שלום לכולם.. ושאלה...

mor-co

New member
שלום לכולם.. ושאלה...

קודם כל, מהתרשמות ראשונית של קראית השרשורים, התרשמתי שאתם חבר´ה רציניים, ודי נחמד פה... ועכשיו..., אני מודה, שעד לא מזמן, אני טירונית צעירה שכמותי, הכרתי רק את "every thing 4 free" שלהם, ואהבתי מאוד, וכהרגלי, למרות שאני מכירה רק שיר אחד של קייס, נכנסתי לחנות דיסקים, וקניתי את ההופע ה שלהם (הכפול). (למה כהרגלי? כי אני נוטה לקנות דיסקים של להקות גם כשאני לא ממש מכירה, פשוט הולכת עם החושים שלי.. אחרת, בשביל מה יש מוזיקה, לא? וד"א - עדיין לא התאכזבתי מדיסק שקניתי, אם נוציא את בריטני, שזה היה בצעירותי, כשהיית קטנה ולא מבינה, בכיתה ו´.. מאז הטעם שלי במוזיקה השתנה 360 מעלות..) אז התרשמתי מאוד מהדיסק, אהבתי, ושוב, כהרגלי, כמו תמיד, תהיתי רבות על "כוונת המשורר". יש לצין כי המלים שנונות וחמודות מאוד.. רק שלא הצלחתי להבין, ומסקרן אותי מאוד לדעת, מה לעזאזעל כוונת המשורר בשיר mr. freze????? אשמח לקבל תשובות, מוריה.

Me Happy

New member
ברוכה הבאה מוריה../images/Emo24.gif

אני מניח שקנית את האלבום "Live" - אחלה חושים... אני אשאיר למישהו אחר את העונג לפרשן את השיר Mr. Freeze. מקווה שתהני בפורום שלנו

mor-co

New member
תודה...

ואני גם בטוחה... ומחכה לפרשנות.. מוריה.

mor-co

New member
אנשימים!!! פרשנות בבקשה!!!

לשיר mr. Freez תודה. מוריה.

lost in

New member
תקראי את המילים של השיר

לפי דעתי אחרי שבאמתקראתי את המילים זה משהו שקשור אולי לרגשות

chrisakachris

New member
אדון קפאון

אני חושב ש-Mr. Freeze הוא דווקא אחד השירים הפחות לא-מובנים של קיי´ז. אני מודה שלא חשבתי עליו ממש לעומק, אבל הסיפור של פרידה שלא ממש מפריעה למשורר נראה לי די ברור.

mor-co

New member
אוקיי, תודה..

למרות שחשבתי יותר בכיוון שמר קיפאון משמש כאלגוריה לרגשות קרים.... ורציתי לשמוע עוד תיאוריות... אז למי שיש עוד - מוזמן ואלו יתקבלו בברכה...

נוריש

New member
ניתוח פשטני

באופן פשטני ומהיר, (מעולם לא הייתי טוב בספרות), נראה שהדובר ניסה ללמוד איך להתעלם מרגשותיו. אך לאחר שהוא הצליח, הוא מתחרט על כך.

למעלה