שלום לכולם - אני מישראל...

המקפיץ

New member
שלום לכולם - אני מישראל...../images/Emo6.gif

טוב, אז אציג את עצמי: אני תלמיד י"ב בן 18 מישראל. הגעתי לפורום לדבר עם יהודים\ישראלים מקנדה או ארה"ב. אני מתכנן לעבור לקנדה אחרי הצבא, כנראה לאדמנטון (היי! אז אני רוצה לבקר בקניון הגדול בעולם, אז מה...?!
) או קלגרי. בסוף נראה לי שאפול בונקובר אחרת ישעמם לי פחד לא? אני רוצה לעבור לאזור בקנדה שהוא עם שלג רוב הזמן (והוא לא
ביוקון!!! LOL!
)
ו-אהמממ... בלי צרפתים
תוכלו לומר לי היכן יש קהילות יהודיות לא דתיות באלברטה ובבריטיש קולמביה? אהה, ולקנדים שבינכם, כבר נתפס לכם ה-"איי" בדיבור...?
ומה שלום ה-O שלכם? HEHE אני מת כשקנדים אומרים מילים כמו "about"... LOL!

יו איך אני אוהבת את האיי הזה...

גם בלי לגור בקנדה (סתם המון חברים קנדים) נדבק לי האיי... אפילו בעברית אני אומרת איי...

sivani

New member
ברוך הבא!

דבר ראשון אני מציעה שתיכנס לפה ותבדוק אם יש לך אפשרות להגר לקנדה www.cic.gc.ca אבל אתה יכול גם לבוא על ויזת סטודנט שזה הרבה יותר פשוט להשיג בכל מקרה, יש קהילה די גדולה בטורונטו. אדמונטון וקלגרי...קר שם לאללה בחורף,אפילו יותר מבטורונטו והקהילה שם בערך בגודל הקהילה הישראלית של וונקובר (3000 איש פחות או יותר...) וונקובר היא אחלה מקום אבל אין שלג כמעט לפי בקשתך...
vancouver canucks rox!!
נהייתי אוהדת הוקי לעניין
אין "איי"! בעע עוד פעם תזכירו לי את ה"איי" אני עוברת לגור בטריטוריות הצפוניות או נאנובוט.

המקפיץ

New member
נאנובוט חחח.... ../images/Emo3.gif

...Let´s not get drastic, eh
´ את תצטרכי לעלות על מדים עם נוצות... את נראית כזאת טוב בנוצות? LOL! מעניין אם יש גם שם יהודים. בקשר להגירה - את יודעת במקרה איך אתם הצלחתם? מה אתם בעצם עושים שם? אני בונה על זה שאקבל מספיק נקודות בסולם ניקוד איכות המהגר שהשגרירות הקנדית מפעילה, זאת בעזרת גיל מתאים, רמת אנגלית גבוהה, ותואר ראשון (אולי אלך לעתודה אז התואר יבוא מהר...). אמרת גם שקר בקלגרי בחורף... יש שם חורף בכלל?!!! HEHE חורף 10 חודשים בשנה עד כמה שאני הבנתי... LOL!
אני יודע שיש קהילה גדולה מאוד בטורונטו, אבל אני לא מתקרב לשם... גם לא לקהילה היהודית היחסית גדולה בקוויבק או באוטווה... אני קבעתי לעצמי את מחוז מניטובה כגבול שמעברו לא אגיע אלא אם כן זה יהיה לאיים כמו לברדור. אני מעדיף כרגע את אלברטה וBC. איך החיים ב-Churchill Falls? אני כל כך קיצוני, שאני יודע שתצחקו עליי, אבל אפילו חשבתי באמת לחיות בילו נייף... HEHE ובאנקורג´, אלסקה. שמעו, אני באמת רוצה לחיות את חיי בשלג, אני פשוט חולה על שלג! מי שזוכר את סערת השלג הגדולה ששטפה את החוף המזרחי של ארה"ב בדצמבר 2000 ואת כל השלג שירד על ניו-יורק (אני הייתי שם) יבין שאני לא צוחק, אני באמת חוויתי שלג בחיי... גם חייתי שנתיים בבודפשט, הונגריה ושם כל שנה ירד הרבה שלג. מקווה שתוכלי לענות לי בסעיפים אם את לא נורא ממהרת...
אגב, לא יודע מה איתך, אבל אני פשוט חולה על המבטא הקנדי במלים כמו "about"... אוי אני פשוט מורעל על קנדה! (= אהה, ותודה על הברוך הבא!

sivani

New member
תגובות וכאלה ../images/Emo3.gif

המ...לא יודעת, תגיד לי אתה איך אני נראית בנוצות.
המ...אם אתה רוצה לקבל מספיק נקודות היום צריך לפחות תואר שני, ידע מעולה באנגלית וידע בינוני בצרפתית, מקצוע מבוקש...יש הרבה פקטורים. המ...חורף?! הם בכלל יודעים מה זה קיץ!? האמת,שבקיץ די חם שם...הרבה יותר מאשר בוונקובר,כי אנחנו נמצאים על החוף וקלגרי\אדמונטון הם עמוק בתוך היבשה. גם אני לא מתקרבת לכל המחוזות המזרחיים, ממש לא עושה לי את זה-קהילת ישראלים גדולה. הגעתי לפה בשביל לפגוש אנשים חדשים,תרבויות חדשות-לא עוד ישראלים
ילו נייך?! יאללה, תעבור לוייטהורס או לבייקר לייק ותסגור עניין
תאמין לי,אחרי שחיים בשלג 8 חודשים בשנה, אתה לא תרצה לראות יותר שלג בחיים שלך. גם אני חשבתי ששלג זה אטרקציה,אבל לסבול אותו 8 חודשים...na ha! never! האצבעות קופאות לי רק מלחשוב על זה
בקשר לאיך הצלחנו לאבא יש תואר מהטכניון, תואר מאונ´ חיפה, מקצוע מבוקש מאוד, ידע מעולה באנגלית,ניסיון בעבודה וכו´ וכו´, אז זה לא כזה בעיה אם יש לך את כל אלה. העניין הוא, שלא הרבה מצליחים להגיע ל-75 נקודות כמו שהם דורשים. וכמו שהצעתי, אתה רוצה לגור בקנדה? קודם כל תלך על ויזת לימודים, זה יתן לך יתרון: גם תואר ביד, גם גרת בקנדה (זה גם פקטור) וגם יש לך אפשרות לעבוד בקנדה (אומנם רק בקמפוס) ואז זה גם פקטור. בהצלחה!!
סיון

למעלה