שלום לכולם,אני חדש פה!!הרי הפרטים :

yaniv002

New member
איך זה להיות הבן של חני נחמיאס ?

איזה כיף לך !? אתה בן של מותק של בחורה ! היא וציפי שביט... בטח אני הילד המאה ואחד ששואל אותך את זה !? אבל אתה יודע !? לא כל יום פוגשים בן של מישהי מפורסמת !

actress

New member
יניב בביה"ס שלך יש פול ילדים של....

כמו למשל הבת של ננסי ברנדס... ועוד....

yaniv002

New member
באמת !?

אני יודע על הבת של ננסי,אבל הוא לא ממש מעניין אותי !
אני רק יודע שדורי טפר למד אצלינו בביה"ס.

suzzie q

New member
יניב..

שאלה איפה אתה לומד? פשוט נדמה לי שאתה אחד מהרשימה שלי באיי סי שמזמן לא דיברתי איתו ואני פשוט מנסה לזהות אם זה אותו אחד

רותיקה

New member
תום נחמיאס......../images/Emo26.gif

מה זה??? בכל מקום שאני אהייה שם גם אתה תיהייה שם? (חח....בצחוק). אני מכירה אותך גם מהרדיו wfm. אז מה קורה איתך? תגיד אתה יכול לעשות לי טובה? (זה לא יהייה בשבילך ממש קשה...) אתה פשוט צריך ללכת לאמא שלך ולשאול אותה במילים האלה: "אמא איך היה להיפגש עם קמילה ופליפה מקטנטנות? התרגשת? איך הם במציאות?" זהו... זה כל מה שאתה צריך לעשות...אז בבקשה....אני מתחננת!!!! תודה בכל מקרה.... אז אתה בכיתה יב´? גם אני...... כל הבגרויות...... תכתוב לי...ואני אשמח עם תכתוב לי את האימייל שלך...... רותיקה

רותיקה!!!

הרבה זמן לא רואים אותך פה..... ובקשר לפליפה וקמילה..... במציאות. הם נמוכים!

רותיקה

New member
כן...יש לי בגרויות עכשיו...

ראית אותם במציאות??? איך הם??? איפה פגשת אותם? דרך אגב את אוהבת גם קטנטנות?

../images/Emo163.gif

תראו איזה אייקון חמוד!!!!!!! לא משנה..... לא ראיתי אותם במציאות "חברות" שלי ראו אותם כשהם היו בשבוע הזה הן היו בכל מקום שהם היו בו ערוץ הילדים, מלון דן...... ה-כ-ל והם סיפרו לי........ הם נמוכים בטירוף!!!!!!!!!!!!! והיא שטוחה..... הם נראים כמו ילדים בני 15......

פליפה וקמילה!!רשמים(?) ../images/Emo13.gif

טוב אממ קודם כל,בכנות,מדהימים,שניהם! בגלל העבודה שלי במחזמר יצא לי להיות מאוד מקורב אליהם בשבוע הביקור שלהם בארץ,ומתוקף היותי זכר גאה עיקר התמקדותי(אני מודה),היתה קמילה. היא מ-ד-ה-י-מ-ה,בכל קנה מידה אפשרי,היא מתוקה כ"כ,היא צנועה,בכל פעם ששאלו אותה אם היא לא מפחדת להגיע לארץ,היא פשוט בכתה מהתרגשות.יש לה שפת גוף,או ליתר דיוק שפת פנים(מימיקה)מדהימה,החיוכים שלה הורסים. אה,וחוץ מזה,היא נראית מצוין
אממ פליפה?הוא בסדר גמור,שקט מאוד,אה,והוא קטנטןןןןןןןןןןןן,מממש ממשממממששש נמוך!!! אבל שניהם סבבה לאללה מתוקים מאוד! בניגוד לכל הציפיות שהם ייתפלצנו עלינו,הצוות,הם היו נורא סחבקים,לא ישבו לבד בארוחות,ירדו איתנו פעמיים לבריכה,נורא התעניינו וכדומה. מגניבים

למעלה