שלום לכולם- המלצה

שלום לכולם- המלצה

הייתי הערב ב2C אחרי שלא הייתי בה איזה שנה שלמה. אני חייבת לציין שבפעם האחרונה שביקרתי שם נשבעתי שאני לא חוזרת לשם יותר כי היה פשוט מגעיל. הערב חיפשנו מקום טוב לאכול בו עם חניה קרובה ומסודרת והדבר היחיד שהצלחנו לחשוב עליו היה 2C (האמת שרצינו ברונו, אבל הם היו סגורים הערב). בקיצור, לפי מה שהבנתי התחלף שם השף. המסעדה מאוד השתפרה לטובה וגם משום מה הפכה לכשרה. הכל היה מאוד טעים (אם תרצו פירוט תגידו) ואני חייבת לציין לשבח גם את המלצרים- בחיים שלי לא היו לי כאלה מלצרים מקצועיים ומנומסים (לא בארץ ולא בחו"ל). לדעתי גם המחיר לא היה כ"כ יקר, על 2 אנשים חשבנו שיצא חשבון של 400 ש"ח אבל בסוף יצא חשבון של 323 ש"ח (שכלל 2 ראשונות, 2 עקריות, 1 קינוח, 1 קולה ו-2 מים מינרליים). בקיצור, מומלץ.

אכלנו

מנות ראשונות- קרפצ'ו שהיה מצויין ומרק אסייתי עם כיסונים שהיה מאוד טעים אבל לבן זוגי היה קצת חריף. מנות עקריות- פילה דג בס שהיה באמת באמת מוצלח, הוא היה מצופה במלא תבלינים מיוחדים והגיע עם ריזוטו מ-צ-ו-י-ן, ואנטריקוט (שהוזמן מדיום אבל הגיע רר- לא שזה שינה לנו משהו (הקרניבורים שכמונו) אבל בכל זאת), הסטייק הגיע עם תפו"א ובטטה שהיו קצת סתמיים ורגילים. קינוח- משהו עם שוקולד וקוקוס, היה מאוד טעים (מה כבר יכול להיות רע?
) גם קיבלנו לחם (בלי תוספת תשלום) שהיה גם מאוד טעים, עם פנכות של טחינה, חצילים וסלסה עגבניות (3 הממרחים היו באמת טובים ולא סתמיים). באמת שממליצה, האוכל היה טעים, המחיר סביר מאוד, המקום מדהים בלילה, המלצרים מאוד מקצועיים ומנומסים. היה כיף חיים.

למעלה