עד היום חשבתי שאני בן היחידים שמאובחן כ'סבול מזה....טוב לדעת שלא...=]] דרך אגב אני בן 17 וקצת אני יודע שאני קצת קטן אבל אני מקווה להשתלב טוב... כי אני יכול לעזור במיוחד להורים ששואלים שאלות בקשר לילדים שלהם...
הרבה מאתנו הם הורים לנערים ונערות בגילך. לי יש ילדים גילאי 13-19. האם ידעת שאוכלוסיית ה-ADHD מהווה 10% מן האוכלוסייה הכללית? אתה חלק מקבוצה מאוד גדולה של אנשים מיוחדים. ברוך הבא אלינו.
הרבה אנשים אומרים לי שזה יכול לפגוע בי בעתיד....זה נכון?? כי לבינתיים זה עשה רק טוב...אם מעניין אותכם אני יספר את הסיפור האישי שלי ואתם תראו מה זה עשה לי...=]]
אז ככה עכשיו אני בכיתה יא' בכיתה ז' וכיתה ח' הייתי נחשב לאחד הילדים הבעייתים בבית ספר הייתי מדבר איך שבא לי למי שבא לי עושה מה שאני רוצה לא מגיע לבית ספר מקלל ופעם בשבוע לפחות הייתי מושעה וממוצע הציונים שלי היה 11 יום אחד המנהלת הכניסה אותי לשיחה ואת ההורים שלי ואמרו לי שהם חושבים שאני זקוק לכדורים משם הלכתי לפסיכולוגית ולאבחונים ואמרו שאני צריך לקחת רטלין בהתחלה לא אהבתי את הרעיון התנגדתי אבל הייתי במצב שזו הייתה האפשרות האחרונה או זה או שתוך שנה גג אני עף מבית ספר התחלתי לקחת ופאתום התחלתי גם ללמוד סיימתי את כיתה ט' עם ממוצע של 96 בתעודה בתחילת כיתה י' ההשפעה כבר הפסיקה להשפיע עלי ועד היום אין לאף אחד הסבר לזה כי זה לא כדור שמתרגלים אליו אז התחילו לתת לי קונצרטה (54 מ"ג) ושוב פעם הציונים הגיעו בקצב וסיימתי את יא' עם ממוצע בגרויות של 90 היום אני אמור לסיים עם 37 יחידות בגרות אני עושה 5 במתמטיקה 4 אנגלית 9 מנהל וכלכלה 5 פיסיקה קיבלתי מכתב זימון לעתודה אקדמאית עם מימון לימודים מלא על חשבון הצבא ומגורים על חשבון הצבא ולהוציא תואר ראשון באחד מהמקצועות הבאים: הנדסה (כל הסוגים בניין ספינות חשמל וכו') רפואה או משפטים סתם לידע כללי דחיתי את זה כי אני רוצה להיות בקרבי (הכי קרבי) וללמוד מנהל עסקים מאוחר יותר בחיים שלי... זהו הסיפור האישי שלי אפשר לשאול אותי שאלות בכיף אם משהו לא היה ברור או סתם שאלות בקשר לזה תודה אלירן