שלום לכולם - חדשה!

Evacake1234

New member
שלום לכולם - חדשה!

ראשית רציתי לציין שהפורום הוא נהדר - אני נכנסת וקוראת מדי פעם... רציתי להתייעץ אתכם... אני בהליכי גירושין...עדיין לא גרושה אך הנושא נדון בבהמ"ש לענייני משפחה. בעלי הגיש מיד לביה"ד הרבני בקשה לגט ונקבע לנו מועד... בגלל שהוא מתנהג בצורה מבזה ביותר...לא רוצה לראות את הילד (בן השנתיים), לא משלם כלום - אפילו לא את המזונות הזמניים שנקבעו לו, אני לא רוצה לעשות לו את החיים כל כך קלים ולתת לו גט במהרה... השאלה היא האם כדאי לי להתחמק מהדיון ברבנות...ואיך לעשות זאת... אודה על תשובתכם...

קודם כל- ברוכה הבאה../images/Emo20.gif

לגבי המשחקים- את חושבת שאם תתחמקי מהדיון ההתנהגות שלו תשתנה? אם הוא מתנהג בצורה כזו עכשיו את לא חוששת שבסופו של דבר הוא זה שיסרב לתת לך גט? אני לא יודעת מה מערכת היחסים ביניכם, ואני לא יכולה לייעץ לך בנושא בכלל, אני כן יכולה לבקש ממך לחשוב פעמיים לפני שאת מתחילקה לשחק איתו משחקים שעלולים בסופו של דבר לפגוע בך.

aviavram

New member
ואלקםם ../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif ואפילו זר מצאתי

סתם זה היה בצחוק הקטע של הזר נהדר זה מושג די יחסי וקיצוני אבל בהחלט נחמד גם בקטע של העקיצות ה"אינטלקטואליות" וכי למה שישלם ? וכי למה שיסכים? את כרגע במלחמה יש מי שמוותר על הכל וצולח אותה בפשטות וקלות ויש מי שנאבק עד טיפת דמו האחרונה מחוסר ברירה אבל אצל כולם זה נגמר ותמיד תמיד נותר אי שם משקע אין מה לעשות החיים יפים חלקים ושחורים כקפה את הסוכר אנחנו שמים כל אחד במינון שלו

במלחמות יש רק מפסידים

נסי למצוא פתרונות יצירתיים בדרכי נועם, דרך המלחמה זו האופציה האחרונה. ברוכית הבאית

אהבנית

New member
היי חדשה, חשוב לי להגיד לך...

פעם היה לי חבר, עליו השלום, שכל פעם שהייתי מתייעצת איתו הוא היה אומר לי "תקשיבי לי אני זונה זקנה" - אני לא מתיימרת להיות יועצת, והכי חשוב ומעל הכל - תקשיבי ללב שלך. אבל כן אני רוצה לתת לך דרך ששירתה אותי ומשרתת אותי עד היום וגרמה כמה שפחות נזקים לילדים ולי - חמודה! במלחמה אין מנצחים (עייני ערך מלחמות ישראל וזו האחרונה במיוחד) במלחמה יש רק פצועים וגם אם בסוף נדמה לך שניצחת זו אשליה אופטית. אם החיים שלו יהיו קלים או לא, זה לא בידייך, יש שם מישהו קצת גדול מאיתנו שמכוון את הדברים. לכי עם הדברים כמו שאת צריכה, תשחררי אותו - תני לו ללכת, תהיי נשואה לו כל עוד תחזיקי אותו אפילו רגשית אפילו בכעס. אנשים נוטים לחשוב שאם הם כועסים או שונאים את הצד השני זה בסדר, לא - זה סוג של אחזקה, זה סוג של נישואין. פשוט - תני לו ללכת, הוא לא ישלם מזונות, הוא לא יראה את הילד, תהיה את החכמה, נשים תמיד חכמות יותר (גברים אתכם הסליחה), תהיי את המכילה - כן זו משימה ותפקיד קשה, לכי על זה - את תתחזקי כמו שלא תאמיני שאת יכולה. ישנם חוקים בנושא מזונות, זה לא תמיד קל ולא תמיד עובד, כשתרגישי שאין מנוס תפני לאן שצריך לגבי מזונות אבל דעי לך שלגבי הסדרי ראייה אינך יכולה לחייב אותו לראות את בנך, ואם כן תתחילי במאבק משפטי צפויים לך ימים לא קלים. לגברים יש אגו (גם לנשים) ואם הולכים איתם דווקא הם עושים דווקא בחזרה, כמו ילדים, זו דרך לא נכונה. עם כל הקושי ואני יודעת עברתי את זה, יקירתי האקס שלי לא ראה את ילדיו חודשים על חודשים, ועד היום שש שנים הוא לא משלם מזונות!!!-אבל זה כבר כיתוב אחר. מצאתי את הדרך לשלום ולשלווה פנימית. תתחברי לשקט שבתוכך וזה מה שתשרי על הסביבה ובטח על בנך. ילדים עוברים תקופה לא קלה בגירושין. היי שם אמא רגועה ומכילה עבורו, הוא יזדקק לזה. ואת - מיצאי לך מקומות של נחמה, חברים שנמצאים למעלה ויכולים לתמוך בך. בהצלחה יקירה.

BlackMambaa

New member
תיזהרי מגול עצמי

שלא יווצר מצב בו הוא זה שלא ירצה לתת לך גט . קודם כל תתגרשי. זה הכי חשוב. תהיי משוחררת וחופשייה - אחר כך מלחמות..

שלום לך

גם אני חדש בפורום ומוצא בכך עניין רב. כבר התגרשתי פעם אחת ועכשיו אני עומד לפני הפעם השנייה. לא משמח אבל עוברים את הכל בחיים. גם אני מייעץ לך כמו שכבר ייעצו. כמה שניתן, עם כל הכעס, הכאב, החשבונות הישנים - נסי למען הילדים לסיים את זה כמה שיותר לעניין. יפה זה לא יכול להיות, גם לא טוב, אבל למען שלמות הנפש עשו את המאמץ. אח"כ יהיה זמן לכעוס, לשנוא, להתחרט. אבל כל זה אח"כ ורק בפנים. לא כלפי חוץ

קודם כל תזכרי שבמדינה יהודית

מי שצריך את הגט זו את ולא הוא. הוא יוכל בבוא היום להקים משפחה חדשה ואת לעד תשארי עם ילד אחד אם את לא רוצה ללדת ממזר
אני מניחה שההתנהגות שלו נובעת גם מהעובדה שהוא פשוט פגוע. מלחמות תמיד אפשר לעשות. אם הוא לא רואה את הילד זה הפסד שלו בלבד (כן, כן, אני יודעת שקל לדבר
). בנוגע למזונות - נסי לערב את עורך הדין שלו - שידבר איתו. אם זה לא עובד, אז פני להוצאה לפועל. נכון זה לא אידיאלי, אבל זה הפתרון שיש לך כרגע
בהצלחה

למעלה