שלום לכולם! חדשה!

winged girl

New member
שלום לכולם! חדשה!

היי כולם! אני מאי... בת 16... עוד מעט (נחשו באיזה חודש) בת 17... אני כאן בעיקר בגלל לירון (יופי זונע, תראי מה גרמת לי לעשות!) אבל גם כי אני אוהבת מאד את הסידרה... תאמת, די פיספסתי אותה כל שבוע שעבר, כי לא הייתי בארץ... אז אם מישהו יכול להשלים לי בקצרה אני אודה לו.... בקיצור, אין הרבה מה לכתוב עלי... אני אוהבת מאד לצייר, בעיקר פנארטים, ואני עכשיו בתקופת טויה ויוקיטו שלי (יחד עם קאורו מאוונגליון ועוד כמה...) ואני מצרפת דוגמה (יוקיטו ושתי אהבותיו-אוכל וטויה), שיצאה די גרוע בגלל הסורק ובגלל שהוא לא הסכים לסרוק בעיפרון אז עברתי על זה בעט... די בחפיפניקיות..... סורי... אז בגלל זה למשל טויה נראה מרושע ביותר.... ו... אוף זה נראה רע... אל תסקלו אותי.... אגב, על הסינר של יוקיטו היה כתוב i love my husband אבל לא ידעתי אם זה מתאים.... אניווי, שמחה להיות כאן! (כתבתי יותר מדי... אני קצת לחוצה)

LOVE 2

New member
ווואההה..מוכשרת *___*

אהמ..ברוכה הבאה ^__^ ואת ממש מוכשרת!=]

HuGo Hell

New member
וואוו ממש יפה! ../images/Emo24.gif../images/Emo1.gif

ברוכה הבאה. פתחתי גלריה של פאנארטס - את מוזמנת לעלות את התמונה לשם

S.Riddle

New member
מאיצ'ווווווווווווווווווווווו../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

ווווווווווווווווה
סוף סוף! מווהאהאהא!
*מאושרת* ureshiiii~! ^-^ גה, פאנארט!! *נופלת* *מתכננת תכניות זדוניות לגנוב לך אותו*

ייייייייייאיייייייייייצ'../images/Emo70.gif=O

אני גונבת אותו לא את! אהבתי *יאאאאמי יוקיטו וטויה לנצח!!!* ברוכה הבאה כישרון! כעיקרון מה שעבר בשבוע הזה: סאקורה תפסה את הקלף קטן, פרק מאגניב ביותר. היום היא תפסה את קלף המראה והיו הרבה סלשים..
וטויה האכיל את יוקיטו בפאנקיקים!! סאקורה ולי תפסו את קלף השירה נמ.... יו אני כבר לא זוכרת.. יש עוד פרקים תוסיפו

מה? טוב תסבירי כי לא הבנתי ועוד פרק

שסאקורה ולי תפסו את קלף הלולאה כשהייתה להם תחרות ריצה

SailoR VenuS

New member
שניים רבים........./images/Emo9.gif../images/Emo47.gif

השלישית *אהמ אני אהמ* לוקחת
תודה.

SailoR VenuS

New member
חחח כמובן :)

זה אמור להחמיא לך שאנחנו אוהבות את הציור עד כדי ריב
טוב עכשיו ברצינות, ציור יפה

winged girl

New member
מחמיא ביותר, את יכולה להיות בטוחה

אני בכלל חושבת שהוא די רע.... אבל, אני שונאת את כל הציורים שלי... תשאלו את לירון

למעלה