שלום לכולם,חדש:)

basman

New member
שלום לכולם,חדש:)

שמי שחר ,ובמקרה נתקלתי בפורום שכזה,קראתי,התרשמתי,ונראה כמקום מעניין:) אז...אני מוסיקאי מזה 20 שנים,באסיסט(נכון שלא ניחשתם?),מורה למוסיקה ושחקן קיובייס :) יש לי שאלה:) עלה בדעתי לרכוש מיני לפטופ ולהתקין בו תוכנת עריכת אודיו קלה(כגון קיובייס le ,או ריפר) שאלתי היא,האם יוכל מחשב שכזה להתמודד עם תוכנת מוסיקה? הרעיון הוא להקליט חזרות והועות,עם דגש על ההופעות. וכן,לגבי כרטיס קול חיצוני... אני לא ככ מבין בנתונים של מחשבים,אך זהו רעיון שחשבתי לשאול מביני עניין.... תודה מראש למשיבים...:)

בגדול

מן הסתם זה תלוי במפרט הטכני ובאופטימיזציה שהמחשב עובר אם השאלה היא האם יש מחשב נייד שיכול להחזיק הקלטות התשובה היא בוודאי שכן קח בחשבון שביד ראשונה המחירים מתחילים מ4500 בערך למחשב יציב וחזק הייתי ממליץ לך להסתכל על מפרטי ניידים שיש בפי סי פאוור http://www.pcpower.co.il/index.php?cPath=152_173 בהצלחה

basman

New member
הבנתי.

אז מה שאתה אומר שמחשב מיני לפטופ אינו מסוגל לבצע את הנידרש? רק ש.... אני לא מצפה לקיובייס sx או פרוטולס או נואנדו.... אני מדבר על תוכנה הכי קלה שיש להקלטת הופעות או חזרות,ברמה מספקת....(אפשרויות עריכה ושמירת קובצי אודיו לא מחייבת,היות ופעולות אלו תתבצענה בבית...בנייח:) אולי קיובייס ls או ripper

קיובייס

בכל תצורה צורכת בערך אותם משאבים ובגדול כל תוכנה שאמורה להקליט אודיו ולנתח בזמן אמת תדרוש כוח מסויים מהמחשב ככה שתיהיה חייב חזק (לא סופר מחשב אבל מספיק חזק) כדי להפעיל מערכת שכזאת בהצלחה

../images/Emo70.gif../images/Emo41.gifמאוד תלוי בכמות הזכרון שדרושה../images/Emo41.gif

אתה יכול לנסות פה, מחשב נייד חדש לא חייב להגיע לכאלה סכומים. תשאיר את הפרטים שלך ויחזרו אליך. (כמובן שעל הדרך גם תשדרג את מהירות הגלישה שלך ל4 מגה ברשת אלחוטית)

אני לא יודע מה הנסיון שלך

עם אודיו ועם אודיו במחשב... אבל המחשב הזה לא יחזיק לו כלום! 1 גיגה ראם זה ממש מעט אפילו בשביל מחשב נייח והמעבד שהם מציעים חלש מאוד ויהיה לו קשה לסחוב תוכנות אודיו נורמליות אל תמליץ על דברים שאתה לא בטוח לגביהם...

basman

New member
תודה....

אבל המפרט הטכני של ה"חמודי" הזה לא ישרוד את השימוש המיועד:) שוב,תודה על התגובה:):)

למעלה