שלום לכולם... אני

6MR. NICE GUY

New member
שלום לכולם... אני

אורי ואני בן 16 ומגיל 12 בערך אני ממש מעורב בפוליטיקה... עד הבחירות האחרונות כולל הייתי תומך נלהב של העבודה... ואפילו עשיתי עבודת תעמולה ב"נוער עבודה". אבל נמאס!!!!!!!!!!! צריך מנהיג עם בטחון שיעשה מעשים ולא סתם ידבר.... ובבחירות הבאות אני אתמוך לראשונה בליכוד אם המועמד יהיה בנימין נתניהו!!! הוא פשוט מה שהמדינה צריכה

ברוך הבא למשפחה הלוחמת

מנדטים יהיו למחנה הלאומי בבחירות הקרובות, עכשיו רק צריך לקוות שהוא יכניס לכנסת את האנשים הנכונים, ולא כל מיני עסקנים שהכיסא הוא האידאולוגיה היחידה שלהם.

מנהיג עם ביטחון

ביבי לא סתם מדבר הוא משקר בלי להניד עפעף. קצת כבוד לדמגוג, בבקשה, אתה עוד עושה אותו משהו טוב.

אד

New member
נתניהו בזיג זג. לא עובר מסך../images/Emo65.gif

נתניהו חי לפי סקרים. העם היום נוטה ימינה ונתניהו זז עים העם. הכל פוזה בכדי לחשק את שרון. נתניהו חתם במו ידיו על הסכם חברון. נתניהו ניפגש עים ערפאת לחץ את ידו וניהל משא ומתן. נתניהו היתכוון להחזיר את הגולן לסורים. נתניהו מצליח לעבוד רק על עצמו. ראו למי הוא מחובר לישראל כץ,קיצוני וגיזען לא קטן. נתניהו היפה כבר לא עובר מסך,הוא עילבון למסך. [למי שמעונין,הצבעתי עבורו בעבר]. רק שלום יביא ביטחון

אביסון

New member
א-ת-ם מ-פ-ח-ד-י-ם

בעלי הדוקטורט בביצוע רצח אופי למועמדי הימין לדורותיו, לראשיו בפועל, ולראשי הממשלה מטעמו, עורו נא, קומו לעבודת השמאל!!!!!!!! כפי שעשינו זאת בעבר לשמיר, בגין, שרון, נתניהו, כפי שהעללנו עליהם עלילות, סיפרנו עליהם שקרים והמאסנו אותם על העם שלא בצדק, עורו קומו כי יש לנו מועמד חדש-ישן. בנימין נתניהו. זה ממש לא משנה שכל אומה בעולם הזה היתה מתגאה בבחור הזה, שלא רק שיש לו פוטנציאל, הוא כבר הוכיח את עצמו בעשייה הן התחום המדיני, הן בזה הבטחוני והן בזה הכלכלי (ואד, תעשה טובה - אל תזכיר עכשיו את "אפרופ", באמת נמאס. ואם עדיין לא ברור לך מה נעשה בענייני כלכלה בתקופת נתניהו, אני בטוח שהבגיניסט יואיל שוב להסביר לך). אז חבר´ה , בא לשכונה בחור חדש-ישן, בואו נדפוק אותו מעכשיו, בואו כבר מעכשיו נכפיש את אישתו, נמרר לילדיו את החיים, נספר עליו שקרים ("התכוון להחזיר את הגולן לסורים"), וכמובן נשתמש בדמגוגיה הידועה שלנוובסיסמאות הריקות מתוכן, שכן, מה לעשות, משפיעות על רבים. נכון, במדינות אחרות היו מנשקים לנתניהו את הרגליים ומצחצחים לו בוקר את הנעליים. אבל אצלנו בישראל, אנחנו מלאים באנשים ברמתו, באמת, אפשר לוותר על שירותיו בכל התחומים. (דבילים האמריקאים האלה. אצלם, משום מה, כל חברות ההייטק הכי גדולות משתמשות בשירותיו, ובכל פעם שהוא מגיע לקנגרס ולועידות חשובות הוא זוכה לקבלת פנים של מלך). אבל אתם תתעלמו. אנחנו נקרא לו סתם ביבי-פיפי. כי מה לעשות, הוא ליכודניק.

יואל123

New member
לצערי אד, יש צדק רב בדבריך.

נתניהו באמת מתקשה לעבור מסך. לשמוע אותו מתראיין ברדיו זה מביך. האיש מגמגם וחוץ מזה שהוא יודע שהוא רוצה להיות ראש ממשלה בישראל, אינו בעל דרך כלשהי ברורה. אם יבחר, נסבול כולנו שנים נוספות של זיגזג משפיל לעם ישראל. הבעיה היא, שאין נראים כרגע טוענים אחרים רציניים על הכתר מימין. אוי לנו מיצרנו ואוי לנו מיוצרנו.

בואו נקבע בקפה תמר...

יום אחרי שנתניהו יחזור ללשכת ראש הממשלה (וזה יקרה עוד שנתיים או עוד 6 שנים, אבל מתישהו זה יקרה), אני מזמין אותך על חשבוני לקפה תמר, מעוז שונאי הליכוד, לכוס קפה ועוגה. כמה אהנה להביט על פרצופך מלא השינאה, כשם שהורי התענגו כשראו את פרצופו של יצחק בן אהרון ב-1977. כמה טוב יהיה לראות אותך אוכל את הלב ומבין שהאיש שכל כך שנאת הולך לנהל את חייך, לקבוע כמה מיסים תשלם וכמה ימים תשרת במילואים. שנאת אחים בוקעת מגרונך. האמת? אני מקווה שעד אז לא תהיה עימנו עוד. לך לאוסטריה או לגרמניה, זה המקום הראוי לגיזענים ושונאי אדם כמוך. תשלח לנו הודעות לפורום מהאינטרנט קפה שבוינה.

שמאלני

New member
מסכים איתך

תשמע אולי אני שמאלני ואני חושב שבעבר ביבי הרס את מדינת ישראל אבל כיום אני חושב שהוא הדרך היחידה שיכול להוציא אותנו מהמצב ששרון מכניס אותנו אליו. אל תחשוב שהפכתי לימני פשוט למפלגת העבודה אין מועמד מתאים מילא אם היה מתמודד שמעון פרס אז הייתי כמובן בעדו. אך המעומדים לפי דעתי ממש לא מתאימים להיות ראשי ממשלה.

למעלה