שלום לכולם! אני צריכה עזרה

repunzel

New member
שלום לכולם! אני צריכה עזרה

הי, יש לי שיער די דק וקצת מתולתל. בד"כ אני משאירה אותו פזור ולפעמים שמה בו קצת מוס. די משעמם לי איתו והוא קצת ארוך מדי וחסר צורה לטעמי. אם יש למישהו המלצות ורעיונות לתספורות ו\או תסרוקות אני אשמח מאוד לשמוע אותם! תודה רבה!

סליחה על החוצפה,אבל...

מזעזע. את חייבת דחוף תספורת טובה!!! מקצת תווי הפנים שאפשר לראות בתמונה נראה שכל תספורת אופנתית תתאים לך. ישנה גם תוכנת מחשב שמכניסים את התמונה שלך ומלבישים עליה כל מיני תספורות וצבעים,ואז את יכולה לראות בדיוק איך תראי "אחרי". מדבר מנסיון רב,אני מעצב שיער. עדי

SummerSpirit

New member
זה הצבע הטבעי שלך? הוא ממש יפה!

יש לך שיער ארוך מה שאומר שאפשר לעשות כמעט כל תספורת שרוצים (אני לוקחת בחשבון שהוא גם דק וגלי). אני הייתי מציעה לך לקצר אותו מעט, נגיד 3-5 ס"מ ולראות אם את אוהבת את האורך. אם בא לך יותר קצר, קדימה
.

repunzel

New member
תודה לשניכם!

תודה על הכנות- זה בדיוק מה שביקשתי... לא הייתי נסחפת ואומרת שהוא נראה עד כדי כך מזעזע כי אני מקבלת די הרבה מחמאות על השיער שלי. יש לי פרצוף אובלי ותווי פנים פרופורציונלים כך שבאמת רוב התספורות יתאימו לי. הבעיה שלי היא איך השיער עצמו יראה ..(ובכלל אני מפחדת להסתפר כי אני לא מכירה ספר טוב ) הבהרתי אותו קצת וזה עשה לי שיער קש :( אבל תודה בכל מקרה!

למעלה