שלום לכולם חבריה....

• פותח הנושא R2
  • פורסם בתאריך

R2

New member
שלום לכולם חבריה....

הערב אני טס לחו"ל לשבוע .! מי שרוצה מתנה משם שירשום לי הודעה..!

אליקים

New member
סע בשלום ותחזור בשלום

בזמן טיסה ניתן להגיע למודעות פנימית...?

מהירות

בראשית המאה, כאשר הומצאה המכונית, נערך מחקר ובו נקבע ש.... נסיעה במהירות של יותר מ - 18 קמ"ש מזיקה לבריאות... עוד נטען אז בחוגים שונים באופן בלתי פורמאלי.. שזה עלול להזיק במיוחד לנשמה.. עוד אוסיף מעידות שמיעה.. מפי אנשים שעוסקים באנרגיות ובהילות, שזה עלול לקרוע את ההילה... ולכן אנשים מתעייפים כל כך מנסיעות בכלי רכב ממונעים.
ומה לגבי טיסה? מי יודע?!
מצטרפת לברכתו של אליקים - סע בשלום ותחזור בשלום.

zooti

New member
התנגדות לטכנולוגיה?../images/Emo8.gif

קראתי שכשהומצאו המרכבות, חופרי התעלות התנגדו , וכדי שלא יחשדו בהם שהם חושבים רק על תועלת אישית הביאו טענה שמעל מהירות מסויימת האויר פשוט ישאב מהריאות של האנשים. נהגי המרכבות, צחקו והדגימו ההיפך, אבל שמרו את הטיעון לבוא המכוניות. (מקווה שציטטתי נכון).

בזמן טיסה זה הזמן להגיע למודעות פני

היי אליקים!!! בזמן טיסה או יותר נכון המראה ניתן לחוות מודעות פנימית, מן התחברות כזו ללמעלה. מי שמכיר את המושג " מסע אסטרלי" יכול לחוות זאת בזמן אמת. פשוט לעצום את העיניים ולהתמסר לרגע ההמראה. הרבה אור ואהבה אין סופית. מיכל

conatus

New member
SUPER MAN

אני מציע שתשב ליד חלון שנמצא ליד כנף המטוס שאליה מחובר המנוע. במקרה והמנוע ייצא מכלל פעולה סופרמן יתפוס את מקומו... תהנה ! ממני ידידך לפורום conatus

rainbow too

New member
חופשה נעימה.../images/Emo98.gif

מה נעשה פה בלעדיך שבוע??? אני כבר מתגעגע אח שלי. אל תשכח לנשום בהמראה, בזמן הטיסה ובנחיתה, וכמובן לנשום חו"ל...וואו ממש בא לי. תהנה באהבה ללא תנאי

למעלה