שלום לכולם...בעיה

• פותח הנושא lin07
  • פורסם בתאריך

lin07

New member
שלום לכולם...בעיה

ידידה שלי אימצה גורת גולדן רטריבר בת 3 וחצי חודשים. הכל בסדר עם הגורה, רק שהיא מכרסמת את הבגדים והנעליים בבית...זה הגיע עד כדי הרס נעליים צבאיות. מה ניתן לעשות על מנת שהשובבה תפסיק לעשות זאת ? היא על סף יאוש. לגורה יש מלא צעצועים... כך שיש לה מה ללעוס. אשמח מאוד אם תוכלו לייעץ לי ולעזור
יום נפלא, לין.

shir92

New member
היא גורה-וזה ידוע שגורים אוהבים ללעוס ולנשוך.

כש'תופסים אותה על חם' להגיד לה "לא!" בטון כועס-לא לתת מכה!!! יותר מזה אני לא יודעת... מה עם תמונה של החמודה??

לא סתם להגיד "לא"

להגיד לה "לא" תקיף (לא לצעוק), ומיד להגיש לה את אחד הצעצועים שלה, ולשבח אותה כשהיא משחקת איתו. חייבים לתת תחליף "טוב" למעשה ה"רע" שהיא עושה.

lin07

New member
זה גם מה שאני אמרתי לה ../images/Emo13.gif

תודה לכן... ומתי בערך זה עובר להם..? כי היא באמת על סף ייאוש.. וכן...זה ברור שצריך סבלנות, זה כמו תינוק :) שוב תודה לכן.

גורות של לברדות/גולדן

עלולה להמשך אפילו עד גיל שנתיים. צריך המון סבלנות ועצבים מברזל, אבל בסוף זה משתלם

Bakura

New member
בינתיים מומלץ לשים את הנעליים

במקום גבוה, במקרה שהיא יודעת לפתוח את הארון.

lin07

New member
כן...תודה

זה גם מה שאמרתי לה.. מקווה שלא ימאס לה ממני והיא תחזיק מעמד
תודה לכם.

zooom360

New member
עוד משהו שיעזור

להוציא אותה לשחק הרבה עם כלבים אחרים כדי שתוציא את המרץ בטיול ובמשחקים במקום בבית

עדיף מאלף

ליצעוק לא על הכלבה ,בהרבא מיקרים מיסתקם בזה שהכלבה לומדת לא לגעת בדברים כאשר אנחנו בבית לכן מומלץ לשים כ 5 פחיות רקות עם שני שקלים ב עשרות אגורות בכל פחית וליזרוק לכיוון הכלבה כאשר תופסים אותה על חם הפחית משמשת כגורם שלישי לכן הכלבה לא תפחד מימך אלה מהפחית בהצלחה אייל קליין 0546204368

למעלה