שלום לכולם.. ושאלה

Blackest eyE

New member
מה נסגר???

זה שיר ע-נ-ק!!! תנסה להקשיב לקלידים בפזמון ולתפקידים של הגיטרה...

shalt5

New member
אבל אני מקשיב לו כל הזמן...

זה מה שהם שמים בMTV2 כל היום.. אותם וכל מיני black rebel motorcycle clubים למיניהם... האמת, אני חייב להתוודות - ולברוח מהר לפני שאנשי הפורום יסקלו אותי בדיסקים של בריטני - אני לא ממש מעריץ של pearl jam. כלומר הם להקה מעולה, jeremy ו alive הם יצירות מופת ובכלל בten יש כמה שירים ממש טובים, אבל אני לא ממש "מעריץ", אבל אני בהחלט מעריך את העובדה שהם עשו דברים ממש ייחודיים ואיכותיים, ואיך אני אגיד את זה? i am mine.. זה פשוט לא "זה" דרך אגב, זה נכון שהוא הקליפ הראשון שהם הוציאו מאז.. שהם החליטו לא להוציא קליפים מתישהו?

shalt5

New member
שלום לכולם.. ושאלה

היי לכולם! דבר ראשון אני אציג את עצמי, כי זאת פחות או יותר פעם ראשונה שאני כותב כאן אני נתי, בן 18.5 מתל אביב, ומוזיקה (לא דווקא גראנג´) היא מרכיב די חשוב בחיים שלי.. לפני שבועיים נפלתי מקורס טייס, ועוד שבועיים אני מתגייס בחזרה ולשאלה - מה זה אמור להיות ה i am mine הזה??? מה לו ולpearl jam? אני היחיד שחושב שמדובר בשיר בנאלי, צפוי ומשעמם לחלוטין? Nati

Blackest eyE

New member
טוב...

זה כבר עיניין של טעם... נכון שזה עם כל הדיסטורשנים והתופים הכועסים... אבל לא צריך רעש כדי שהשיר יהיה יפה...

Cheezus

New member
דבר ראשון- ברוך הבא ../images/Emo140.gif

בקשר ל I am mine, גם אני בהתחלה ממש לא אהבתי אותו, אבל כמה שיותר שמעתי אותו יותר אהבתי, וגם בתוך כל החגיגה הרי היא riot act זה נשמע אחרת לגמרי.

למעלה