שלום לכולם, חדשה כאן!

שלום לכולם, חדשה כאן!

ואני עוברת לתל אביב בקרוב מאוד... יש לי שאלה לגבי רהיטי איקיאה ואני מקווה שתוכלו לעזור. שמעתי שאם מפרקים רהיט מורכב של איקיאה ומרכיבים בפעם השניה, הוא לא כבר לא יחזור להיות כשהיה.. שמתי עין על איזשהו רהיט יד שניה, ואני ממש מקווה שזה לא נכון.. תודות!

NightElf

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

(הקדמתי את Benjamin Turner
) למתי את מתכננת לעבור? האם את שייכת למחנה האור (אנשים שמנקים ואוהבים לנקות) השווה
או לאנשי החושך?
מקווה שתיהני לכתוב בפורום

Benjamin Turner

New member
א-הה../images/Emo70.gif נאור ניסה לחתור תחתי בזמן

שישנתי (ככה זה, תחתי חותרים, תחת סנדרה בולוק שמים מושב ברכבת לונציה וטבעת נישואין (מי שלא הבין, מתבקש לראות בדחיפות את "בזמן שישנת"
)) והוכשל קשות ע"י שחקנית החיזוק החדשה-דנדשה של מחנה החושך! אכן, צדיקים מלאכתם נעשית בידי אחרים
יקירתי, קבלי ח"ח רציני על תשובת המחץ וברכת ברוכה הבאה לחיק אחד הפורומים הכיפיים והשימושיים בפרדס

Benjamin Turner

New member
לא יעזור לך. לא תנצח את הטבע האנושי

חשוב על זה, אתה הולך נגד מיליוני שנות אבולוציה שהביאו אותנו להשקיע את מיטב האינטלקט שלנו במיכון ואוטומטיזציה הולכים וגוברים של חיינו, בדיוק כדי לחסוך עבודה ומאמץ
אגב, שמעת על הרובוט ההוא שמטאטא רצפה? (עולה רק 200 ש"ח אבל לא עושה הרבה יותר מללטף את האבק, וגם זה לוקח לו שעתיים למטר רבוע. היי, כמוני!)

בנוגע לרהיטים

אני לא יודעת את זה מניסיון של פירוק והרכבה חוזרת, אבל אני יודעת שבהרבה רהיטים משתמשים גם בדבק, מלבד הברגים והחיבורים, ולכן זה קצת בעייתי לפרק ולהרכיב שוב... יכול להיות שעדיף כבר לשכור הובלה. וכמובן - ברוכה הבאה

oren*

New member
איקאה מוכרת 6500 פריטים שונים, כך

שקצת קשה לנחש לאיזה רהיט את מתכוונת. כל עוד הפירוק נעשה כראוי, עם מברג מתאים (ולא כזה שהראש שלו קטן/גדול ושוחק את הברגים), בעדינות מבלי לפגוע בחריצי ההברגה, אין שום סיבה שתהיה בעיה ולהיפך - מרבית הרהיטים מיועדים לפירוק והרכבה באופנים שונים, הזזה, שינוי זווית, כביסה ושימוש יומיומי מאסיבי (בחנות הם מדגימים את זה בעזרת זרועות רובוטיות). אופציה אחרת היא להוביל אותו מורכב, כמו שמובילים מזרן זוגי או ספה באורך 2.5 מטר (חבר קנה שידת מתכת ארוכה בסגנון לוקרים של תיכונים בארה"ב, ממחסן המציאות שלהם, והובילו אותה מורכבת עד הבית).

למעלה