שלום לכולם, ושאלה...

סלינוש

New member
שלום לכולם, ושאלה...

שלום לכולם. מה שלומכם?.... אני בדיכי הרגיל שלי, אבל בצורה סבירה היום.. תגידו, בנות, מהשמנות שבינינו, איך אתן עם מדידת בגדים? אני סובלת כל כך, אני שונאת, זה עונש. שום דבר לא עולה עליי ואז אני עם דמעות בעיניים.... ואני תמיד לוקחת את המידה הכי גדולה, ושלא יהיה טיטיפה צמדמד בשום אוםן, שיהיה עליי שק, ככה אני צריכה את הבגדים שלי, ו...אני כן משתדלת ללכת עם בגדים נחמדים... וגם ככה המחירים כל כך גבוהיים של מידות גדולות, מתאים לי עושקים אותנו כל עונה... אז מה אתן אומרות? סלין.

DREAM111

New member
היי סלינוש

אני קונה בגדים בהנאה רבה. במתאים לי אני לא קונה מתוך עקרון. אבל בעונות יש דברים נפלאים ועכשיו גם יש מחירי סוף עונה וכאלה ורדה לילית גם במחירי סוף עונה כדאי לנסות ויש להם מידות גדולות. את לא צריכה להרגיש נבוכה לקנות בגדים עד רבה את צריכה להנות מזה את צריכה לקחת איתך מישהי/ו אובייקטיבי איתך לקניות שיגיד לך מה יפה ומה לא יפה ולעשות לך יום כייף של שופינג בזבזני. ואת לא צריכה אוהלים יש המון דברים יפים לא גדולים מידי אבל גם לא צמודים. קניה מהנה ותבואי לספר מה קנית לך.

היי סלינוש, ברוכה החוזרת

אני לא כל כך מבין בלקנות בגדים. זה לא ממש קטע של גברים, את יודעת
אבל מנקודת המבט הגברית גם אני יכול להמליץ לך לא ללכת על אופנת האוהל. אני אישית מעדיף בגדים שנראים נוחים ומרגישים נוחים .... אבל לא טרייניג
משהו שבאמת יהיה לך כיף ונוח ללכת איתו. ו כיוון שאין לי ממש עצות מועילות, קבלי לפחות כמה חיבוקים
עכבר

למעלה