שלום לכולם..חדש!

amitke91

New member
שלום לכולם..חדש!

אז ככה, קוראים לי עמית ודיי מאז שאני זוכר את עצמי אני חולם חלומות צלולים!.בהתחלה לא ידעתי שככה קוראים לזה ולמרות שזה הרגיש לי מוזר לא התייחסתי לזה כל כך! פעם אחת כשחזרתי עם בת דודה שלי הביתה סיפרתי לה על החלומות ואז היא אמרה לי שקוראים לזה חלומות צלולים. מפה התחלתי לברר על זה ולקרוא חומר, וזה הכניס אותי לפחד!! כנראה שבגלל זה תדירות החלומות הצלולים שלי ירדה! בכל מקרה..יש לי חלומות מגניבים שבהם כבר הספקתי לעוף!,למות ועוד דברים מגניבים! שמח שקיים פורום כזה!

silverhawk

New member
ברוך הבא לפורום!

נשמח לעזור לך בכל שאלה.

makron2

New member
ברוך הבא.

בטח כבר שמת לב אחרי כמה חלומות שאין ממה לפחד.

amitke91

New member
אני לא יודע למה זה קורה..

אבל כבר דיי הפסקתי לחלום...אני עוד לא סגור אם זה בגלל פחד או לא...אבל אחרי שקראתי על כל הבדיקות שעושים כדיי לבדוק אם זה חלום או לא...נלחצתי קצת כי אני לא עושה את זה.. בכל מקרה, יצא לי לעוף ולמות..ולחלום חלומות זהים אחד אחרי השני גם בימים שונים וגם באותו הלילה! הבנתי שזה סוג של רמות שליטה וכאלה...?נושא מעניין מאוד ובו בזמן מלחיץ.. אולי שווה ללמוד קצת יותר! אשמח לתגובות!

makron2

New member
זה לא בעייה רצינית

בדיקה מתי שחולמים אפשר תמיד לעשות,פשוט עדיף. אם תתרכז יותר בחלומות - תכתוב יומן ותתאמן קצת יהיה תוצאות,ואין מה לפחד כמו שאמרת יצא לך לחלום צלול בעבר ובחלומות רגילים לפעמים יש דברים יותר מפחידים מצלולים.בדרך כלל בחלום צלול אין לך סיבה להפחיד את עצמך,ואם זה בכוונה אז זה כבר לא מפחיד.
"הבנתי שזה סוג של רמות שליטה וכאלה" - בגדול מעבר לבדיקות מציאות והגברת הצלילות השליטה היא דבר שקורה לבד,אין הרבה מה ללמוד רק צריך להפעיל את הדימיון,לפעמים זה קשה. - אם משהו שאתה רוצה לבצע לא מצליח תחשוב על פתרון ביום,משהו יצוץ.

למעלה