שלום לכולם.....אני פה.!

felomena

New member
שלום לכולם.....אני פה.!

שוב אני פה....אחרי כמה ימים של שקט...לא בדיוק....קצת רימיתי....כל יום הייתי פה קראתי ולא הגבתי..אני מצטערת..אני יודעת בלי להצטער אני לא חייבת להגיב (העניין הוא שכשאנשים שאתה כל כך אוהב תומכים ומראים אהבה ואז מישהו כותב שהוא בבעסה ואתה לא עונה לו אתה מרגיש רע כי לא הגבת...בגלל זה אני מצטערת-הבנתם?)אני בגיכאון בזמן האחרון... אני מרגישה שאני לא יודעת לאן לפנות... שאני במבוי סתום...שלא תבינו לא נכון- אני אוהבת את החיים למרות שהם לא כל כך מאירי פנים תמיד..אני שמחה על כל שנייה שאני חייה הלוואי ואני אחייה עד 120 שנה ואני יהיה סבתא עם גלגלים...אבל....אני על הפנים...אני בוכה כל היום אוכלת כל היום, מקיאה כל היום, אני נופלת למטה.... ואני לא יודעת במי להאחז במי להתפס...אני לא יודעת מי ימשוך אותי...למעלה.. יש רגעים שאני אומרת לעצמי בחייאת יעל קחי את עצמך ביידים תראי איזה יפה את כולם אוהבים אותך..קחי את עצמך בידיים מה את צריכה להיות רזה כדיי להרגיש טוב? ואז...את קמה בבוקר לעוד בולמוס..ואז כל מה שאמרת לעצמך יום לפני מתפורר כמו חול במים..(????) קשה לי להבין למה נכנסתי לזה...אבל קשה לי להבין למה אני ? לא יכולה לצאת מהמעגל הזה...בנות אני מ-ת-מ-ו-ט-ט-ת!מה אני יעשה? טוב אין לי יותר מה לכתוב אני מודה לכם על התעניינות כשלא הייתי. תודה לכן על התמיכה והעזרה החמה זה מאוד עוזר לי:) תודה אוהבת אותכן ואותכם שבת שלום

A-naT

New member
סווווווף סוווווווווף

הדאגת אותי, התגעגעתי אלייך.. אם את מדברת על הנפילה שלי שסיפרתי פה לפני יומיים, זה בסדר, אני בסדר עכשיו, ואני מבינה אותך. זה קורה לי כל הזמן. בקשר אלייך, כל ההרגשות האלה כל כך מובנות ומוכרות... גם אני וגם רובנו פה עוברות את זה, ולכל אחת פה יש את הקטע של ההעלמות לכמה זמן. זה קרה לי גם השבוע... אבל חזרתי לתמיכה פה, ששומרת עלי ונותנת לי כוחות להמשיך. אני שמחה שגם את. צ`מעי, תשאירי פה את המייל שלך, ואני אשלח לך את המספר שלי. תצלצלי כל פעם שאת צריכה לדבר. מוזמנת. ביי ביי עינת

feelin^lost

New member
שלום לך...טוב שאת כאן!!

טוב שלקחת לך כמה ימים של מנוחה ושקט אולי זה מה שהיית צריכה.. אל תדאגי את תמצאי את דרכך לצאת מהמבוך... תתפסי באנשים שאכפת להם ממך באלה שאוהבים אותך ויכולים לעזור לך אל תתמוטטי...תנסי לשמור על החוזק שלך... אוהבת אותך אני

יעלי היקרה

קודם כל - ברוכה השבה אלינו. ואני יודעת שהיית וקראת - אבל בכל זאת. כמה טוב שחזרת. נכון שהתמיכה יכולה להתבטא גם רק בקריאת הודעות. אבל אם גם כותבים מה ואיך מרגישים, ואולי גם למה, אפשר לצאת מהבאסה אולי קצת יותר מוקדם. בכל מקרה, כמה טוב לקרוא שאת אוהבת ומעריכה את החיים, ויודעת שאוהבים אותך גם פה וגם בחוץ. זה כבר המון. נורא קל להגיד לעצמך - קחי את עצמך בידיים. אבל בין להגיד ובין לעשות הדרך היא ארוכה. לכן, אני חושבת שמאוד כדאי שכן תקחי עצמך אבל לא בידים אלא ברגליים, לטיפול בשיחות, שיוכל להקנות דרכים להתמודד עם הנפילות הללו. ושם באמת אולי גם תוכלי להגיע להבנה למה הגעת למצב זה. אין טעם לשאול למה דווקא אני מכל השאר....כי זה לא יוביל אותך לשום מקום. אבל יש בהחלט מקום לשאול כיצד אפשר לצאת מזה. ואפשר. כי זה לא דבר שחייב להמשיך וללוות אותך כל השנים. אפשר וצריך לצאת מזה ולא להיכנע. וכמו שכבר כתבתי לך - אני מאמינה בך ובכוח רצונך לעשות את מה שניראה לפעמים כבילתי אפשרי. ואני בטוחה שאם נירצה מספיק וגם ניפעל בכוון הנכון נצליח כולנו. אוהבת אותך ותמיד מאחורייך. מאיה

למעלה