שלום לכולם חדשה

שלום לכולם חדשה

הי יי יש לי ילדה שעלתה לכיתה א' והיא מדהימה מחר מבחן בחשבון היה כבר מבחן בעברית והיא רשמה כל הכבוד על המבחן היא ידע את האותיות אבל את הצליל צריך לעבוד איתה והיא אמרה שהיא תלמד אותנו ההורים את הצליל אז מחר מבחן בחשבון וקצת קשה לה חשבון אבל בסוף היא תדע אני יושבת איתה ומלמדת אותה מקווה לטוב ושהיה בהצלחה לכולם בכיתות ובכלל בייי

ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

כבר מבחן? לאן כולם ממהרים? בכל אופן שיהיה לה
ועוד הערה, אפילו שלא שאלת, אם רק שבועיים לתוך הלימודים והיא מתקשה ואת צריכה לשבת איתה בבית, אולי הכיתה מתקדמת מהר מדי? הפנית את תשומת לב המורה שקשה לה? אני בהחלט בעד שהורים יעזרו בבית אם צריך, אבל צריך גם לידע את המורה. בכל אופן, אשמח לראות אותך כאן עוד

אמרתי למורה ו

היא אמרה שהיא יושבת איתה אחד על אחד וגם לקחה קבוצה וכולם יושבים ביחד והיא ח\עוזרת במקום שיעור ספורט מחר אסיפת הורים ונראה מה היה שם מקווה שייתנו לה תגבור כי בבית אין לה תחת לשבת גם ככה יש ש.ב הרבה מאוד עד איזה אות אתם הגעתם הכוונה לכל מי שקורא את זה איזה אות הגעתם בעברית ובחשבון שבילים כבר לאיזה עמוד בדעתם אצלנו כבר הדיעו לאות ח' בחשבון סיימו את רצף מספרים ועברו לקטן וגדול בסימנים של ^ > < =

אני רוצה להתייחס לעזרה במקום שיעור ספורט.

אני חושבת שגם אם רוצים לעבוד עם ילדים באופן יחידני או קבוצתי (שזה מבורך, אין ספק) זה לא אמור לבוא על חשבון מקצוע אחר ובמיוחד מקצוע כמו ספורט שגם כך יש בקושי שעתיים שבועיות וילדים בגיל מאוד מוקדם היום מפסיקים לעשות פעילות גופנית. אני הייתי בודקת אם אפשר להעביר את התגבור לשעה אחרת.

זה היה חד פעמי

בדר"כ זה לאחר הלימודים כנראה בגלל המבחן שהיה צריך להיות ורצתה לתת חיזוק כמו שאמרתי שחוץ מיום רביעי שהוא כנראה מבורך כי אין ש.ב היה חשוב בחיזוק אני כמובן עובדת בבית ועוזרת

שעות פרטניות

במסגרת "אופק חדש" גם אנחנו עובדים עם ילדים באופן פרטני. השעות האלה שלנו הן כשהילדים נמצאים במסגרת השיעורים המקצועיים שלהם, שהרי כשאני מלמדת בכיתה- אני בכיתה ואין באפשרותי ללמד את הילדים באופן פרטני. עם כל הצער שבעניין- עדיף להוציא ילד בכיתה א' בשיעור ספורט לעבודה אישית מאשר להשאיר אותו לשעה נוספת אחרי תום הלימודים (דהיינו, בין 13:30-14:30). בכל מקרה זה יפול על משהו... מוסיקה, ספורט, אומנות, דרמה וכו'...

גם אצלינו נכנס אופק חדש השנה וזה עובד אחרת...

ילד שמקבל תגבור או העשרה בחשבון, יצא משיעור חשבון ויקבל את התגבור / העשרה ממורה אחרת בשכבה. בעיני, יש לזה כמה יתרונות. דבר ראשון, ילד שמתקשה בחשבון, ממילא קשה לו בשיעור חשבון הרגיל, וכך, הוא מקבל את העזרה שהוא צריך ופחות מפריע לכיתה. אותו הדבר לגבי ילד שמקבל העשרה, הוא מקבל אותה על חשבון שיעור שבין כה משעמם לו בו. דבר נוסף הוא, שלפעמים (וזה בעיקר אמור לגבי ילדים שמתקשים), ללמוד או לקבל תגבור דווקא עם מורה שהיא לא המורה הקבועה, יכול להיות בעל ערך מוסף, שכן כל מורה מסבירה קצת אחרת, נוגעת בנקודות מזוית טיפה שונה. וכך גם אינם מפסידים מן המקצועות האחרים. בכל מקרה, אם ישארו אצלינו זה לשעה שישית שזה בין 12:45 - 13:30 בכיתות א', ב' (הם לומדים כל יום 5 שעות).

היום מבחן בחשבון

מה הי ה אם מחנים כל יום קצת הגזימו וגם עיצבנו אותי היום וזה לא בריא להתעצבן אז ככה אמא שלי אומרת לגיסתי שהבת שלי הביאה כל הכבוד על מבחן בעברית וגיסתי במקום להגיד יופי כל הכבוד מה אמרה מה באמת כאילו ה היא לא פוסטמה בנתיים היא עושה יותר ממה שהבת שלך עושה לגיל שלה אז אני מבקשת לא לשפוט אבל מרגיז למה מה היא לא מקשיבה היא לא יודעת היא באמת חכמה אפילו בטיפת חלב נדהמו באיבחון שהיא ממש קולטת ומשתתפת יש אנשים שרוצים לשמוע רע ואני שונאת את זה ישר נו איך היא מסתדרת בכיתה היא מסתדרת איך הולך לה חקירות שב"כ

210רחלי

New member
מה אכפת לך מה גיסתך אמרה?

זה רק המבחן (אפילו לא, נכון? זה הרי לא ממש מבחן) הראשון, את תקשיבי לכל הערה שיש לה מעכשיו ועד שהילדה תגמור ללמוד? אני לא יודעת איך היחסים שלך עם המשפחה ולא נכנסת לזה, אבל אם אין פרגון תקמצי במסירת מידע ותסנני מה שאת שומעת

רחלוש29

New member
רחלי צודקת צריך לסנן מידע פשוט

אצלי לחמותי יש את התגובות האלה אז פשוט מאוד אם היא לא שואלת איך בבה"ס והיא לא שאלה את הבת שלי עד עכשיו איך היה היום הראשון ובכלל איך בבה"ס כלום לא מתענינת אז גם לא מספרים שלא תעיר הערות שאני לא רוצה לשמוע פחות דיבורים פחות הערות

עדיין מבחן

היא אמרה שככה מחייב משרד החינוך כדאי לראות מה כל ילד למד מה רמת הקליטה וכ"ו מבחינתי זה מבחן אני לא בקשר הכי טוב איתה שלום שלום

למעלה