שלום לכולם -- זקוקה לעצה נואשות !!!

iandme

New member
שלום לכולם -- זקוקה לעצה נואשות !!!

שלום לכל הבנות אני בת 27 חדשה בפורום אבל לא בתהליכים לצערי... לאחר נסיונות טבעיים לא מוצלחים ולאחר בדיקות עלינו על הבעיה אצל בעלי והגענו למרפאת פוריות באלישע . אני עברתי את כל הבדיקות השכיחות וגם כאלו שלא (גנטיות וכו} וכולן תקינות אך עברתי כבר 4 שאיבות ויש בעיות עם הביציות שאינן מפותחות כראוי או בשלות מידי כך שאין אפשרות לבצע הפריה. בכל מחזור עברתי סדרת פרוטוקולים שונה כדי לבדוק את תגובתי הפיזית אך ללא הועיל. כעת אני די מיואשת וגם הרופאים די אבודים מכיוון שטוענים שהמקרה שלי די נדיר . אני לא מרימה ידיים עדין ולא רוצה לחשוב על תרומה, אשמח לשמוע תגובות מבנות שחוו מקרה כזו או עצות מועילות בנושא. המון תודות מראש ובהצלחה לכולן. אני

bapi

New member
לצערי אין לי עצות בשבילך ../images/Emo4.gif

אך רוצה לקבל את פניך
ומקוה שימצא פתרון לבעיה שיהיה בהצלחה

פּוֹנְג

New member
אין לי הרבה עצות, רק להמשיך ולנסות

אולי להחליף רופא. מישהו שלא יהיה 'אבוד' ויעזור לך למצוא את התקווה. בהצלחה.

נעמה122

New member
לא הבנתי איפה בדיוק הבעיה,

האם הכל טמון בבעית זרע, ואם כן - האם בעלך עבר US אשכים, האם יש אפשרות לפתרון בניתוח? אצלנו, למשל, יש גם כן בעיית זרע קשה, אם תפרטי יותר, אולי אוכל לעזור בהמלצות. בעלי מועמד לניתוח "אמבוליזציה" בבילינסון. בכל מקרה, כמעט שאין דבר כזה "אבוד", לרוב בעיות הפוריות יש פתרון, הכל עניין של זמן. אז לא כדאי להתייאש,תהיי חזקה.
נעמה

פיצקית

New member
../images/Emo140.gif לא יודעת לעזור, רק מאחלת

לך המון הצלחה. מרוה שימצא הפרוטוקול המנצח במהרה!

צוקה1

New member
קצת מבולבלת. הבעיה היא אצל בעלך

אצלך, או אצל שניכם יחד?- אנא הסבירי יותר, כפי שהוצע לך קודם, כדי שנוכל להבין טוב יותר וכך גם לעזור. איזה בעיה מצאו אצל בעלך? ולגבייך יכול להיות שהרופאים ואת אובדי עצות אך לא נראה לי שהכול אבוד -יש עוד הרבה מה לעשות גם במקרים מסובכים. ובנוסף אצל אלו רופאים טופלת? .יכול להיות שכדאי לעבור לרופא אחר טוב יותר ישוכל לסייע לכם.תוכלי לקבל רשימת רופאים ממולצים. אל תהססי לשאול כאן שאלות ולהיות יותר מפורטת בהודעות שלך. המון הצלחה-צוקה

iandme

New member
המון המון תודה על ההענות

לכל הבנות תודה על התגובות והעידוד !!! אני אפרט יותר : בתחילה הגענו למרפאת פוריות עקב בעיות אצל בעלי, אשר עבר ניתוח וכעת יש לנו זרע שלו מוקפא וחשבנו כי הפרייה חוץ גופית תפתור את הבעיה , אך אז לצערי גילינו כי הביציות שלי אינן תקינות למרות כל הבדיקות . איננו יודעים האם להחליף רופא מכיוון שהוא נחשב למצוין בתחום וכן הוא אישיות מדהימה שעוזר לנו רבות ומתיעץ עם מומחים נוספים, אך אני מרגישים שגם לו נגמרות התשובות. שוב נשמח לרעיונות חדשים ואולי לניסים..... שוב תודה אני

גולה1

New member
האמת שגם אנחנו עם אותה בעיה

של הביציות. הם לא מספיקות טובות, יש הפריות ויש עוברים אבל לאחר כמה ימים הם מפסיקים להתפתח. אנחנו עברנו 11 הפריות וכנראה שאנחנו עם הפנים לכיוון תרומה. אין מה לעשות. אין טעם להמשיך ולהאבק הזמן סתם מתבזבז. בהצלחה

לי מ ו ר

New member
לא יודעת מה לענות לך

אבל קודם כל מברכת אותך, בכניסה לבית החם הזה. כיול להיות שיש איזה פרוטוקול שעוד לא ניסו, ארבעה פרוטוקולים זה עדין לא מיצוי מירב האפשרויות, ולכן הכל עוד פתוח. בכל מקרי בהצלחה ענקית.

נועה 35

New member
ברוכה הבאה ואל תרימי ידיים

לפעמים נראה כאילו כל הדלתות נסגרות בפנינו, אבל אם מחפשים חזק, להרבה מהבעיות שנראות חסרות פתרון - יש פתרון. טוב שהגעת לכאן - יש פה כל כך הרבה בנות וכל כך הרבה סיפורים ואולי תוכלי למצוא כאן את הפתרון המתאים לסיפור האישי שלך. מקווה עבורך שלא תשהיי עימנו הרבה.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאלך מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. אני מניחה שהרופאיםפ ניסו כבר את כל הפרוטוקולים האפשריים ולכן אין עוד הרבה פטנטים שיכולים לעזור. הדבר היחיד שאני יכולה להמליץ עליו הוא רפואה משלימה, אולי משם תבוא הישועה. אולי כדאי לנסות דיקור סיני וצמחי מרפא לחיזוק הרחם והשחלות. נועם

ifat28

New member
האם ניסית לקחת דקסמטזון אחרי החזרת

עוברים? דקסמטזון זה סטרואידים שנותנים אותם באופן נסיוני לחלק ממטופלות IVF ע"פ חלק מהמחקרים זה שיפר את איכות הביציות והכמות, ובשורה התחתונה שיפר את איכות העוברים (יותר תאים כעבור 3 ימים לדוגמא 8 תאים במקום 5 תאים וכו'). פרנדיזון זה גם סטרואידים שאמורים לעשות פעולה דומה. אני יודעת שלחלק מהמטופלות של IVF השימוש בסטרואידים זה בין השאר מה שתרם להריון המיוחל.

למעלה