שלום לכולם, חדש פה

Btsuki

New member
שלום לכולם, חדש פה

שלום לכולם, שמי בן בן 17, י''ב, וחדש בפורום. רואה אנימה במשרה מלאה. ראיתי את נארוטו עד לפילרים, ועכשיו מחכים לסוף... פרט לנארוטו צפיתי גם ב: Chrono Crusade, Hellsing, Trigun, Gungrave, Samurai 7, Samurai Champloo, ועוד כמה...(כולל צפייה נוכחית ב-Bleach + Air Gear) על הפורום שמעתי מחבר, וככה הגעתי הנה. מקווה להשתלב מהר ולהנות!!!

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifברוך אתה [אדוניי ה מלך העולם?

] חח סתם סתם
כל הכבוד, ראית אחלה סדרות :)

ליסאן

New member
בן !!!!../images/Emo24.gif ברוך הבא ../images/Emo41.gif

סוף סוף מור הצליח לשכנע אותך לבוא אה? אני ליטל (אחותו אם אתה לא זוכר) וברוך הבא לפורום תהנה המון (למרות שאתה אוהב פילרים) וכולם לקבל אותו יפה .....*מבטים עויינים*

Riku FanBoy

New member
HELLSING!!!! תראה את ה-OVA זה טובOO

כדברי הדיבוב הנוראי של השיר הנסיך עלי: "לפי הנהוג בעולם, ברכו אותו ב-סאלאם" אני לא אעשה זאת, אני אגיד לך ברוך הבא XD השתלבות מהירה.

Riku FanBoy

New member
מסכים!!! O___O

טוב שחיכיתי שנה, עד שיצא הפרק השני, לפני שבכלל הורדתי את הראשון. שיסיימו כבר את המאנגה!!!! רק 8 ווליומים יצאו (עד עכשיו). כל שנה יוצא ווליום חדש, אבל היפן, לא מתורגם >< יותר ווליומים = יותר פרקי OVA ווליום - פעם בשנה >< OVA - כל חצי שנה >< OVA מדהים! לא התלהבתי כ"כ מאנימה, מאז הOVA של קנשין O____O

Mugen bla

New member
האנימה מסריחה

במנגה הגיעו לפרק כבר שבOVA הפה והעיינים שלך יהיו

drizet

New member
ברוך הבא... ../images/Emo3.gif

סוף סוף חשבתי שכבר לא תכנס... חחח עומרי הנה עוד אחד שרואה את הפילרים

Shishi san

New member
שלום.

ברוך הבא, אני שישי וכאלה. אכן ראית אנימות טובות, המשך כך, תשמור על רקורד מרשים, בשביל לחזק אותו תראה HXH ו-FMA. P=

למעלה