שלום לכולם :) חדשה !

שלום לכולם :) חדשה !

אני מאוד אוהבת לרקוד... רקדתי לפני כמה שנים מחול... אבל התחום החזק שלי זה היפ הופ ומודני ! אני בת 16 מלוד מקווה להשתלב :) נ.ב. עם מישו מכיר בקשה פורום של ריקודים טוב שהרבה נכנסים אליו ריקודים של כל הסוגים אני מאוד רוצה [:

אממ בינתיים אני אספר קצת על עצמי...

מקווה שזה יעניין אותכם חח :O אני רוקדת מגיל צעיר... הייתי רוצה להתנסות בכל מיני סגנונות אני יודעת שאני יכולה ורוצה מאוד כי יש לי את זה יש לי את החוש והקצב לזה כשאני שומעת מוזיקה אני לא יכולה לשבת בשקט.. : D אך אין לי כל כך תקציב בבית.. אני כבר בת 16 ופספסתי הזדמנות וחלום ענק שהיה לי בעבר... וזה להתקבל לתיכון לבצפר לאומנויות וללכת על מגמת מחול :( לא השקעתי בלימודים וגם שוב אין כל כך תקציב לבצפר כזה :( אך אני ממשיכה לעשות מה שאני אוהבת ומאישך לרקוד אפילו עם זה בבית :)

Only Dance

New member
אין תקציב זה לא תירוץ -

מגיל 15 אני עובדת. ציונים מזהירים, לא הזנחתי לא לימודים לא ריקודים, ובנוסף עבדתי, הספקתי גם להיות בתנועת נוער. לעזור בבית וכל מה שנדרש ממני - אם אני יכולה? גם את יכולה. תתחילי לעבוד לממן לעצמך שיעורי מחול - אם זה באמת חשוב לך? זה אפשרי! מבטיחה לך, לפחות תנסי. קאטי

Loony Moony

New member
וואו :-O

אני מעריצה אותך

Only Dance

New member
יואו תודה.

לא התקבלתי להדרכה, סיימית היום אתמול - קורס חובשים, בבהד 1- צריפין, הייתי די בטוחה בעצמי שאני אקבל קורס מדריכי חוןבשים, ולא לא עברתי נכון לעכשיו, ביום ראשון יגידו לי איפה אני משובצת לפי זה שאנחנו מחזירות מדים ומזכות על מדי א' אני משערת שזה או חיל אויר או חיל הים. לא יודעת אם קרוב לבית או לא אבל חברה העירה את תשומת ליבי שאולי זה רמז שככה אמשיך לרקוד אינטנסיבי, כי בהדרכה אין סיכוי לשלב עם ריקוד בצורה אינטנסיבית. אז לא יודעת להתבאס על שלא הצלחתי ולא קיבלתי הדרכה, אבל מצד שני לשמוח שיש עוד הזמנות לרקוד ואח"כ לא אצטרך לקרוע את עצמי ולחזור לכושר בשביל התואר במחול. אהמ זהו, שיתפתי:) שיהיה בוקר טוב. קאטי

Swap Meet

New member
ברוכה הבאה../images/Emo54.gif

עינב,14. אני מסכימה עם מה שקאטי אמרה למרות שנכון שזה מבאס לעבוד קשה מאוד אבל היי! זאת אהבה שלך אז מה לא תעשי בשבילה?

כן, ממש צודקות !

אני מאוד מחפשת עבודה כבר מלא זמן... לאמא שלי מצב קשה קצת וסבתא שלנו עוזרת מלאאא מלאאא אבל אין מספיק.. זה פשוט שסבתא שלי מאוד רוצה שאני אשקיע בלימודים והיא חושבת שאם אני אתחיל לעבוד ולהרוויח כסף אז בסוף אני ארצה לעבוד כל הזמן ואזניח לימודיםםם... מצד אחד היא צודקת ! אך אפשר לעבוד שעתיים שלוש ביום זה יספיק מקווה שאמצא עבודהה :) תחזיקו אצבעותתת

Swap Meet

New member
אולי ביביסיטר?../images/Emo54.gif

אני בטוחה שבביניין שלך יש הורים עם ילדים קטנים או שתתלי מודעות

למעלה