שלום לכולם ושלום ליעל - אפשר?

dana00

New member
שלום לכולם ושלום ליעל - אפשר?

עדיין לא מאוחר להצטרף? למרות שביקשתי לקבל את המאמרים ולהשתתף ב"תוכנית לשינוי" קרה בשבועיים האחרונים דבר בלתי צפוי וכואב, ולכן לא הייתי פנויה כלל להתחיל בתהליך, אפילו לא לקרוא את המאמרים...:( אז קמתי לי היום מוקדם בבוקר והתיישבתי לקרוא. בשביל להתחיל לכתוב, אני צריכה לקנות מחברת כל כך גדולה... שאני צריכה לחשוב קודם (לתכנן ולבחור..) כמה דפים יהיו בה... האמת היא שאני כותבת במחברת מדי פעם אבל לא באופן מסודר כפי שאת יעל ממליצה. אז אני מרימה את הכפפה (אם כי מעט באיחור) והולכת לקנות לי מחברת גדולה מאוד ואני אמוד מקווה שהתהליך הזה באמת יוביל אותי לשינוי הרצוי, כי אצלי הוא התחיל להתבשל לאחרונה, רק שאני לא בדיוק יודעת איך ליישם:( שיהיה להם חג שמייח
דנה

היי דנה,

אני מקווה שהכל בסדר אצלך, ושמחה שהחלטת לחזור. הצורך והרצון לשינוי זה משהו שהוא מאוד תהליכי, ולכן מה שאת מרגישה מאוד טבעי, גם כשקרה משהו שהצריך תשומת לב מיוחדת ממך, אולי זה דחק מעט את הדברים האחרים הצידה, אבל הם לא הפסיקו להתקיים. מציעה לך לא לקנות מחברת גדולה מדי. שכן תהיה עבה, אבל לא דפים גדולים מדי. אני כותבת במחברת עם כריכה קשה, שורות צפופות יחסית, אבל המחברת עצמה בגודל חצי פוליו. אף פעם לא קניתי מחברת פוליו שלמה - אני גם מוצאת שזה לא נוח לניוד (לפעמים סוחבת את המחברות שלי בתיק), וזה גם מייאש את מי שמתחיל לכתוב ורוצה לכתוב 3 דפים מדי יום. בקשר להתחלה, פשוט תתחילי מההתחלה, יש כאן שלושה מאמרים ואת המאמר על כתיבת הבוקר, תתחילי מכתיבת הבוקר. ממליצה לך לעשות את המשימה של השבוע, רק אחרי שעשית את המשימה של שבוע שעבר. זה אולי קצת יעביר את חוסר הידיעה. ואולי הכי חשוב - בכל יום לעשות משהו בשביל עצמך, גם אם את נמצאת בתוך סיטואציה שזה מאוד קשה. שעה ביום בשבילך. אני יודעת בדיוק על מה אני מדברת, הייתי בסיטואציות מאוד לא פשוטות, ועל העקרון הזה לא ויתרתי. אם תשמרי על העקרון הזה, אני בטוחה שבקרוב תתחילי להרגיש יותר טוב. חג שמח!

למעלה