני מאמין שלא פגעת באף אחד כשכתבת שאתה מחפש בני גילך. במשחק הזה הכל מתקבל. זה לא אוהב רזים, ההוא לא אוהב שמנים, זה רוצה צעירים ההוא מחפש מבוגרים, חלק שעיר וכו' וכו'. בלי עין הרע יש בשפע מכל דבר
. למה אתה מתכווןן כשאתה אומר שאתה לוקח את הדברים יותר מדיי קדימה בדייט ראשון
לאן היית רוצה להגיע
אתה אומר שאתה מקנא בשמחת החיים של הצעירים החתיכים האלה ושהם מזייפים. זה מנחם אותך שהם מזייפים
מכיר מישהו שלא מזייף פה ושם
לאט לאט ידידי הייקר. ראשית תחלוץ נעליים, שב - שתה קפה
נלמד להכיר אותך, תכיר אותנו, והכל יהיה סבבה.
שבת שלום ומבורכת יוסף.

oriel ahamud

New member
שלחתי לך מסר ../images/Emo30.gif כאן בתפוז.

ברצוני לשמור על דיסקרטיות . יש אפשרות פה לחסום משתמש ? הכוונה שלי היא כזאת שלא יוכל להסתכל בפורומים שבו אני גולש?

למעלה