שלום לכולם ושאלה..

ד ו ת ן א

New member
שלום לכולם ושאלה..

הודעה ראשונה שלי כאן, ועל כן הציג את עצמי. סטודנט לתקשורת שנה 3, מסיים בקרוב, משמש כדובר ארגון הסטודנטים בישראל ונהנה "לעשות" תקשורת. מתעסק ביח"צ של אירועים כבר מספר שנים, ועוקב בהנאה אחרי הדיונים בפורום. שאלה לי. להקה רוק צעירה, שהם גם חברים שאני מכיר מהעיר, פנתה אליי לעבודת יח"צ. מכיוון שאני מכיר אותם טוב ומאמין גדול בהם ומכיוון שככל אומן צעיר אין הממון נימצא בכיסם, החלטנו כי העבוד על בסיס החזר הוצאות מינימלי ושכר בעבור כל אייטם או ידיעה שהתפרסמה. (לעבוד עם חברים... ) מכיוון שעד היום אני רגיל לעבוד על בסיס חודשי, חדש לי הדבר ואיני יודע מה "המחירון" לידיעות שכאלה. אשמח לקצת מידע שיכניס אותי למסגרת הנכונה. שימו לב מחר ב24 של ידיעות ואולי אף בגלריה של הארץ לשם "קולומביה" והסיפור של גל"צ ואמ"י. השאלה שלי היא לגבי אייטמים מהסוג הזה ואף גדולים יותר. תודה

לעבוד עם חברים כבר בעיה....

העבודה בשיטת האייטמים בעייתית ומאד קשה לתקצוב (גודל ידיעה, כמה מילים איזה עיתון, איזה רדיו. אזורי ארצי וכו'), וגם לא כדאית ללקוח. (כמה כסף תקבל על הזכרת הלהקה שלך היום בידיעות אחרונות, הרי הוזכרה רק במילה ) מציעה לך לקחת רייטינר נמוך, תסביר להם שבשיטת האייטמים אתם אמורים לריב מהר מאד ובמידה ותעשה עבורם עבודה טובה הם יאלצו לשלם הרבה יותר מאשר רייטנר. הרי לא תיקח על כתבה בידיעות אחרונות 500 שקל שבפועל שווה כמה אלפים. בכל מקרה, זה נתון לשיקול דעתך. הנסיון מוכיח שזו שיטה בעיתית. בהצלחה, ספר לנו על ההתקדמות. לי טורסטון עדני

ד ו ת ן א

New member
צודקת, אך גם בעיה לומר לא לחברים..

הם צריכים חשיפה, כל סוג, אני יודע והם יודעים. ומה שהיה היום בידיעות ובהארץ זה כבר הרבה הרבה יותר ממה שהיה להם עד כה. היו מעט מאוד איזכורים ללהקה ולקשר אותם ל"דבר הבא" של גלגל"צ, כבר תורם להם הרבה. מצורף קישור להארץ און-ליין דבר כזה למשל, למרות הבעיתיות, 300 שקל? 400? ידיעות שווה יותר, אני יודע. ואולי, ננסה להגדיר סוג של מחירון... מן אתגר שכזה.

למעלה