שלום לכולם ושאלה...

orlyt

New member
שלום לכולם ושאלה...

שוקולד הוא דבר נפלא
התערבתי עם ידיד שלי על דבר מה, וכהרגלנו הוחלט שהמפסיד/ה קונה לשני/ה שוקולד איכותי במיוחד. אז לי יש חנות פה לא רחוק בהוד השרון, עם שוקולד בלגי מופלא (וכשאני הפסדתי הוא קיבל חבילה קטנה עם פרלינים מצוינים, האמת היא שהיא נהייתה קצת פחות מלאה כי לא יכולתי להתאפק..) לרוע המזל ידידי היקר גר אי שם בצפון הארץ, ומה שרצינו לדעת (כי אני ממש רוצה כבר את השוקולד שלי) זה איפה אפשר להשיג שוקולד פרליני איכותי משגע במיוחד (אני יודעת, יש לי דרישות גבוהות..) באיזור חיפה anyone? anyone knows? אורלי

llugassi

New member
אני הידיד

אני הידיד של הבחורה הנחמדה שכל כך כמהה לשוקולד... ברצוני לציין את דחיפות תגובתכם, כי כשאני ניצחתי בהתערבות קודמת קיבלתי שוקולד משובח ואני פשוט לא מכיר שום מקום בחיפה שבו מוכרים שוקולד באותה איכות. אודה לכם על תשובה מהירה. ליאור.

llugassi

New member
הצילוווו

שוב שלום לכולם, כנראה, לא הבנתם את דחיפות בקשתי בעניין מקום שבו אפשר לקנות שוקולד טוב באיזור חיפה, מישהו מכיר מקום כזה? ידידתי, כבר לא יכולה להתאפק ואף התקבלו מספר איומים על חיי,כמו כן קיבלתי אולטימטום של 48 שעות לשלוח אליה את החבילה... אני ענו בהקדם ליאור

זואית

New member
נסה ב"אפרת הילסהיים - שוקולדים"

ברח´ הגליל 95, חיפה, 04-8224427, עדיף בתיאום מראש. מצאתי ב"מפה", לא הייתי שם אישית, אבל זה נראה ממש משובח. ספר איך היה!

למעלה